This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-21. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 19 листопада 202024 листопада – дискусія «Журналістика в часи пандемії: як бути корисним, цікавим та обережним одночасно?»

    Комісія з журналістської етики 24 листопада об 11:00 проведе онлайн-дискусію «Журналістика в часи пандемії: як бути корисним, цікавим та обережним одночасно?».


    Докладнiше
  • 19 листопада 2020Вебінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція» 24-25 листопада

    Академія української преси спільно з Національна спілка журналістів України (НСЖУ) за підтримки Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus запрошують на вебсемінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція». Вебінар відбудеться 5-6 листопада 2020 року.


    Докладнiше
  • 19 листопада 2020Журналістика рішень: новий інструмент для висвітлення COVID-19

    ГО «Інтерньюз-Україна» відкриває набір на дводенний вебінар (3 та 4 грудня 2020), учасники якого матимуть можливість взяти участь у конкурсі та отримати стипендію на створення матеріалів у форматі журналістики рішень.


    Докладнiше
  • 11 листопада 2020«Етичні виклики для розслідувань та розслідувачів»

    17 листопада об 11:00 год відбудеться дискусія онлайн «Етичні виклики для розслідувань та розслідувачів» від Комісії з журналістської етики.


    Докладнiше
  • 9 листопада 2020Інсайти земельної реформи. Які питання на порядку денному?

    Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує вас на онлайн медіа бранч для представників ЗМІ “Інсайти земельної реформи. Які питання на порядку денному?”, який відбудеться 10 листопада о 13:00.


    Докладнiше
  • 6 листопада 2020Долучайтеся до проєкту з фінансової грамотності FinlessOn

    Тема фінансової грамотності має велике суспільне значення .  Так, за результатами дослідження, проведеного Проектом USAID в Україні  –  загальний індекс фінансової грамотності України становить 11,6 балів з 21 та відправляє нашу країну на останнє місце в рейтингу.

    Докладнiше
  • 3 листопада 2020Набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

    Фундація Суспільність за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа», ГО «Інтерньюз-Україна»  та Незалежної медійної ради запрошує журналістів з усіх регіонів країни взяти участь у Школі стратегічних комунікацій та антифейку, яка відбудеться 20 листопада в онлайн форматі. Набір на програму триватиме до 17 листопада.


    Докладнiше
  • 28 жовтня 2020Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?

    10 листопада об 11:00 год онлайн відбудеться дискусія «Бути на рівні: як українським журналістам стати цікавими для іноземних медіа?» від Комісії з журналістської етики за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.


    Докладнiше
  • 27 жовтня 2020Як створювати історії на смартфоні

    Давно мріяли створювати історії на смартфоні? ГО “Інтерньюз-Україна” та проєкт “UkraineWorld” пропонують вам таку можливість! Запрошуємо на вебінар із мобільної журналістики (MoJo), який відбудеться 10-11 листопада 2020 року.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2020Школа нативних проєктів

    Спецпроєкт − це новий чорний. Грунтовні лонгріди і яскраві тести, інтерактивна верстка й зрозуміла інфографіка, − все це стало стандартом якісних медіа. Окрім завоювання прихильності аудиторії, спецпроєкти допомагають медіа налаштовувати партнерські стосунки з клієнтами, будувати власний імідж та вирішувати комерційні завдання рекламодавців.


    Докладнiше
  • 26 жовтня 2020Як медіа можуть заробляти на якісному контенті?

    Чи можна при цьому не переступати межі професійних стандартів? Комісія з журналістської етики запрошує поговорити про це в зумі 28 жовтня з 11:00 до 12:30.


    Докладнiше
  • 2 жовтня 2020вебсемінар «Влогінг. Лайфхаки для інтерв’ю» 5-6 жовтня

    Карантин не підстава для зупинки спілкування. Ми навчилися спілкуватися через соцмережі, відеосервіси та соцмесенджери. Але у влогінгу спілкування легко перетворюється на процес, глядачами якого стають тисячі.


     

    Докладнiше