Продукт для професійного управління продажами
в компаніях будь-якого розміру та моделі бізнесу

Creatio названо лідером
у Магічному Квадранті
Gartner у категорії
систем для управління продажами (2020)

Використовуйте найкращі світові практики для автоматизації процесів і прискорення повного циклу продажів: від ліда до повторних замовлень

Портрет клієнта 360°

Знайте та аналізуйте потреби ваших клієнтів

Creatio дозволяє сформувати деталізований профіль кожного клієнта, як результат — побудувати правильну тактику взаємодії для поліпшення клієнтського досвіду. Зберігайте історію комунікацій, сегментуйте клієнтів та аналізуйте їх уподобання й потреби для визначення пріоритетних напрямків розвитку компанії.
Автоматизація процесів продажів

Гнучко управляйте бізнес-процесами будь-якої складності

Підвищуйте результативність команди, застосовуючи чіткі регламенти на кожному кроці робочого процесу: від аналізу потреби до укладення угоди, виконання замовлень і контролю оплат. Налаштовуйте власні процеси та швидко адаптуйтеся з урахуванням вимог бізнесу — low-code платформа Creatio забезпечить необхідну гнучкість та швидкість змін.
Найкращі практики продажів

Працюйте з усіма типами продажів у єдиному середовищі

Прямі та партнерські продажі з довгим і коротким циклом угоди, дистрибуція та електронна комерція, польові продажі й торгові точки — Creatio надає лише перевірені технології у сфері управління продажами, що відображають досвід найбільших компаній з усього світу.
Операційна ефективність

Прискорюйте продажі на кожному кроці робочого процесу

Скористайтеся технологіями Creatio для підвищення продуктивності співробітників та якості вирішення завдань. В основі платформи — мобільні технології і сучасні UX-підходи до побудови web-інтерфейсу системи, вбудовані алгоритми машинного навчання та необмежені можливості налаштувань застосунку користувачем.

Оцініть переваги продуктів Creatio для управління продажами

Профіль клієнта 360°
Формуйте повний профіль клієнта, аналізуючи історію комунікацій, потреби та вподобання аудиторії. Отримайте чітке розуміння купівельної активності ваших клієнтів і вдосконалюйте процеси продажів!
Управління продажами
Проходьте весь цикл довгих продажів у Creatio. Аналіз потреб, перший дзвінок, презентація комерційної пропозиції, укладання контракту — на кожному етапі система підкаже необхідні кроки та допоможе визначити правильну тактику угоди.
Замовлення та рахунки
Ведіть замовлення компанії в єдиній системі: від реєстрації клієнтського запиту до підбору продуктів і виставлення рахунку. Контролюйте оплати, управляйте поетапними поставками, аналізуйте продажі в різних розрізах для підвищення їх ефективності.
Управління лідами
Відслідковуйте потреби аудиторії, щоб своєчасно виявляти нові можливості для продажів та конвертувати їх в угоди. Предиктивні моделі скорингу та інші інструменти Creatio дозволяють передавати до продажів лише якісні, «теплі» ліди.
Партнерські продажі
Організуйте процеси комунікацій із дилерами та партнерами завдяки готовим PRM-інструментам Creatio. Система дозволяє управляти повним циклом партнерських продажів: від спільної роботи над лідами до аналізу продажів, замовлень і рахунків.
Польові продажі
Налагоджуйте роботу співробітників «в полях» і відслідковуйте їх продуктивність у режимі реального часу. Складайте графіки візитів, встановлюйте правила відвідування і контролюйте виконання плану продажів прямо у своєму смартфоні.
Аналіз продажів
Проводьте план-фактний аналіз продажів для прийняття вірних управлінських рішень. Використовуйте готові звіти з продажів, клієнтської інформації, результатів роботи менеджерів. Створіть власні аналітичні розрізи з урахуванням потрібних вам показників.
Задачі та комунікації
Забезпечте максимально ефективне виконання щоденних задач — Creatio поєднує всі канали комунікацій із клієнтами та колегами, допомагає управляти робочим часом, вести каталог продуктів, організувати документообіг та багато іншого.
Можливості платформи
Безперервно поліпшуйте клієнтський досвід і оптимізовуйте процеси — low-code інструменти платформи, а також готові шаблони, застосунки та конектори дозволяють швидко модифікувати систему та розширювати її функціональність.

Суперсила Sales Creatio

BPM-ядро
Повнофункціональний дизайнер процесів, потужне BPM-ядро та вбудовані технології динамічного управління кейсами допомагають уніфікувати, автоматизувати та пришвидшувати бізнес-процеси будь-якої складності.
Low-code платформа
Гнучкість і масштабовність платформи дають змогу з легкістю налаштовувати логіку роботи застосунку та його інтерфейс, а на онлайн-майданчику Creatio Marketplace зібрано безліч готових розширень і темплейтів для швидкої автоматизації різноманітних бізнес-завдань.
Єдина CRM-система
Єдина система для маркетингу, продажів і сервісу дозволяє управляти повним циклом роботи з клієнтами: підвищувати кількість та якість лідів, персоналізувати комунікації, прискорювати обробку звернень і поліпшувати клієнтський досвід.

Оберіть оптимальну конфігурацію продукту для вирішення ваших завдань

Team
Готова система для управління воронкою продажів: від ліда до контракту
610 грн
560 грн
користувач/місяць
Cloud
On-site
Commerce
Ідеальний продукт для електронної комерції та управління замовленнями в коротких продажах
610 грн
560 грн
користувач/місяць
Cloud
On-site
Enterprise
Комплексне рішення для професійного управління продажами по різноманітним каналам
1260 грн
1120 грн
користувач/місяць
Cloud
On-site

Додайте драйву продажам

Досягайте виняткових бізнес-результатів із технологіями Creatio!
Тест-драйв