This version of the page http://www.1plus1.ua/veduchi (195.137.240.100) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-10. The original page over time could change.
Ведучі 1+1 - дивись 1plus1.ua
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Програми Новини Телепрограма Відео #голос країни
Вхід в кабінет
uaru
Алла Мазур
Ведуча «ТСН. Тиждень»
ТСН. Тиждень

Алла Мазур – легенда українського телебачення. Ведуча першого ефіру ТСН на телеканалі 1+1 Автор, журналіст і незмінна ведуча програми новин «ТСН. Тиждень». Своєю головною перемогою Алла вважає довіру глядачів. Мріє про завершення війни в Україні. Власниця рекордних шести професійних нагород «Телетріумф». За рейтингом журналу «Фокус» є однією з найуспішніших жінок України та найвпливовішою жінкою-телеведучою. Вільно володіє польською мовою. Виховує сина Артема.

Наталія Мосейчук
Ведуча ТСН
ТСН Право на владу

Наталія Мосейчук – відома українська ведуча та журналістка. Працює в кадрі понад 20 років. На 1+1 веде ефіри ТСН і гучне політичне ток-шоу «Право на владу». Володарка премії «Телетріумф» і «Людина Року». Щаслива мати двох синів — Антона та Матвія.

Лідія Таран
Ведуча ТСН
ТСН

Лідія Таран — ведуча ТСН на 1+1. Приєдналася до команди телеканалу 2009 року. За цей час спробувала себе не лише у новинах, а й у ролі ведучої патріотичного шоу «Я люблю Україну». Серед нагород Лідії — «Телезірка» та «Телетріумф». Виховує доньку на ім'я Василина.

Соломія Вітвіцька
Ведуча ТСН
ТСН

Соломія Вітвіцька – ведуча ТСН. Шлях на 1+1 починала як репортер, також вела прогноз погоди та «Кінофайли» на телеканалі 2+2. Соломія – куратор соціального мультимедійного проекту «Переможці» – програми про історії бійців АТО, які втратили кінцівки. Ведуча активно займається волонтерством та підтримує військових. Розмовляє німецькою, англійською, польською.

Марічка Падалко
Ведуча ТСН
ТСН Маріччин кінозал

Марічка Падалко – ведуча ТСН. Учасниця «Жіночого концертного батальйону», який їздив із виступами для підтримки воїнів АТО в різні міста України. Викладає у Вищій школі 1+1 медіа. Знається на політиці та спорті. Український форум благодійників нагородив Марічку відзнакою «Голос благодійності». У ведучої та її чоловіка Єгора Соболєва троє дітей – Михайло, Марія і Катерина. 

Юлія Бориско
Ведуча ТСН
ТСН

Юлія Бориско — ведуча ТСН. Протягом чотирьох років працювала на новинній платформі каналу журналістом, а згодом стала ведучою «ТСН. Ніч».

Зразкова мати двох дітей – Соломії та Марка. Виховує їх разом зі своїм чоловіком – телепродюсером Романом Вибрановським. 

Єгор Гордєєв
Ведучий «Сніданку з 1+1»
Сніданок з 1+1

Єгор Гордєєв – ведучий проекту «Cніданок з 1+1». Закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Т. Шевченка, а також вивчав режисуру в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого. Захоплюється плаванням і вітрильним спортом. Любить подорожі та хороші книги. 

Катя Осадча
Ведуча «Світського життя», «Голосу країни» та «Голосу. Діти»
Світське життя Голос країни Голос. Діти Маленькі гіганти Останній москаль. Судний день Модель XL Вечір прем’єр з Катериною Осадчою

Катя Осадча — ведуча 1+1. У 13 років розпочала модельну кар'єру. Працювала в Токіо, Парижі, Лондоні. З серпня 2008-го — ведуча «Світського життя» на каналі 1+1. Також Катерина веде гучні проекти «Голос країни» та «Голос. Діти». Була суддею революційного реаліті-шоу «Модель XL». Неодноразово потрапляла до списку «100 найвпливовіших жінок України». Заміжня за ведучим Юрієм Горбуновим. Мама двох синів — Іллі та Івана.

