This version of the page http://aeroport.rv.ua/pasazhyram (185.68.16.179) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-27. The original page over time could change.
Пасажирам – Міжнародний аеропорт "Рівне"

Міжнародний аеропорт "Рівне"

Пасажирам

Що відбувається при вильоті?

Всі пасажири перед посадкою повинні в обов’язковому порядку пройти реєстрацію. Після того, як початок реєстрації оголошено, Вам необхідно пройти паспортний і митний контроль, отримати посадковий талон і оформити свій багаж.
Пасажири міжнародних рейсів проходять паспортний контроль у пунктах пропуску, і пред’являють документи, що дають право на перетин українського кордону.
Для громадян країн СНД при в’їзді, виїзді і перетині транзитом території України діє безвізовий режим. Необхідно лише мати при собі паспорт.
Громадяни іноземних держав та особи без громадянства, які прибули в Україну, зобов’язані пройти реєстрацію. У пункті перетину кордону всім іноземцям видається імміграційна карта, яку необхідно заповнити.
Перед проходженням митного контролю просимо уважно ознайомитися з правилами української митниці, і дотримуватися їх. Інформацію про правила Ви можете знайти на нашому сайті, а при виникненні питань слід зв’язатися з представниками митної служби.

Які правила перевезення багажу?

Вага багажу, який можна провезти безкоштовно, встановлює перевізник. Існують певні обмеження на вагу, розмір і кількість місць багажу, який може провезти один пасажир.    Купуючи квиток на літак, уточніть у представника авіакомпанії, які обмеження і правила діють при перельоті. У різних перевізників можуть відрізнятися умови, зокрема, що стосуються багажу. Також існує ряд загальноприйнятих правил.

Які правила провезення домашніх тварин?

Фітосанітарна і ветеринарна служби контролюють ввіз і вивіз тварин і рослин. Якщо Ви плануєте перевозити тварину, про це в обов’язковому порядку слід попередньо повідомити представника авіакомпанії при купівлі квитка. У літаку дозволено провозити собак, кішок, невеликих приручених домашніх тварин і птахів. Умови перевезення домашнього вихованця Ві можете узгодити з авіакомпанією. Загальні правила перевозу тварин доступні на сайті Державної фіскальної служби.

Міжнародний аеропорт "Рівне" © 2019