This version of the page http://www.winnerauto.ua/korporativnim-kliyentam/ (91.222.137.223) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-09. The original page over time could change.
Корпоративним клієнтам - офіційний представник Winner в Україні
Корпоративним клієнтам Вартість володіння Корпоративні клієнти Контакти

Корпоративним клієнтам

Відділ по роботі з корпоративними клієнтами Форд (Фліт відділ) є однією зі складових частин департаменту продажу автомобілів компанії Віннер Автомотів. Відділ відокремлено як незалежну структуру, головним завданням якої є підвищення ефективності продажу легкових та комерційних автомобілів корпоративним клієнтам.

Загальна інформація

Нашим головним завданням є організація процесу продажу автомобілів корпоративним, оптовим покупцям – як глобальним компаніям, що мають свої представництва в Україні, так і локальним українським компаніям, представникам малого та середнього бізнесу.

Головною особливістю є те, що ми є своєрідним мостом між покупцем та заводом виробником і саме в цьому випадку ми можемо запропонувати найкращі умови купівлі автомобілів та їх подальшого обслуговування.

10 років успішної роботи на ринку, персональний та професійний підхід до Ваших потреб надали нам такий досвід, який робить підвищені стандарти роботи обов’язковими, а індивідуальний підхід до кожного клієнта – виключно необхідним.

Що це означає для Вас – ми побудували всю систему роботи з Вами таким чином, щоб якість послуг, які ми надаємо, перевищувала Ваші очікування.

Ми повністю визначаємо політику ціноутворення для угод будь-якого типу, ведемо активну роботу безпосередньо з клієнтами з метою виявлення всіх потреб та розробляємо найоптимальніші схеми взаємодії.

Наші клієнти отримують не тільки готові автомобілів, але і цілий ряд послуг, починаючи з кваліфікованої рекомендації щодо вибору авто, закінчуючи професійним сервісним обслуговуванням.

Наша команда готова допомогти Вам щодня, які б запити Ви не ставили перед нами.

З усіх питань, пов’язаних з поповненням або оновленням Вашого автомобільного парку, а також його обслуговуванням просимо звертатись до нас в будь-який зручний для Вас час.

МИ ЦІНУЄМО ВАШ БІЗНЕС!                                              

* всі внутрішні телефони слід набирати після телефону 496 7 496