26.08.2020 р. відбулася президія ВГО Товариство "Знання" України.

Перше питання: "Про проблеми, перспективи розвитку та невідкладні заходи щодо вдосконалення діяльності планетаріїв ВГО Товариство "Знання" України". З доповіддю виступив віце-президент ВГО Товариство "Знання" України, голова правління Товариства, президент Університету сучасних знань В.І. Кушерець. Співдоповідав заступник голови правління Товариства, віце-президент Університету сучасних знань А.С.Мороз.
Другим було питання:"Про підсумки роботи в 2019-2020 навчальному році Університету сучасних знань ВГО Товариство "Знання" України та напрямки його розвитку".

Детальніше...

За звітний період від засідання президії у листопаді 2019 року правління Всеукраїнської громадської організації Товариство «Знання» України здійснювало подальшу роботу на виконання рішень VІІІ з’їзду Товариства та постанов президії Товариства.

Детальніше...

Про орієнтовний план головних організаційних, науково-просвітницьких і культурно-освітніх заходів ВГО Товариство «Знання» України в першому півріччі 2020 року.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОСТАНОВУ

ЗАВАНТАЖИТИ ПЛАН

ЗАВАНТАЖИТИ

Перед засіданням президії Василь Кремень, Президент НАПН України привітав з ювілейним днем народження головного редактора журналу «Трибуна» Валентину Меншун і вручив їй медаль імені Григорія Сковороди за багаторічну й сумлінну працю.

Детальніше...

ЗАВАНТАЖИТИ

Ми, делегати й учасники VIII з’їзду Товариства «Знання» України, перейняті турботою про сталий соціально-економічний і культурний розвиток країни, реалізацію її Європейського вибору, забезпечення цивілізованого рівня життя людей, – не можемо не звернутися до всіх громадян, владних структур із закликом, найтісніше сконсолідуватися для потужнішого суспільного поступу, ефективного захисту Вітчизни від імперського реваншу Росії, брехні і диверсій її режиму разом з її «п’ятою колоною»; закликаємо повсюдно викорінювати корупцію, не піддаватися провокаціям на розкол, наклепи і розбрат в нашій спільноті, пам’ятаючи патріотизм і велику інтелектуальну, мобілізаційну спромогу нашого наукового просвітництва, 70-річчя якого ми відзначаємо разом з 150-річчям Українського просвітництва.

Детальніше...

  • Про забезпечення передплатними виданнями і книгами громадських осередків Товариства «Знання» України звільнених регіонів Донецької і Луганської областей України
  • Про перспективний план науково-просвітницької та культурно-мистецької діяльності Київської міської організації Товариства «Знання» України щодо національно-патріотичного виховання молоді
  • Про увічнення пам’яті видатних діячів вітчизняної науки, які очолювали діяльність Товариства «Знання» України впродовж його семидесятирічної історії
  • Про увічнення пам’яті Чурюмова Клима Івановича, видатного українського астронома, член-кореспондента НАН України, директора Київського планетарію Товариства «Знання» України (2004-2016)

 

  • ЗАВАНТАЖИТИ ПОСТАНОВУ
  • ЗАВАНТАЖИТИ ПОЛОЖЕННЯ

ЗАВАНТАЖИТИ