This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/podiyi (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-01. The original page over time could change.
Події - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Події

Уряд заснував стипендії за видатні заслуги у сфері вищої освіти

Для відзначення науково-педагогічних працівників за успіхи в розбудові вищої освіти Уряд схвалив постанову Кабінету Міністрів України «Про заснування стипендії Кабінету Міністрів України за видатні заслуги у сфері вищої освіти».

Уряд схвалив проєкт Указу Президента про запровадження щорічної Премії учасникам ЗНО з найвищим результатом

Необхідно заохочувати та матеріально підтримувати обдарованих учнів, які своїми досягненнями у навчанні сприяють підвищенню авторитету нашої держави на міжнародній арені та засвідчують високий рівень освіти в Україні.

Зарплати освітян зростуть на 20%, - Сергій Шкарлет

З 1 січня 2021 року посадові оклади освітян збільшаться на 20%. Порівняно з 1 квітня 2020 року, станом на 1 грудня 2021 року, збільшення становитиме 30%.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет прокоментував розвиток фахової передвищої та вищої освіти

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет назвав ключові заходи, реалізовані у сфері фахової передвищої та вищої освіти, а також освіти дорослих протягом 2020 року.

Освіта в Україні потребує якісних трансформацій і чітких векторів стратегічного розвитку, - Сергій Шкарлет

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі підкреслив, що впродовж кількох останніх років освітяни стикалися з безліччю викликів і криз, подолання яких сьогодні є першочерговим завданням команди МОН.

У Київському університеті культури відкрито «Міжнародний центр інноваційних технологій»

Знакова подія відбулася на факультеті дистанційного навчання Київського університету культури – відкриття «Міжнародного центру інноваційних технологій».

Верховна Рада призначила Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти і науки

Відповідну постанову підтримали 226 народних депутатів.

Президент Національної академії аграрних наук отримав підозру через хабар

Правоохоронці вручили підозру керівнику національної академії аграрних наук Ярославу Гадзалу через елітний позашляховик, який він отримав в якості "подяки".

У "Слузі народу" хочуть заслухати пояснення уряду щодо скорочення видатків на освіту

Кабінет міністрів України має дати детальне пояснення щодо скорочення видатків на освіту у проєкті державного бюджету на наступний рік.

Відкриття інноваційної лабораторії театру і кіно в Університеті культури

У Київському університеті культури відбулась урочиста презентація лабораторії для творчої студентської молоді – майбутніх митців театру і кіно.

Згідно з проєктом Держбюджету-2021 загальні видатки на освіту становлять 6,6% від ВВП

Згідно з проєктом Держбюджету-2021 загальні видатки на освіту становлять 6,6% від внутрішнього валового продукту.

Шкарлет дорікнув голові профільного комітету ВР за його висловлювання про роботу МОН

Тимчасовий очільник Міносвіти Сергій Шкарлет висловив невдоволення висловлюваннями голови парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій щодо діяльності МОН у сфері реформування освіти.

Триває узгодження позицій для започаткування спільного проєкту МОН та МБРР щодо вдосконалення вищої освіти України

Світовий банк підтвердив готовність надати підтримку й фінансування проєктної пропозиції Міністерства освіти і науки України спільно з Міжнародним банком реконструкції і розвитку (МБРР) – «Удосконалення вищої освіти в Україні заради результатів».

МОН обговорює запровадження пілотного проєкту щодо безоплатного навчання на підготовчих курсах абітурієнтів із ТОТ

25 листопада 2020 року за участю заступника Міністра освіти і науки України Андрія Вітренка відбулося друге засідання робочої групи з питань функціонування на базі українських закладів вищої освіти підготовчих курсів до вступу на навчання осіб з тимчасово окупованих територій АР Крим і Донбасу.

Сергій Шкарлет під час зустрічі з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом підтвердив незмінність курсу реформ

Сьогодні під час онлайн-зустрічі з Послом ЄС, головою Представництва Європейського Союзу в Україні паном Матті Маасікасом очільник Міністерства освіти і науки України Сергій Шкарлет запевнив у незмінності курсу реформ, які активно реалізуються в Україні та підтримуються Євросоюзом, та висловив сподівання на продовження й розширення співпраці.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>