Юрій Горбунов
Ведучий «Голосу країни» і «Танців з зірками»
Голос країни Голос. Діти Вгадай ящик Маленькі гіганти Останній москаль Останній москаль. Судний день «Найкращий» тиждень мого життя Кандидат Танці з зірками #шоуюри Великі Вуйки

Юрій Горбунов — актор і телеведучий. На 1+1 працює понад 10 років. Майстерно проводив і проводить найкращі шоу телеканалу, серед яких: «Голос країни», «Голос. Діти», «Танці з зірками» тощо. П'ятиразовий володар премії «Телетріумф», а також заслужений артист України. Одружений на ведучій Катерині Осадчій. 

Дмитро Комаров
Ведучий «Світу навиворіт»
Світ навиворіт

Дмитро Комаров — автор і ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт». Відчайдушний мандрівник, фанат екстриму, фотограф і володар численних рекордів. Сценарій кожного випуску Дмитро пише сам. Перший український журналіст, якому уряд Індії офіційно дозволив знімати масовий обряд кремації на березі священної ріки Ганг. У соцмережах Дмитро збирає великі суми коштів на благодійність і рятує життя десяткам дітей. І, звісно, ми пам'ятаємо його участь в першому сезоні оновлених «Танців з зірками». 

Руслан Сенічкін
Ведучий «Сніданку з 1+1»
Сніданок з 1+1 Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним З Днем народження, Чувак

Руслан Сенічкін – ведучий «Сніданку з 1+1». Володар двох «Телетріумфів» і премії «Телезірка». На 1+1 працює з 2010-го року. Він – автор трьох кулінарних збірок і єдиний ведучий на українському телебаченні, який готує сніданки у прямому ефірі. Найкращі рецепти Руслана Сенічкіна можна знайти у книгах «Сніданки» та «Сніданки для дітей». Захоплюється риболовлею та подорожами. Озвучує мультфільми. 2018 року став учасником оновлених «Танців з зірками». 

Людмила Барбір
Ведуча «Сніданку з 1+1»
Сніданок з 1+1

Людмила Барбір – ведуча «Сніданку з 1+1». Закінчила КНУТКТ за фахом актриса театру і кіно, бере участь у дубляжі художніх фільмів. В Україні її голосом розмовляють героїні «Аватару», «Росомахи» тощо. Озвучувала майже всі головні ролі в мультфільмі «Казкова Русь» від студії «Квартал 95». 2019 року стала учасницею оновлених «Танців з зірками». Заміжня, виховує сина Тараса.

Олександр Попов
Ведучий проекту «Сніданок. Вихідний»
Все одно ти будеш мій Хазяйка Сніданок. Вихідний Я з тобою Відьма Століття Якова

Олександр Попов — ведучий програми «Сніданок. Вихідний», актор театру і кіно. В ефірі ранкового шоу працює в парі з Валентиною Хамайко. Також відомий глядачам за 24-серійною драмою «Хазяйка» та мелодрамою «Все одно ти будеш мій». Олександр зіграв одну з головних ролей у спортивно-кримінальній драмі «Я з тобою». Захоплюється серфінгом і сноубордом. Має домашнього улюбленця – мармурову таксу Додо.

Валентина Хамайко
Ведуча проекту «Сніданок. Вихідний»
Сніданок. Вихідний

Валентина Хамайко — ведуча програми «Сніданок. Вихідний». В ефірі ранкового шоу працює в парі з Олександром Поповим. У березні 2016 повернулася на канал після декількох років, які присвятила сім'ї та вихованню дітей. Крім досвіду роботи на телебаченні, Валентина має сертифікат професійного кулінара-пекаря та захоплюється спортом: разом із чоловіком Андрієм брала участь у міжнародних марафонах, що відбувалися в Кракові та Бостоні, де з легкістю подолала більш ніж 42 км. Виховує двох синів і двох доньок.

Олександр Дубінський
Ведучий програми «Дубінізми»
Дубінізми

Олександр Дубінський – ведучий суб'єктивних підсумків тижня «Дубінізми». Має значний досвід роботи у друкованих виданнях і на ТБ. Тривалий час працював редактором і ведучим програми «Гроші». Має сміливий підхід до справи, яку робить, готовий шукати правду, як би далеко її не ховали. Олександр здобув три вищі освіти, є експертом в економічній галузі. 

Олексій Душка
Ведучий «Їмо за сто»
Територія обману Життя без обману Їмо за 100

Олексій Душка – автор і ведучий смачної програми «Їмо за сто». В команді телеканалу 1+1 із 2009 року. Вів авторський спецпроект «У Бога за пазухою», програму розслідувань «Особиста справа» та «Територія обману». Експерт у споживчій сфері. Одружений, має доньку. 

Святослав Гринчук
Ведучий ТСН
ТСН

Святослав Гринчук – випускник факультету журналістики Львівського національного університету ім. І. Франка. Телевізійну кар’єру почав 2006 року у Львові, працював журналістом футбольного тележурналу та місцевого телеканалу.

Був кореспондентом декількох проектів, а також ведучим програм. У жовтні 2016-го Святослав приєднався до команди ТСН і став ведучим ранкових випусків новин – «ТСН. Ранок» і «ТСН. День».

Неля Шовкопляс
Ведуча «Сніданку з 1+1»
Сніданок з 1+1

Неля Шовкопляс – ведуча «Сніданку з 1+1». За освітою – економіст-маркетолог. Разом із чоловіком вона виховує двійнят – Тимофія та Матвія. Декілька років провела в декреті, присвятивши себе вихованню синів. А коли діти трохи підросли, вирішила зайнятися професійною реалізацією. Випускниця Вищої школи Media&Production.

Богдан Юсипчук
Ведучий реаліті «Модель XL»
Модель XL Життя відомих людей

Уперше 2018-го року суддею проекту «Модель XL» став український актор театру і кіно, зірка двох сезонів стрічки «Мухтар», серіалу «Хазяйка» та фільму «Тіні незабутих предків», а також володар титулу «Найгарніший чоловік» за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук. Цікаво, що на кінофестивалі в Каннах Богдан представив власний короткометражний фільм «Містер Україна. Боротьба із собою». 2019-го року став ведучим нового проекту на 1+1 «Життя відомих людей».

 

 

TAYANNA
Ведуча програми «Життя відомих людей»
Життя відомих людей

TAYANNA — співачка, учасниця третього сезону оновлених «Танців з зірками». Почала вокальну кар'єру ще 20 років тому, а в проекті «Голос країни» стала фіналісткою і вразила глядачів потужним вокалом. Сьогодні вона одна з найбільш затребуваних артисток українського шоу-бізнесу, випускає хіт за хітом і є частою гостею на червоних доріжках.

Олександр Преподобний
Ведучий програми «Гроші»
Гроші

Олександр вже давно працює у журналістиці, тому з власного досвіду знає про специфіку розслідувань та їхнє значення для суспільства. Раніше був ведучим прямих ефірів на 1+1, 2+2 та інших телеканалах. Зі слів Олександра, його основна мотивація у роботі – це прагнення доносити до глядача правду про те, що відбувається в Україні, а також бажання бути каталізатором змін та контролювати своєю діяльністю органи влади, чиновників та політиків. 

Даніель Салем
Ведучий «Одруження наосліп»
Одруження наосліп

Даніель Салем отримав диплом лікаря-офтальмолога, але працював лише за покликом серця. Наразі є засновником і співвласником кількох закладів, зокрема ресторану та готельно-ресторанного комплексу. Для героїв проекту «Одруження наосліп» і глядачів Даніель стане найкращим мотиватором і суворим критиком, допоможе їм попрощатися з комплексами та привидами минулого, одних вилікує від низької самооцінки, інших – від зависокої. Салем не боїться ставити перед собою нові виклики, як ось 2019 року став учасником «Танців з зірками».

Ірина Кириченко
Ведуча «Одруження наосліп»
Одруження наосліп

Уже понад 12 років Ірина консультує сімейні пари і виводить клієнтів із депресії. Вона знає, як розпізнати справжні почуття, та впевнено стверджує, що кохання живе значно довше, ніж три роки, якщо про нього турбуватися. Експерт просканує учасників реаліті та розкриє справжні причини їхніх невдач у стосунках.