This version of the page http://cdu.edu.ua/news.html (195.95.232.145) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-14. The original page over time could change.
Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького — НОВИНИ

АБІТУРІЄНТУ

ЗАПИТАТИ У РЕКТОРА

 
 
 
 
 

Студентка-хімік здобула відзнаку на міжнародній виставці наукових проєктів

Студентка 1 курсу спеціальності «Хімія» ННІ природничих та аграрних наук Марина Сухина отримала срібну відзнаку на міжнародній виставці наукових проєктів «MILSET Expo-Sciences 2020» (Мексика).

Детальніше...

Як доглядати за птахами взимку, розповів Максим Гаврилюк

Про зимову підгодівлю розповів директор ННІ природничих та аграрних наук Максим Гаврилюк в етері на «UA:Черкаси».

Детальніше...

Долучайтеся до благодійної здачі крові!

 Щороку напередодні Дня Святого Миколая студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проводить благодійний марафон. Студенти й викладачі збирають гуманітарні вантажі на фронт, допомагають діткам.

Детальніше...

Магістри та аспіранти ЧНУ можуть навчатися в іспанському університеті

Іспанський партнер ЧНУ ім. Б. Хмельницького університет Вальядоліда пропонує участь у конкурсі для навчання в аспірантурі протягом 3 років у межах проєкту «IoTalentum».

Детальніше...

«ХІ Богданівські читання» пройшли у ЧНУ

Всеукраїнська наукова конференція «ХІ Богданівські читання» з нагоди 425-річчя від дня народження гетьмана Богдана Хмельницького та 100-річчя Черкаського національного університету відбулася на онлайн-платформі «Google Meet» 10 грудня.

Детальніше...

Студенти ЧНУ провели заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

Нещодавно до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в ННІ природничих та аграрних наук.

Детальніше...

Вибір міжгалузевих навчальних дисциплін на другий семестр 2020-2021 навчального року

Студенти 2 і 3 курсів освітнього ступеня «бакалавр» (денної форми навчання) та 1 курсу освітнього ступеня «магістр» (денної і заочної форм навчання) у період з 10 по 17 грудня повинні обрати одну міжгалузеву дисципліну на наступний семестр через електронний кабінет студента.

Детальніше...

У ЧНУ відбувся круглий стіл з міжнародною участю «‎Філософія поза кордонами»‎

Про ситуацію сучасного філософського обрію та можливі формати і напрями співробітництва у прийдешньому 2021 році йшлося на круглому столі з міжнародною участю  «‎Філософія поза кордонами»‎.

Детальніше...

Студенти ЧНУ відвідали тематичну виставку про домашнє насильство

Нещодавно студенти першого курсу спеціальності «Соціальна робота» та викладачі кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки відвідали Центр розвитку громадянського суспільства «Твій Простір», де було представлено тематичну виставку «Річ у тім..».

Детальніше...

У ЧНУ відбулась інтерактивна зустріч «Ескапістські практики і сучасна культура спілкування»

У Черкаському національному університеті, за підтримки Центру гендерних досліджень, у межах роботи Соціогуманітарної лабораторії ННІ міжнародних відносин історії та філософії відбулась інтерактивна зустріч «Ескапістські практики і сучасна культура спілкування».

Детальніше...
  • Початок
  • Попередня
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Наступна
  • Кінець

Теги

ННІ міжнародних відносин, історії та філософії 100 ННІ природничих та аграрних наук 94 абітурієнт 89 ННІ фізичної культури спорту та здоров’я 80 вступ 2020 66 ННІ економіки і права 65 ННІ історії і філософії 49 ННІ української філології та соціальних комунікацій 49 ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва 46 Черкаські ЗМІ 43 вступ 2019 41 конкурс 39 ННІ іноземних мов 36 абітурієнту 36 спортсмени ЧНУ 34