This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-ukroboronprom (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-21. The original page over time could change.
Укроборонпром

Укроборонпром

21 грудня 2020


Підприємства Укроборонпрому можуть цьогоріч укласти контрактів ще на 6,5 мільярда - Гусєв

До кінця 2020 року очікується укладання чергових державних контрактів підприємств Укроборонпрому з Міністерством оборони на 6,5 млрд грн із термінами виконання у наступному році.


Укроборонпром проведе конкурс на посаду гендиректора заводу імені Малишева

Державний концерн «Укроборонпром» оголосив відбір кандидатів на посаду керівника державного підприємства «Завод ім. Малишева» через закінчення строку дії контракту діючого керівника. 


Укроборонпром почав корпоратизацію - Гусєв підписав наказ

Новопризначений генеральний директор «Укроборонпром» Юрій Гусєв підписав наказ про старт корпоратизації підприємств Концерну.

18 грудня 2020


Укроборонпром обіцяє замовлення для Миколаївського суднобудівного

ДК «Укроборонпром» наразі вирішує питання фінансового оздоровлення ДП «Миколаївський суднобудівний завод», яке входить до складу концерну, та обіцяє забезпечити підприємство достатньою кількістю замовлень.

14 грудня 2020


Укроборонпром з'ясовує, чому «Антонов» залишився без замовлень

У концерні "Укроборонпром" проводять аналіз процесів, які призвели до фактичної втрати замовлень державним авіабудівним підприємством "Антонов".


Акції КБ "Південне" та Південмаш можуть продати стратегічному інвестору

Віцепрем’єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський вважає, що з часом може виникнути питання продажу акцій КБ "Південне" та "Південмаш". Але на першому етапі має бути проведена корпоратизація.


Корпоратизацію підприємств Укроборонпрому планують здійснити за 6-8 місяців

Підприємства Укроборонпрому, які після реорганізації та ліквідації концерну перебуватимуть під управлінням нової структури - "Оборонні системи України" - мають бути корпоратизовані протягом 6-8 місяців.

11 грудня 2020


План реформування Укроборонпрому розгляне уряд та РНБО

План заходів з реформування держконцерну "Укроборонпром", яке має завершитися в 2021 році, буде винесено на розгляд Кабінету Міністрів та Ради національної безпеки і оборони.


Міноборони уклало контракт на закупівлю трьох літаків Ан-178

Міністерство оборони України уклало контракт з ДП «Антонов» про закупівлю трьох літаків Ан-178 та отримало дозвіл уряду здійснити авансовий платіж.

10 грудня 2020


Стратегію розвитку ОПК потрібно розробити максимально швидко - Данілов

Стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу, частиною якої повинна стати єдина узгоджена позиція щодо трансформації Державного концерну «Укроборонпром», потрібно розробити у максимально стислі терміни.


В Укроборонпромі назвали підприємства, які будуть приватизовані

Укроборонпром оприлюднив перелік підприємств, рішення щодо приватизації яких ухвалив Кабінет Міністрів на своєму засіданні 9 лютого.

09 грудня 2020


На приватизацію виставлять 17 підприємств Укроборонпрому

Кабмін анонсував передачу в управління Фонду держайна 17 підприємств "Укроборонпрому", які не ведуть економічної діяльності.


Укроборонпром виконав держзамовлення на 99% – підсумки 11 місяців

За 11 місяців 2020 року підприємства Державного концерну "Укроборонпром" виконали контракти за державним оборонним замовленням (ДОЗ) на 99%. 


Українській армії передали понад 50 модернізованих танків та ремонтно-евакуаційних машин

Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу концерну Укроборонпрому, повідомило про успішне виконання державного оборонного замовлення щодо модернізації понад 50 танків та ремонтно-евакуаційних машин.

08 грудня 2020


Горбуліна обрали головою наглядової ради Укроборонпрому

Академік Володимир Горбулін обраний головою наглядової ради Державного концерну Укроборонпром.

