Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

PEUGEOT 5008 SUV

PEUGEOT 5008

від 1 038 700 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Новий крососвер PEUGEOT 5008: увійдіть у новий простір

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 5008
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 5008
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
СКОНФІГУРУВАТИ

НОВИЙ ВИМІР

ВИНАХІД НОВОГО ВИМІРУ
Потужний дизайн Нового кросоверу Peugeot 5008 миттєво створює неповторне враження. Стильні лінії кузову,  панорамнй дах Black Diamondi та хромована решітка радіатора демонструють елегантний дизайн просторого кросоверу.

НОВА СВОБОДА
Коли ви за кермом Нового 7-ми місного  кросоверу Peugeot 5008   ваше задоволення від кермування переходить на новий рівень, і не має значення, подорожуєте ви наодинці чи з пасажирами. Насолоджуйтесь натуральним світлом, який заповнює розкішний салон автомобіля через паноромний дахi. Та відкривайте для себе незрівнянний рівень керованності, комфорту та продуктивності.

ПІДСИЛЮЄ ВРАЖЕННЯ ВІД КЕРМУВАННЯ

ПІДСИЛЮЄ ВРАЖЕННЯ ВІД КЕРМУВАННЯ
Пробудіть свої відчуття з інноваційним інтер'єром Peugeot i-Cockpit®. 100% цифровий  head-up дисплей з можливостями персоналізації, 8-ми дюймовий touch screeni, нове компактне кремо із вбудованими кнопками управління та електронним важілем автоматичної коробки передач,i гарантовано покращать ваше задоволення від кермування.

ПРЕМІАЛЬНИЙ ПРОСТІР
У вашому розпорядженні три окремим пасажирських сидінням та третій ряд із двома сидіннями, які можна зняти. Одже налаштуйте свій новий SUV 5008 саме так, як вам потрібно, щоб забезпечити комфортну подорож для всіх пасажирів.

Налаштуйте свої відчуття, використовуючи систему i-Cockpit Amplifyi  та насолождуйтесь  вашою улюбленою музикою завдяки  високоякісній FOCAL Hi-Fi аудіо системіi.

РОЗШИРТЕ СВОЇ ГОРИЗОНТИ

РОЗШИРТЕ СВОЇ ГОРИЗОНТИ
Модулюйте салон вашого автомоблю так, як порбно саме вам і насолоджуйтесь простором.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТА ЗАДОВОЛЕННЯ
Нова платфора, зовнішній вигляд та обладнання автомобля - все було створено для вашої максимальної мобільності. У поєднанні з високопродуктивними дизельними двигунами BlueHDi та новою автоматичною коробкою передач EAT6, Peugeot сигналізує про прибуття нової ери високоякісних кросоверів.

ПЕРШИЙ ПОГЛЯД

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 5008
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 5008
СКОНФІГУРУВАТИ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

Пройти тест-драйв 5008 Завантажити прайси та брошури Отримати комерцiйну пропозицiю Сконфігорувати