This version of the page http://ulf.ua/vantazhni-avtomobili-v-lizing (185.233.40.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-27. The original page over time could change.
Вантажні авто в лізинг | ulf finance

Вантажні авто в лізинг ШВИДКО та ВИГІДНО!

грн

АВАНС

30% / 0 грн

ТЕРМІН ФІНАНСУВАННЯ

24 міс

подати заявку
Щомісячний платіж
0 грн
Валюта фінансування - UAH. У графік платежів включені реєстраційні платежі, КАСКО.

Платежі носять орієнтовний характер. Для детального розрахунку зверніться до менеджера компанії.

ОФОРМИТИ ЛІЗИНГ ПРОСТО!

01

Обираєте вид транспорту та подаєте заявку

02

Погоджуєте графік платежів та формуєте пакет документів

03

Підписуєте договір та вносите аванс

04

Отримуєте обраний вид транспорту

Спецпропозиції

Mercedes-Benz

  • Аванс від 30%
  • Ставка від 8%, термін до 60 міс
  • Валюта фінансування: UAH, USD, EUR

ПАЗ в лізинг

  • Ставка від 3,09%
  • Валюта фінансування: UAH
  • Аванс від 30%, термін до 36 міс

IVECO

  • Аванс від 30%
  • Ставка від 8%, термін до 60 міс
  • Валюта фінансування: UAH, USD, EUR

УАЗ в лізинг

  • Ставка від 3,09%
  • Валюта фінансування: UAH
  • Аванс від 30%, термін до 36 міс

ГАЗ в лізинг

  • Ставка від 3,09%
  • Валюта фінансування: UAH
  • Аванс від 30 %, термін до 36 міс

ПЕРЕВАГИ ЛІЗИНГУ

від ULF Finance

Партнерські програми

Спільно з постачальниками розроблені знижки та спеціальні умови фінансування. Партнерські програми - найвигідніший варіант лізингу

Індивідуальний графік платежів

Графік платежів складається з урахуванням побажань клієнта: ануїтет, сезонний, класичний

Мінімальне навантаження на бюджет клієнта

ULF Finance займається урегулюванням страхових випадків замість клієнта

Швидке та зручне оформлення

Клієнт підписує лише договір лізингу. Іншими питаннями (реєстрацією, страхуванням тощо) займається компанія ULF Finance

Розрахувати платіж

НАШІ КЛІЄНТИ

ТОВ «Нова пошта»
ТОВ «Убер Україна»
Національна поліція України
ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»
ПАТ «Українська залізниця»
Мережа виномаркетів «OK wine»
ТОВ «ВІП СЕВЕН КАРС»
ТОВ «Рентал»
ТОВ «АНТ»
ТОВ «Неотепло»
ТОВ «Пломбір-Івент»
ТОВ «Шпола Агро-Ідустрі»
ТОВ «Санако»
ТОВ «Інтекс Груп»
ТОВ «Голандський корм»
ТОВ «Лакі Фарма»
ТОВ «СКМ Девелопмент»
ТОВ «Доронік Україна»
ТОВ «Формула вкуса»
ТОВ «ФК Салютаріс»
RentDrive

НАШІ ПАРТНЕРИ

Імпортер Toyota «Тойота-Україна»
Lexus
BMW
Mazda
Mercedes-Benz
Renault
Імпортер Hyundai «Хюндай Мотор Україна»
Peugeot
Skoda
Ford
Nissan
Miitsubishi Motors
Opel
Infiniti
Ravon
Citroёn
Імпортер BMW «АВТ Баварія»
ТОВ «ВіДі Автосіті»
АІС група компаній
ТОВ «Богдан-Авто Холдинг»
УкрАВТО
ARX страхування
Uniqa страхування
SIXT Україна (ТОВ «Оптіма лізинг»)
PZU Україна
ІНГО Україна
MOST-Україна (ТОВ «МОСТ-Україна»)
Winner
Українська страхова група
ITALAUTO
CargoVis

Питання, які часто цікавлять клієнтів

Про лізинг

Умови лізингу

Про компанію

Фінансовий лізинг — тристороння угода (продавець - лізингова компанія (лізингодавець) - клієнт (лізингоодержувач), суть якої полягає в придбанні лізингодавцем у будь-якого продавця певного майна з подальшою його передачею у тимчасове користування одержувачу з правом викупу.

Фінансовий лізинг — найбільш комфортний і гнучкий щодо умов та термінів. Характеристики предмету лізингу (авто/спецтехніка/обладнання), місто та місце, у якому відбудеться передача потрібного активу, обираєте ви.

Погодьтеся: гнучкість, швидкість та комфорт у наш час — невід’ємні складові успіху. Вам це потрібно. Фінансовий лізинг Вам це дає.

Обираючи лізинг, ви отримуєте ряд переваг, котрі не надасть жоден банк.

  • початкові витрати складаються тільки з авансу та одноразової комісії;
  • абсолютно усі витрати (на реєстрацію, державні збори, мито, страхування) рівномірно розподілені на весь термін лізингу;
  • оформлення займає мінімум часу: вам потрібно підписати один договір фінансового лізингу. Зайва бюрократична тяганина обійде вас стороною: реєстрацію в ТСЦ МВС України, страхування авто, пенсійний збір бере на себе лізингова компанія;
  • не потрібно оформлювати угоду у нотаріуса;
  • кожен клієнт отримує сервісну підтримку (безкоштовна цілодобова допомога в дорозі, евакуація авто з місця поломки, адміністрування страхових випадків, пріоритетність у записі на ТО та ін.)
  • виходячи з потреб, у договір фінансового лізингу можна включити додаткові послуги технічного сервісу. 

У порівнянні з банківським кредитуванням, придбання в лізинг - найбільш оптимальне та вигідне фінансове рішення для юридичних і фізичних осіб. Лізинг - це можливість швидко та просто оновити матеріально-технічну базу підприємства. І, відповідно, оновити та збільшити потенціал підприємтва, поліпшити якість продукції, спланувати власний бізнес на кілька років вперед.

Лізинг - вид інвестиційної діяльності, при якому лізингодавець (лізингова компанія) купує безпосередньо у постачальника авто/спецтехніку/обладнання (предмет лізингу). Після цього лізингова компанія за визначену плату на погоджених з клієнтом умовах передає лізингоодержувачу (клієнту) предмет лізингу на певний термін. Закінчення терміну фінансування передбачає подальший перехід права власності на предмет лізингу клієнту. 

Спільно з діючими офіційними партнерами розроблені спеціальні умови фінансування (ставки від 0,01%). Деталі за телефоном 0 800 331 001. 

Так, авто оформлюється не на Ваше ім'я. 

Відповідно до Закону України “Про фінансовий лізинг”, лізингоотримувач (клієнт) авто переходить у власність клієнта після сплати останнього платежу згідно з договором лізингу. При цьому у лізингоотримувача є право на дострокове погашення предмету лізингу з наступним переходом прав власності. 

Зверніть увагу на те, що поки автомобіль знаходиться у власності лізингодавця, він захищений від конфіскації третіми обличчями. Тобто предмет лізингу неможливо арештувати. 

Клієнт має право самостійно, без сповіщення лізингової компанії проходити сервісне планове ТО, встановлювати шини відповідно до сезону та проводити поточний ремонт авто на офіційних СТО, які авторизовані дилерськими центрами. 

Про роботи, які спричиняють конструктивні зміни в предметі лізингу, необхідно сповістити лізингову компанію.  

Можна. Лізингова компанія надає право виїзду за кордон. Максимальний термін - до 6 місяців. За необхідності термін подовжується.

Перелік документів, необхідних під час поїздки за кордон фізичним особам:

  • лист-дозвіл на виїзд;
  • техпаспорт;
  • копію договору фінансового лізингу.

Перелік документів, необхідних під час поїздки за кордон юридичним особам:

  • лист-дозвіл на виїзд;
  • техпаспорт;
  • копію договору фінансового лізингу;
  • довіреність, видану підприємством, на керування авто;
  • подорожній лист;
  • наказ про відрядження;
  • посвідчення про відрядження. 

Банкрутство компанії, яка надала автомобіль у лізинг, жодним чином не відобразиться на клієнтові. Навіть якщо активи компанії (у тому числі і авто в лізинг) будуть передані третій особі, предмет лізингу все одно залишиться у лізингоотримувача. Адже майно знаходиться “під обтяженням”, і, згідно з чинним законодавством, новий власник зобов’язаний виконати умови укладеного з клієнтом. Усі умови договору лізингу залишаються в силі. Зміни можуть відбутися тільки в реквізитах лізингодавця.

Належне виконання грошових обов’язків вигідне не лише лізингоодержувачу, а й лізингоотримувачу. ULF Finance у таких випадках йде на зустріч клієнту й пропонує індивідуальні варіанти співпраці. Наприклад, реструктуризацію графіка лізингових платежів (тимчасове відстрокування нарахунків та сплату платежів по тілу договору, пролонгацію терміну лізингу тощо). 

У разі виявлення ситуацій, коли клієнт порушує умови договору і не сплачує лізингові платежі, незаконно експлуатуючи автомобіль, лізингодавець змушений вжити заходів для захисту своїх прав і майна відповідно до чинного законодавства України. Право на повернення предмета лізингу надано лізингодавцю нормою ч.2 ст.7 Закону України «Про фінансовий лізинг».

Згідно з цією нормою, якщо лізингоодержувач не сплатив лізинговий платіж частково або в повному обсязі та прострочення сплати становить більше 30 днів, лізингодавець має право відмовитися від договору лізингу та вимагати повернення предмета лізингу від лізингоодержувача, в т.ч. в безспірному порядку, на підставі виконавчого напису нотаріуса. 

При цьому, в разі вилучення предмета лізингу, розірвання відповідного договору з підстав, зазначених у договорі та / або чинному законодавстві, все раніше сплачені лізингоодержувачем лізингові платежі поверненню не підлягають, оскільки є платою за володіння і користування предметом лізингу за відповідним договором. Клієнт має право погасити заборгованість і продовжити використовувати свій автомобіль на законних підставах.

Працюємо на фінансовому ринку України з 2011 року.

За 9 років роботи ми створили близько 19 офіційних партнерських програм зі спеціальними умовами фінансування, профінансували 5 137 клієнтів, відкрили 18 представництв по всій Україні та утримали позиції лідерів ринку лізингу.  

Компанія надає послуги з фінансового, оперативного та зворотного лізингу.

Скористайтеся будь-яким видом месенджерів на сайті

або

Зателефонуйте 0 800 331 001

або

Подайте заявку на лізинг і наші менеджери з Вами зв’яжуться

Рішення за ключовими параметрами лізингової угоди приймаються на основі скорингової карти (внутрішнього нормативного документа компанії, який дозволяє оцінити ризики за кожною угодою).

Ключовий параметр оцінки - чистий середньомісячний дохід клієнта.

Для фізичної особи цей параметр повинен бути не менше 50% від середнього щомісячного лізингового платежу.

Якщо в довідці про доходи клієнта вказана сумма 4723 грн, то лізинг оформлюється за умови підтвердження додаткового доходу. Наприклад, виписки з рахунку або довідки з банку, що підтверджує існування грошових коштів, достатніх для укладення угоди.

У лізинг можна придбати будь-яку марку та модель авто (новеньке або з пробігом). Ми співпрацюємо з усіма офіційними дилерами на території України.

Мінімальний аванс - 20% (залежно від бренду)

Відсоткова ставка залежить від:

  • вибору партнерської програми
  • початкового внеску
  • терміну фінансування

Для оформлення фінансування на предмет лізингу Вам буде необхідно заповнити Заявку (містить інформацію щодо бажаного предмета лізингу) та Анкету (містить дані клієнта), а також надати пакет документів для оцінки Вашого фінансового стану та узгодження остаточних умов фінансування.

Для приватних осіб

  • Заявка-анкета
  • Перелік документів

Для фізичних осіб-підприємців

  • Заявка-анкета за програмою Стандарт
  • Перелік документів за програмою Стандарт

Для компаній

  • Заявка-анкета за програмою Стандарт
  • Перелік документів за програмою Стандарт

Для сільськогосподарських компаній

  • Заявка-анкета
  • Перелік документів

Для фінансування компаній (несільськогосподарського напрямку) на придбання спецтехніки, обладнання, машин, агрегатів

  • Заявка-анкета
  • Перелік документів 
  1. Обираєте вид транспорту та подаєте заявку 
  2. Погоджуєте графік платежів та формуєте пакет документів
  3. Підписуєте договір та вносите аванс 
  4. Отримуєте обраний вид транспорту
  1. Зворотній зв’язок протягом 30 хвилин після заповнення заявки
  2. Підбір оптимальних умов фінансування та погодження графіку платежів - до 2 годин
  3. Укладення договору лізингу - до 4 днів (після узгодження графіку платежів Ви формуєте пакет документів та підписуєте договір лізингу)
  4. Внесення авансу (на основі підписаного договору та отриманого рахунку Ви сплачуєте аванс та одноразову комісію)  - до 1 дня
  5. Отримання автомобіля (Ви отримуєте готове до використання авто з оформленою реєстрацією, страхуванням, оплаченими  всіх податків і зборів)

Після укладення договору лізингу та внесення клієнтом авансового платежу УЛФ Фінанс передає повністю готовий до експлуатації автомобіль: зареєстрований, з оплатою всіх податків і зборів, з КАСКО та Автоцивілкою.

Всі витрати включені в графік платежів і рівномірно розподілені на весь термін фінансування.

У ULF Finance акредитовані 9 найбільш стабільних страхових компаній України. Залежно від обраного продукту ми пропонуємо клієнтам оптимальний страховий тариф, який дозволяє зменшити витрати на страховку і мінімізує ризики для клієнта.

Спільно з діючими офіційними партнерами розроблені спеціальні умови фінансування (ставки від 0,01%). Деталі за телефоном 0 800 331 001

Швидкість. Перший зворотній зв’язок Ви отримуєте протягом 30 хвилин після подачі заявки. 

Клієнтоорієнтованість. Особистий фінансовий консультант супроводжує вас протягом усього терміну лізингу – від перших переговорів до його закінчення. 

Доступність 24/7

  • Зручний зв’язок 24/7 зі своїм персональним консультантом або цілодобова лінія 0 800 331 001, всі види месенджерів та зв’язок на сайті www.ulf.ua.
  • Онлайн доступ до особистого кабінету 24/7 з усіма деталями договору.
  •  ULF Assistance - цілодобова допомога в дорозі.

Лізинг надається по всій території України за виключенням проведення операції Об’єднаних сил та тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим.

З переліком міст, у яких є наші представництва, Ви можете за посиланням. 

Вантажні автомобілі в Лізинг

Купівля вантажного автомобіля в лізинг - прекрасна можливість оновити автопарк з мінімальними вкладеннями. Не потрібно виділяти з бюджету пару мільйонів гривень або шукати додаткового фінансування. Не треба оббивати пороги банків в надії, що хоч в одному дадуть кредит на прийнятних умовах. Досить просто купити вантажне авто в лізинг і користуватися ним з перших днів, отримуючи чистий дохід.

Скористатися такою послугою можна в нашій компанії ULF Finance. На вибір у нас пропонуються різні види лізингу, що дає вам можливість вибрати найбільш підходящий варіант співпраці.

Як оформляється покупка вантажних автомобілів в лізинг?

Лізингова угода в ULF Finance оформляється в кілька етапів:

  1. Ви вибираєте вантажні фури і звертаєтеся до нас для їх придбання в лізинг.
  2. Ваш персональний менеджер узгоджує умови і підбирає зручний графік платежів.
  3. Ви оплачуєте авансовий платіж в обумовленому розмірі, після чого можете користуватися вантажівками на власний розсуд.

Після повного розрахунку ви можете переоформити вантажний автомобіль на себе (за бажанням). Також ви отримуєте весь пакет документів і стаєте повноправним власником транспортної техніки.

На відміну від банківського кредиту, лізинг оформлюється на більш лояльних умовах. Ніхто не обмежує вас у виборі бренду і моделі вантажного автомобіля, а також його вартості. Завдяки цьому буде простіше підібрати відповідні транспортні засоби.

Розмір авансу становить 20-25% від загальної ціни транспортного засобу. Завдяки цьому ви можете користуватися вантажівкою, заплативши всього 1/4 або навіть 1/5 частину від його вартості.

І найголовніше: процентна ставка розраховується в індивідуальному порядку. В даному випадку, враховується стан вашого бізнесу, кредитна історія та інші нюанси. У будь-якому випадку графік і розмір платежів підбирається таким чином, щоб навантаження на бюджет компанії була мінімальним.

Переваги покупки вантажівки в лізинг

Купити вантажівку в лізинг не тільки простіше, але і вигідніше в порівнянні зі звичайним банківським кредитом. Судіть самі:

  • не потрібно вносити додаткову заставу, оскільки нею виступає лізингове майно (тобто вантажний автомобіль);
  • лізинг оформлюється на набагато більший термін, ніж кредит (а це значить, що розмір щомісячних внесків буде меншим);
  • лізингова угода надає більше гнучкості (завжди можна скласти зручний графік платежів);
  • ви економите до 24% від лізингової ціни вантажного авто (з платежів по лізингу не стягується податок на прибуток).

Крім того, вантажівки, куплені в лізинг, знаходяться у власності нашої компанії до повного розрахунку. Це означає, що будь-які проблеми, які виникнуть з фурами, ми вирішуємо самі (позбавляючи вашу компанію від додаткової статті витрат).

Іншими словами, купуючи вантажні автомобілі в лізинг, ви користуєтеся ними з першого дня, отримуючи відповідний прибуток. А загальна вартість вантажівок розбивається на кілька років, що дає можливість поступово виплачувати кошти без особливого навантаження на бюджет фірми.

Купуйте вантажні авто в лізинг разом з ULF Finance!

У компанії ULF Finance ви можете купити вантажне авто в лізинг в Україні на вигідних умовах. По-перше, у нас немає жорстких обмежень по брендах і моделях. По-друге, на вибір пропонуються різні форми лізингової угоди (оперативний, фінансовий і т.д.). По-третє, ми розраховуємо для вас оптимальну процентну ставку та підбираємо зручний графік платежів.

Інші переваги співпраці з нами:

  1. працюємо на фінансовому ринку України з 2011 року (входимо в ТОП-3 кращих лізингових фірм);
  2. телефонуємо вам протягом півгодини з моменту подачі заявки;
  3. озвучуємо попереднє рішення протягом 1 години;
  4. виділяємо персонального менеджера, який буде консультувати вас по будь-яких питаннях;
  5. видаємо 24/7 доступ до особистого профілю, в якому можна дивитися деталі угоди в online-режимі;
  6. надаємо цілодобову безкоштовну підтримку в дорозі (ULF Assistance).

Щоб купити вантажні автомобілі в лізинг в ULF Finance - зв'яжіться з менеджером по вказаних на сайті контактах у зручний час. Або пишіть нам в соціальних мережах або менеджерах. Задати будь-які питання і уточнити нюанси, які цікавлять теж можна будь-яким зручним способом.