07 грудня 2020


Обшуки в Укроборонпромі: СБУ розповіла деталі справи

Служба безпеки України з серпня поточного року проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада). 

05 грудня 2020


У реформованому ОПК залишиться 60–65 підприємств – Уруський

З понад 100 підприємств, які нині входять до складу «Укроборонпрому», в реформованому оборонно-промисловому комплексі України залишиться від 60 до 65 підприємств. 

03 грудня 2020


Держзрада і $100 мільйонів збитків: СБУ розповіла про слідчі дії в Укроборонпромі

Слідчі дії в ДК «Укрспецекспорт» та ДК «Укроборонпром» проводяться в рамках провадження про держзраду та пов'язані із залученням до роботи цих компаній посередницької іноземної структури, що призвело до збитків на 100 млн дол.


СБУ проводить обшуки в Укроборонпромі

Співробітники СБУ проводять обшуки у приміщеннях держконцерну "Укроборонпром" та компанії-спецекспортера "Укрспецекспорт", яка є учасником концерну.


Новий очільник Укроборонпрому за доукомплектування наглядової ради концерну

Для реформування Укроборонпрому, яке планується завершити наступного року, необхідно провести аудит концерну, однак його наглядова рада, яка правомочна приймати такі рішення, на даний момент не має кворуму.


Стан виконання оборонного замовлення розгляне профільний комітет Ради – Гусєв

Ситуацію з виконанням державного оборонного замовлення розглянуть 3 грудня на засіданні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.


Наступного року Укроборонпром припинить своє існування – Гусєв

Державний концерн «Укроборонпром» припинить своє існування наступного року, а замість концерну будуть створені холдингові компанії, які працюватимуть за принципом корпоративного управління.


Гусєв розповів про зустрічі із Зеленським і завдання для Укроборонпрому

Президент Володимир Зеленський поставив завдання перед новим гендиректором державного концерну "Укроборонпром" наступного року реформувати систему для забезпечення Збройних сил України якісною військовою технікою.


Новий очільник Укроборонпрому: біографія, успіхи, проблеми, декларація

Багатьом призначення голови Херсонської облдержадміністрації Юрія Гусєва на цю посаду здалося несподіваним


Зеленський призначив Гусєва гендиректором Укроборонпрому

Президент України Володимир Зеленський призначив Юрія Гусєва генеральним директором державного концерну «Укроборонпром».

02 грудня 2020


Профспілка «Антонова» позиватиметься до суду через створення наглядової ради

Профспілка авіабудівників України (ПАУ) на державному підприємстві «Антонов» ухвалила рішення звернутися до суду з вимогою визнати протиправними дії Укроборонпрому щодо створення на підприємстві наглядової ради.

01 грудня 2020


ЗСУ отримали новий радар, який може працювати у горах і на «дистанційці»

Підприємство "НВК "Іскра" передало ЗСУ нову радіолокаційну станцію зі збільшеною дальністю дії, покращеними параметрами траєкторної обробки та розширеними функціональними можливостями.


Україна і Бразилія розпочали діалог щодо співробітництва в оборонній сфері

Діалог про співробітництво у галузі оборонної промисловості між Україною і Бразилією розпочався сьогодні в рамках офіційного візиту до Києва бразильської делегації, очолюваної заступником міністра оборони Маркусом Дего Росас Понтіс.

30 листопада 2020


На приватизацію планують передати 17 підприємств Укроборонпрому

У результаті реформи ДК "Укроборонпром" частину підприємств, що входять до його складу, буде корпоратизовано, а 17, які наразі не здійснюють економічну діяльність, виставлять на приватизацію.

27 листопада 2020


Миколаївський бронетанковий передав армії оновлені БТР-80

Миколаївський бронетанковий завод успішно завершив виконання контракту та передав державному замовнику партію відновлених БТР-80.

