This version of the page http://www.de-novo.biz/vacancies (185.9.40.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-19. The original page over time could change.
Вакансії De Novo

Чому De Novo?

Професійний доброзичливий колектив

Мало де можна зустріти таку кількість професіоналів та цікавих особистостей, як у нас у Компанії.

Соціальні гарантії

Ми повністю дотримуємося КЗпП – офіційно оформлюємо на роботу, оплачуємо лікарняні, відпустки тощо.

Мобільний зв'язок

Працюючи у нас, вам не потрібно думати, чи вистачить вам безкоштовних хвилин до кінця місяця – корпоративного ліміту вистачить на все.

Страхові пільги

Ми допоможемо застрахувати вас, ваше здоров'я і родичів по корпоративних тарифах.

Медичне страхування

Усі наші співробітники застраховані від найменшого нездужання. Тому всі здорові та щасливі.

Корпоративні заходи

Робочі будні в нас також не нудні! Тематичні п'ятниці, свята, виїзди на природу та дні народження ми весело проводимо разом.

Спортивні активності

Ми пишаємося не лише нашими досягненнями в роботі, але і у спорті. У нас є команда з волейболу, настільного тенісу, шах та дартсу.

Парк біля офісу

А якщо вам потрібно розвіятися, подихати повітрям, послухати пташок та помилуватися метеликами – ласкаво просимо до гарного парку.

Говорять співробітники

Олексій Герасьов

Керівник центру виробництва сервісів

Період роботи в компанії — понад 6 років

Якщо охарактеризувати свою роботу в компанії, у професійному плані, двома словами — високотехнологічний квест. Робота для тих, хто любить бути постійно в "русі", вирішувати нетривіальні завдання, працювати в режимі мозкових штурмів та постійно розвиватися.

Колектив — це окрема розмова. Незалежно від підрозділу та позиції співробітника, колектив складається з професіоналів. І при цьому не важливо, з ким ти взаємодієш, усюди людський підхід.

Атмосфера в компанії затишна, можна сказати навіть у чомусь "домашня". І насичене корпоративне життя, від невеликих посиденьок командою, до серйозних заходів усією компанією :)

Дмитро Смолинець

Менеджер з продажу хмарних сервісів

Період роботи в компанії — понад 4 роки

Компанія De Novo — лідер у своїй галузі. Є чудова можливість працювати з професіоналами у своїй сфері та постійно розвиватися. Гідна компенсація та соцпакет.

Відмінне керівництво компанії та відділу. Супер HR команда!!!

Світлана Горбатенкова

Керівник адміністративного відділу

Період роботи в компанії — понад 11 років

Для мене, як для працівника бек-офісу, головною цінністю в роботі є стабільність та доброзичливі відносини. Операційна діяльність нашої компанії регламентована чіткими правилами, процедурами та документами, що сприяють швидкій адаптації нових співробітників.

De Novo — компанія, де кожен співробітник, будучи професіоналом у своїй справі, щодня відчуває підтримку колег та турботу компанії. Досягнення та успіхи компанії надихають виконувати свою роботу досконало і відчувати причетність до результату.

Ми вміємо працювати та відпочивати разом, бо ми — команда!

Максим Москалюк

Системний адміністратор хмарних сервісів

Період роботи в компанії — понад 2 роки

Ідеальне місце роботи – воно яке? Думаю цим питанням переймаються всі або принаймні хоч раз думали про це. На даний момент моєї кар’єри De Novo являється для мене майже ідеальним місцем. Майже тому, що до ідеалу, як то кажуть, треба прагнути. Офіційне працевлаштування і ЗП також, медичне страхування. Оновлений офіс з зонами відпочинку та міні спортзалом. Своя волейбольна команда, тренування щотижня. Тематичні п’ятниці. Нещодавно була Orange Friday. Мандаринів і апельсинів можна було наїстися до гикавки. Дуже приємний колектив і професійне, адекватне керівництво.

Я працюю в Службі підтримки хмарних сервісів. Іноді є рутина, але не нудно це стопудово. Задачі розвитку та проектна робота дають змогу розвиватися і отримувати додатковий заробіток. Курси, навчання і відрядження також плюс в професійну скарбничку! Буває дійсно не легко, але того і шукав. Любите hardcore – Вам до нас!

Вакансії

Системний адміністратор хмари

У зв'язку з розширенням штату, в команду системних адміністраторів хмари потрібні додаткові польові гравці

Менеджер з продажу IT-послуг

Запрошуємо в нашу команду Менеджера з продажів IT-послуг у самому перспективному і швидко зростаючому напрямку IT-ринку - хмарні сервіси

Акаунт менеджер

У зв'язку з розвитком відділу продажів, запрошуємо в нашу команду акаунт менеджера в самому перспективному і швидко зростаючому напрямку IT-ринку - хмарні сервіси

Системний адміністратор Windows

Запрошуємо в нашу команду системного адміністратора ОС Windows

Резюме на перспективу

Дякуємо за проявлений інтерес до нашої Компанії.
Компанія De Novo - це місце, де ви зможете реалізувати свої ідеї.

Якщо ви бажаєте стати частиною нашої команди і внести вклад в розвиток, тоді скидайте своє резюме! Ми обов'язково його розглянемо і, при появі відповідної вакансії, обов'язково зв'яжемося з вами.

З повагою, HR команда De Novo

Надішліть своє резюме

Оберіть вакансію
{{ getError('vacancies') }}
{{ getError('name') }}
{{ getError('phone') }}
формат завантажуваних файлів: *.txt, *.doc, *.docx, *.pdf / розмір не більше 5Мв
{{ getError('resume') }}
{{ getError('email') }}
{{ getError('message') }}
© 2008—2020 De Novo (Де Ново)
6Lf8MgcaAAAAABG7vptCwS1Q5qOpAJNhvHkBRc_M