This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-24. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 24 грудня 2020Локдаун - без доступу до преси?

    Якщо у січні в Україні запровадять карантин - купити пресу в супермаркеті чи продуктових магазинах громадянин України, скоріш за все, не зможе. Бо у Постанові Кабміну щодо торгівлі товарами в умовах суворого карантину, друкованих засобів масової інформації немає в переліку товарів, продаж яких дозволений. Обєднання видавців та журналістів вважають це загрозою для конституційного права громадян на доступ до інформації, і звернулися з відповідними закликами до виправлення помилки до КМУ, до МОЗ та до Мінкульту.

     


    Докладнiше
  • 17 грудня 2020Чи можна буде купити пресу у січневий карантин? Запитання до Уряду
     
    Світ ще навесні 2020 року вніс пресу до переліку товарів першої необхідності.
    А у свіжій Постанові КМУ - незрозуміло, чи зможе українець купити улюблену газету/журнал у січні 2021 року чи буде сидіти вдома і не мати доступу до преси.
    Професійні асоціації б'ють на сполох і вимагають терміново виправити прикру помилку в Постанові КМУ №1236 від 09.12.2020р.

     


    Докладнiше
  • 23 листопада 2020Запрошуємо на вебінар «Практична соціологія для професіоналів медіа. Планування і проведення опитувань для медіа: як залучити більше читачів, як їх вивчати та як їх втримати.»

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Українська Асоціація Маркетингу (УАМ) запрошують професіоналів місцевих медіа "Планування і проведення опитувань для медіа: як залучити більше читачів, як їх вивчати та як їх втримати"

     


    Докладнiше
  • 28 жовтня 2020Запрошуємо на вебінар «Практична соціологія для професіоналів медіа. Як більше дізнатися про свою аудиторію?»

    5 листопада 10.00-12.00 ZOOM.

     


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2020УАМБ оголошує другий тур конкурсу міні-грантів

    УАМБ оголошує другий тур прийому заявок від місцевих медіа всіх типів (газети, сайти, телебачення). Чекаємо на ваші заявки до 16 жовтня. Буде обрано 5 переможців. Аби ваші заявки були більш успішними ми розробили рекомендації (див. нижче).

     


    Докладнiше
  • 1 жовтня 2020Оголошено перших переможців конкурсу міні-грантів від Української Асоціації Медіа Бізнесу

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує перший переможців конкурсу міні-грантів для місцевих медіа.

     


    Докладнiше
  • 30 вересня 2020Запрошуємо на вебінар «Практична соціологія для професіоналів медіа. Приховані можливості результатів соціологічних досліджень»

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Українська Асоціація Маркетингу (УАМ) запрошують професіоналів місцевих медіа прокачати свої вміння витягати з результатів соціологічних досліджень цінну інформацію для розвитку своїх медіа (і, зокрема, з досліджень, що партії замовляють у передвиборчий період). До того ж не зайвим буде ще раз згадати про різницю між Рейтингом підтримки, Рейтингом ставлення, Рейтингом довіри і Електоральні рейтинги.

     


    Докладнiше
  • 24 вересня 2020Розпочато реєстрацію на курс "ПРАКТИЧНА СОЦІОЛОГІЯ ДЛЯ МЕДІА ПРОФЕСІОНАЛІВ"

    Навчання проходитимуть на платформі Прометеус

     


    Докладнiше
  • 21 вересня 2020УАМБ допомагає: Як монетизувати аудиторію локального видання

    25 вересня УАМБ о 10:00 відбудеться вебінар, присвячений темі «Як монетизувати аудиторію локального видання»

     


    Докладнiше
  • 8 вересня 2020УАМБ допомагає: Аудиторія цифрового локального медіа: як її виміряти, залучити, монетизувати

    18 вересня УАМБ о 10:00 відбудеться вебінар, присвячений темі «Аудиторія цифрового локального медіа: як її виміряти, залучити, монетизувати»

     


    Докладнiше
  • 7 вересня 2020УАМБ допомагає: Нюанси передвиборчої агітації 2020. Наслідки та можливості для місцевих медіа

    15 вересня УАМБ о 10:00 відбудеться вебінар, присвячений темі «Нюанси передвиборчої агітації 2020. Наслідки та можливості для місцевих медіа»

     


    Докладнiше
  • 3 вересня 2020ДО УВАГИ РЕДАКТОРІВ РАЙОННИХ ДРУКОВАНИХ МЕДІА

    Шановні колеги, Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) звертає вашу увагу на необхідність ТЕРМІНОВО привести у відповідність ваші Свідоцтва про реєстрацію друкованого медіа до змін у адміністративно-територіальному устрої України.


    Докладнiше