This version of the page http://www.de-novo.biz/true-private-cloud (185.9.40.221) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-19. The original page over time could change.
Whitebook True Private Cloud - Як надійне зробити зручним?

True Private Cloud. Як надійне зробити зручним?

{{ getError('name') }}
{{ getError('phone') }}
{{ getError('email') }}

Що таке концепція True Private Cloud (Правильна Приватна Хмара) та чому вона так потрібна ринку саме зараз? Світові приклади реализації та аналіз ринку TPC на майбутні роки.

Завантажуйте та читайте в нашому матеріалі: Детальна інформація про True Private Cloud, нюанси та переваги концепції, і хто в Україні реалізував такий продукт ще в 2017 році.

Усі вайтбуки

Порівняння хмарних платформ AWS, Azure, Google з De Novo

Нюанси, що виникають при використанні великих закордонних хмарних гігантів, та які переваги мають українські IaaS провайдери. 

Публічна чи Приватна хмара - Що обрати?

Чим відрізняються ці підходи створення ІТ-інфраструктури? Які технологічні і організаційні переваги та особливості має кожна концепція, та що саме обрати українському бізнесу?

IaaS-сервіси або власне «залізо»

Чому хмари вигідніше за «залізо»? Які вони мають переваги та нюанси використання? Що обрати українській компанії?

True Private Cloud. Як надійне зробити зручним?

Детальна інформація про True Private Cloud, нюанси та переваги концепції, і хто в Україні реалізував такий продукт ще в 2017 році.

Керівництво з вибору надійного Дата-Центра

Хоча усі ЦОД виглядають схоже, вони різняться за рівнем безпеки, гнучкості та відмовостійкості.

Digital Transformation Atlas 2020

Інформаційний атлас - це візуальний путівник світом цифрових рішень. Як Україна приймає світові виклики та чого потребує, щоб стати передовою цифровою державою?

Хмари для державних підприємств та органів влади в Україні

Які хмари підходять в Україні для державних підприємств та органів влади? Що треба, щоб замовити та використовувати хмару?

© 2008—2020 De Novo (Де Ново)
6Lf8MgcaAAAAABG7vptCwS1Q5qOpAJNhvHkBRc_M