This version of the page http://galp.com.ua/conveyor-belts (185.68.16.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-28. The original page over time could change.
Транспортерні, конвеєрні стрічки

Транспортерні стрічки

Народження стрічкового конвеєра-транспортера в історії зафіксовано 1 квітня 1913 на автозаводі Генрі Форда в Детройті. На заводах безперервне переміщення готових продуктів залежить від надійності таких стрічок. Стрічки можуть застосовуватися на всіх типах конвеєрів - горизонтальних, з підтримуючими роликами, жолобоподібних, похилих, криволінійних, вакуумних, а тип їхнього покриття буде залежати в основному від типу матеріалу, який даний конвеєр транспортує. Компанія ГалПідшипник пропонує стрічки будь-якої довжини і ширини, харчові, з покриттям з ПВХ, поліуретану, силікону, профілі різного призначення, металеві з'єднання. Виробничий ряд пропонує вибір стрічок з різними властивостями - антистатичний допуск, харчовий допуск (відповідають FDA, HACCP вимогам). Стійкі до абразиву, масел, жирів, хімічно агресивним елементам. Різні покриття (низький і високий коефіцієнт тертя, гладка поверхня або із структурою).
ПВХ та Поліуретанові стрічки

Матеріал ПВХ - загалом, він стійкий до води, водних розчинів нейтральних солей, кислот. Він не стійкий до більшості органічних розчинників, а також розчинників, які містять хлор, тому що він стає твердим після вилучення пластифікатора. Він відносно стійкий до мінеральних масел, машинного масла, оливкової, соняшникової і кукурудзяної олії, а також до бензину і вуглеводням. Що стосується його використання в харчовій галузі, спеціальний ПВХ пластикат в основному використовується для транспортування різних харчових продуктів, оскільки в якості основного матеріалу він схвалений Міністерствами охорони здоров'я різних країн.

Матеріал ПУ - може бути термопластичними або термореактивними і вони також належать до класу поліефірів або поліестерів. Компанії Sampla Belting, Esbelt та інші виробництва використовують термопластичний поліуретан (ТПУ), що належать до класу поліестерів. Поліуретан має хорошу стійкість до олив і змазок будь-якого типу. Його стійкість до розчинників перевершує стійкість ПВХ, так як, у разі добування речовин, гнучкість продукту може бути змінена. Термопластичні поліуретани не надто стійкі до гідролізу. Це означає, що механічні властивості втрачаються при тривалому контакті з кислотою або лужними розчинами, а також з гарячою водою.

Гумово-тканинні стрічки (Важкі стрічки)

Гума - продукт вулканізації композицій на основі каучуку: матеріал, необхідний для виробництва різноманітних виробів. Головна перевага гуми - її еластичність. Вона може розтягуватися й гнутися, а потім приймати початкову форму. Гума може бути як і м'яка, так і тверда. Натуральну гуму виробляють з особливої рідини — латексу, який одержують із соку каучукового дерева. Після Другої світової війни з нафти хімічним шляхом одержали синтетичну ґуму, яка набула широкого застосування. Зараз частка синтетичної ґуми становить дві третини світового виробництва гуми. Стрічкові конвеєри використовуються практично на будь-якому промисловому підприємстві, тому такий різновид як конвеєрна стрічка має дуже широке поширення. Двома основними різновидами стрічок є конвеєрна стрічка на тканинній основі і гумотросова стрічка, що володіє підвищеною міцністю на розрив. Слід враховувати, що при експлуатації конвеєрних стрічок, у разі несправності окремих вузлів конвеєра, може виникати підвищене тертя стрічки. Тому, з метою пожежобезпеки, в стрічках для хімічних підприємств, вугільних шахт та інших, потенційно небезпечних, об'єктів може застосовуватися термостійка гума.

Отримати детальну інформацію або прайс лист >>>


ГалПідшипник, 2020.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG