Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

210 РОКІВ PEUGEOT

210-А РІЧНИЦЯ PEUGEOT

i

Приєднуйтесь до святкування 210-річчя та проживіть нашу історію: натисніть на будь-яку мініатюру, щоб дізнатися більше про 12 найважливіших моментів. 

ДИВИТИСЬ ВІДЕО НА ВЕСЬ ЕКРАН
ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ІСТОРІЮ PEUGEOT

210 років історії, 210 років неймовірних моментів

Було нелегко обрати лише 12.
Зануртесь у нашу історію завдяки 12 відеороликів, що ілюструють моменти, які сформували бренд.

i

 

Арман ПЕЖО

"Нічого не бійтеся. Лише вірте."

Повернемося до 1882 року. Все почалося з бачення однієї людини, як здійснити революцію у сфері транспорту. Починаючи з велосипедів і продовжуючи автомобілями, пристрасть Армана до всього колісного і завзята допитливість, щоб робити все по-іншому – ось що рухає PEUGEOT крізь століття.

i

 

PEUGEOT на Чемпіонаті з ралі

Пісок, бруд і пил: відкрийте для себе королівство, яким PEUGEOT правив десятиліттями.
Вигравши в 1978 році Ралі Сафарі, а потім Чемпіонат конструкторів з першої спроби, PEUGEOT миттю завоював світ ралі. Це був тільки початок низки перемог, яка зблизила PEUGEOT з дорожніми та недорожніми покриттями, і це був шлюб з багном, що судився самою долею.

i

 

Ле-Ман 1993

Знаєте, що може бути кращим, ніж бути на вершечку п'єдесталу? Посісти на ньому всі місця.
У 1993 році в міфічній 24-годинній гонці Ле-Ман брали участь три PEUGEOT 905. PEUGEOT прагнув зробити її гонкою, яка пам'ятається, і їм це вдалося. Після нелегкої, виснажливої боротьби у змаганнях PEUGEOT посів 1-е, 2-е і 3-е місця, і так народилася легенда Ле-Мана.

i

 

6 "Автомобіль року"

Неможливо – це не про PEUGEOT. 
Що спільного між 1969, 1988, 2002, 2014, 2017 та 2020 роками? Кожен з них є золотим роком, коли PEUGEOT виграв найпрестижнішу нагороду в галузі автомобілебудування – "Автомобіль року". PEUGEOT вигравав 6 разів – більше, ніж будь-який автовиробник.

i

 

Пік Пайкс

Одне з найбільш епічних, небезпечних і диких сходжень на пагорб на нашій планеті. 
У 1998 і 1999 роках PEUGEOT 406 T16 двічі поспіль вигравав міжнародний підйом на пагорб. Через 25 років на трасі знову гарчить лев PEUGEOT – на цей раз завдяки Себастьєну ЛЬОБУ. Він не просто виграв. Він побив рекорд і встановив нові стандарти для цієї епічної гонки до хмар.

i

 

Тип 1, 2, 3

Відкрийте для себе матерів всіх автомобілів.
У 1889 році на Всесвітній виставці в Парижі Арман ПЕЖО вирішив виставити свій перший автомобіль, паровий Тип 1. Після цього були представлені двигуни внутрішнього згоряння, за якими з'явилися Тип 2 і Тип 3. Так започаткувався спадок Peugeot.

i

 

e-LEGEND

Коли минуле зустрічається з майбутнім, народжуються легенди. 

На Паризькому автосалоні в 2018 році був представлений концепт-кар, і цілі натовпи людей зійшлися, щоб на власні очі побачити його повністю електричний двигун і футуристично-ретро-дизайн. Але це ще не все. Тисячі людей подали онлайн-заявки на виготовлення цього чудового прототипу, і e-Legend незабаром стане реальністю.

i

 

PEUGEOT 205

Познайомтеся з машиною, в яку ви не могли не закохатися. 
Це більше, ніж просто зручний хетчбек або незабутній перший автомобіль. 205 – це французька легенда й ікона стилю. Починаючи з Ролан Гаррос і закінчуючи поїздками до школи, він завойовує чемпіонати з ралі і серце публіки з 1885 року, а продажі сягнули більше 5 мільйонів одиниць за 15 років.

i

 

PEUGEOT 404

Один номер. Один автомобіль. Одна ікона.
Елегантний, сучасний і майже скоріш данина моді, ніж сімейний седан, PEUGEOT 404 був задуманий ще 60 років тому на базі авангардних дизайнів Pininfarina. З тих пір його переробляли в різні версії, включаючи суперлюкс, кабріолет і універсал.

i

 

Шарлатани на Індфаналоліс 500

Дізнайтеся, чому троє молодих людей отримали таке прізвисько. І як вони довели, що всі помилялися.  
Троє молодих людей з PEUGEOT, Жорж Буайє, Жуль Гу і Паоло Цуккареллі, які мали інше бачення двигунів, вирішили створити свій власний автомобіль для перегонів. Вони створили PEUGEOT L76, революційний гоночний автомобіль з більш легким і економічним двигуном. Дебютувавши в 1913 році, вони виграли Індіанаполіс 500 і стали першими європейцями, які перемогли в цих перегонах.

i

 

Співробітники

Все просто. Без них PEUGEOT б не існувало. 
PEUGEOT створюють саме люди. Їх талант і креативність продовжили оригінальне бачення Армана ПЕЖО щодо модернізації автомобілів та завоювали 160 країн і забезпечили технології і обслуговування, які рухають PEUGEOT у майбутнє.

i

 

401 Eclipse

Зустрічайте винахід, від якого зірвало дах. 
У 1932 році Жорж ПОЛЕН мріяв їздити в авто просто неба та не мати проблем з протікаючим дахом. Його ідея полягала в тому, щоб зробити висувний жорсткий дах. Закохавшись у цю ідею, PEUGEOT вже більше 60 років застосовує висувний дах ПОЛЕНА у своїх кабріолетах.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ІСТОРІЮ PEUGEOT

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