26 листопада 2020


Профспілка «Антонова» планує позиватися до суду через рішення створити наглядову раду

Профспілка авіабудівників України на ДП «Антонов» планує подати позов до суду через рішення ДК «Укроборонпром» створити наглядову раду на підприємстві.

23 листопада 2020


НАБУ та Укроборонпром обмінюватимуться інформацією про корупційні злочини

«Укроборонпром» і Національне антикорупційне бюро уклали меморандум щодо обміну інформацією про корупційні злочини.

20 листопада 2020


Аудит на «Антонова» провели в рамках фінансової допомоги Франції - Укроборонпром

Аудит на ДП «Антонов» було проведено на запит спецслужб у рамках фінансової допомоги уряду Франції на суму 900 тис. євро.


В Укроборонпромі заперечили наявність конфлікту з профільним міністерством

У концерні Укроборонпром заперечують наявність конфлікту з профільним Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України, на яке покладені повноваження з формування та забезпечення реалізації державної військово-промислової політики.

19 листопада 2020


РНБО могла б стати майданчиком для вирішення проблем оборонної реформи - експерт

В Україні існують серйозні ризики зриву напрацювань оборонно-промислової реформи, і майданчиком для діалогу щодо їх вирішення могла би стати Рада національної безпеки та оборони.


У Мінстратегпромі здивовані заявою Укроборонпрому щодо затримки реформи ОПК

У Міністерстві з питань стратегічних галузей промисловості здивовані заявою державного концерну Укроборонпром щодо втручання відомства в господарську діяльність і блокування реформи концерну і оборонно-промислового комплексу.

18 листопада 2020


Укроборонпром заявив про втручання у свою господарську діяльність

Укроборонпром оприлюднив заяву про втручання у його господарську діяльність з боку Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України.

17 листопада 2020


Навіщо потрібне Міністерство стратегічної промисловості? Запитуйте – відповідаємо…

Які етапи створення та діяльності уже пройдено міністерством, що зроблено за цей час та яким є бачення реформ у галузі

13 листопада 2020


Ernst & Young France провела аудит «Антонова»

У концерні «Укроборонпром» відбулася презентація результатів фінансового розслідування (forensic) щодо окремих видів діяльності ДП «Антонов», яке здійснила компанія Ernst & Young France із залученням українського офісу Ernst & Young та за технічної допомоги уряду Франції.


Авіапідприємства можуть дати державі до 120 мільярдів податків наступні 10 років - експерт

Концепція Державної цільової науково-технічної програми розвитку авіаційної промисловості на 2021—2030 роки дасть змогу Україні реалізувати авіапродукції на суму до 350 млрд грн та спрямувати до бюджетів усіх рівнів близько 100–120 млрд грн.

12 листопада 2020


Найєм очолить напрямок роботи з активами підприємств в Укроборонпромі

Заступник генерального директора Укроборонпрому Мустафа Найєм очолить напрямок роботи з активами підприємств та моніторингу державного оборонного замовлення підприємств-учасників Концерну.


Укроборонпром цьогоріч уже виготовив продукції на понад 25 мільярдів

За підсумками 10 місяців 2020 року підприємства Укроборонпрому виготовили озброєння та військової техніки, а також надали послуг з їх ремонту та обслуговування на 14% більше, а за окремими напрямками - до 80% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

09 листопада 2020


Уруський проінспектував чотири підприємства Укроборонпрому

Віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський та в.о. гендиректора Укроборонпрому Ігор Фоменко в рамках робочої поїздки на Житомирщину та Хмельниччину відвідали державні підприємства, що входять до складу концерну.


«Зоря»-«Машпроект» розробляє серію двигунів для енергетики та флоту

«Зоря»-«Машпроект» розробляє серію двигунів потужністю 32МВт для енергетики та флоту.

06 листопада 2020


Укроборонпром перейшов на нові схеми закупівель пального

Укроборонпром уклав першу рамкову угоду на Prozorro загальною вартістю близько 2,5 млн грн із постачальниками бензину та дизпалива.

05 листопада 2020


Укроборонпром змінив керівника ДП «Антонов»

Державний концерн «Укроборонпром» призначив Сергія Бичкова виконуючим обов’язки генерального директора підприємства ДП «Антонов».

04 листопада 2020


Українська армія отримала кілька сотень нових вогнеметів

Державний науково-дослідний інститут хімічних продуктів, що входить до складу держконцерну "Укроборонпром", достроково виконав зобов’язання та передав Міноборони України партію з кількох сотень реактивних піхотних вогнеметів РПВ-16.

30 жовтня 2020


Посли G7 закликають продовжити реформу Укроборонпрому

Посли країн G7 закликають до продовження реформ корпоративного управління державного концерну Укроборонпром.


Проблеми із оборонним замовленням ведуть до кризи в Укроборонпромі - гендиректор

Частина підприємств держконцерну «Укроборонпром» опиниться під загрозою виживання через відсутність змін до Державного оборонного замовлення (ДОЗ) і отримання держгарантій, а ракетні комплекси «Нептун» досі не замовлені для армії.

28 жовтня 2020


За рік кадровий склад Укроборонпрому оновився на 36%

Із серпня 2019 року керівництво Державного концерну «Укроборонпром» змінилося на 100%, а його кадровий склад в цілому оновився на 36%.


Укроборонпром з початку року відбив близько 40 цільових кібератак

Фахівці з кібербезпеки державного концерну “Укроборонпром” з початку року виявили та успішно відбили 38 цільових кібератак на інформаційно-телекомунікаційну систему Концерну.

23 жовтня 2020


Уруський не втручатиметься у діяльність підприємств, які входять до сфери його управління

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості не втручатиметься у господарську діяльність підприємств, які входять до сфери управління.


Понад 60 підприємств Укроборонпрому будуть корпоратизовані - Уруський

Понад 60 підприємств з 137, що входять до системи Укроборонпрому, будуть корпоратизовані.

22 жовтня 2020


Слід прискорити корпоратизацію стратегічних держпідприємств - експерти

Органам влади слід прискорити процес переходу стратегічних державних підприємств до стандартів корпоративного управління й зробити його максимально публічним.

21 жовтня 2020


Кабмін змінив члена наглядової ради Укроборонпрому

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про припинення повноважень члена наглядової ради Укроборонпрому Олега Прохоренка та про призначення до цієї ради Валерія Іващенка.

19 жовтня 2020


Укроборонпром зекономив понад пів мільярда на закупівлях

Державний концерн «Укроборонпром» за три квартали цього року оголосив та провів близько 16 тисяч тендерів загальною вартістю понад 5,5 млрд гривень та зекономив понад 524 мільйони гривень.

16 жовтня 2020


Укроборонпром можуть розділити на дев’ять холдингів — Уруський

Понад 60 підприємств державного концерну Укроборонпром в процесі трансформації планують реорганізувати в дев'ять холдингових компаній.

08 жовтня 2020


Оборона і космос: Укроборонпром планують розділити на два холдинги

Команда ДК “Укроборонпром” підготувала стратегію трансформації концерну для затвердження наглядовою радою Укроборонпрому, в якій передбачено ліквідацію концерну та створення двох холдингів - оборонних технологій та аерокосмічного.


В Україні випустили марки із сучасною військовою технікою

Укрпошта спільно з Укроборонпромом із 9 жовтня вводить в обіг марки "Бронетранспортер "БТР-4МВ1" та "Система БМ-21УМ "Берест" із серії "Національна військова техніка".

06 жовтня 2020


Зеленський звільнив Абромавичуса з посади очільника Укроборонпрому

Президент Володимир Зеленський звільнив Айвараса Абромавичуса з посади генерального директора державного концерну "Укроборонпром".

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • ДОМ
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2020 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-