This version of the page http://internews.ua/uk/media-life-hack (185.104.45.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-21. The original page over time could change.
Медіа лайфхаки | Internews Ukraine
Про нас Наша команда Вакансії Можливості Проєкти Контакти
ENG УКР

Медіа лайфхаки

Можливості

Медіа лайфхак
Як позбутися залежності від ґаджетів

Технології не стоять на місці, тим паче в період карантину, коли життя усе більше переходить у режим онлайн. Проте відеоконференції, месенджери й соціальні мережі виснажують наш організм, і від них також потрібно час від часу відпочивати.

Медіа лайфхак
Як знімати відеоісторії на смартфоні якісно та цікаво

10 та 11 листопада 2020 р. ми в «Інтерньюз-Україна» провели вебінар «Як створювати історії на смартфоні». За його матеріалами підготували для вас добірку корисних порад, що стануть у пригоді усім, хто мріє спробувати себе в якості мобільного журналіста.

Медіа лайфхак
5 порад для створення успішного подкасту

В Україні дедалі більшу популярність набуває новий формат медіа — подкасти. Та як знайти свою аудиторію? Чим зацікавити?

Медіа лайфхак
Як підвищити продуктивність, коли працюєте з дому

Більшість із нас застрягли у режимі «remote» надовго. Не розчинитись у осінній хандрі та підтримувати робочий темп — допоможуть кілька простих порад.

Медіа лайфхак
Як висвітлювати виборчий процес

Місцеві вибори — не за горами. А виборчий процес уже розпочався. Зібрали поради, які допоможуть медійникам максимально об’єктивно висвітлювати виборчі перегони та зосередитись на головному.

Медіа лайфхак
10 подкастів про комунікації

Подкасти стали новим трендом українського медіаринку. Зробили для вас підбірку подкастів про комунікації.

Медіа лайфхак
Монетизація медіа в умовах кризи

Продовжуємо публікувати відеоуроки з нашого курсу «Криза та робота редакцій». До вашої уваги – шостий вебінар «Робота із соцмережами, пошук очевидців, перевірка достовірності контенту»

Медіа лайфхак
Сторітелінг як сервіс

Криза та розгубленість, зумовлені пандемією, змусили журналістів польського медіапроєкту «Outride.rs» докорінно змінити стратегію роботи.

Медіа лайфхак
Робота із соцмережами, пошук очевидців, перевірка контенту

Продовжуємо публікувати відеоуроки з нашого курсу «Криза та робота редакцій». До вашої уваги – п'ятий вебінар «Робота із соцмережами, пошук очевидців, перевірка достовірності контенту»

Медіа лайфхак
Нові формати контенту: поради для редакцій під час кризи

Продовжуємо публікувати відеоуроки з нашого курсу «Криза та робота редакцій». До вашої уваги – четвертий вебінар «Створення матеріалів за умов дистанційної роботи (частина 2).