This version of the page http://www.ideyne.com/ua/ (185.68.16.57) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-21. The original page over time could change.
Розвиток бізнесу в інтернеті, замовлення сайту, створення і просування проектів - веб-студія Ідейне Рішення
+38 (050) 948-32-60
+38 (096) 272-92-02
UA
RU
Маркетингові дослідження, розробка бізнес-проектів

Веб-студія «Ідейне Рішення»
розробка та супровід проектів

Підтримка, супровід і розвиток бізнес-проектів
Веб-студія «Ідейне Рішення» пропонує
Комплексні послуги
для успішного бізнесу в інтернеті
СТВОРЕННЯ САЙТІВ
Інтернет-магазин
Корпоративний сайт
Landing page
Дошка оголошень
Портал
ПРОСУВАННЯ БРЕНДУ
Аналіз конкурентів
Розробка фірмового стилю, брендбуку
SEO, комплексне просування сайту
Просування у соціальних мережах, SMM
Крауд-маркетинг
ПОСЛУГИ ДЛЯ БІЗНЕСУ
Розробка чат-ботів
Розробка мобільних додатків
Розробка CRM-системи
Побудова автоворонкі
Розробка дизайну, логотипу
РЕКЛАМА В ІНТЕРНЕТІ
Розробка маркетингової стратегії
Комплексна реклама в інтернеті
Контекстна реклама
Реклама у соціальних мережах
Якщо Ви не знаєте як поліпшити свій бізнес, Вам варто дізнатися
ЩО ВИ ОТРИМУЄТЕ
ПРИ СПІВПРАЦІ З НАМИ
у 3-5 разів
ЗБІЛЬШЕННЯ ПРОДАЖІВ
Продажі - головний двигун бізнесу. Немає продажів - немає прибутку. Онлайн інструменти здатні збільшити продажі за рахунок залучення нових клієнтів, не обмежуючись вашої географією.
на 7 континентів
МАСШТАБУВАННЯ БІЗНЕСУ
Обсяг онлайн продажів обчислюється трильйонами доларів. Хочете стати частиною цієї системи? Ми допомагаємо бізнесу масштабуватися і заробляти більше. В рази більше.
Просування “під ключ”
КОМПЛЕКС ПОСЛУГ
Крім створення сайтів, наша веб-студія пропонує комплекс маркетингових послуг. Починаючи від просування в інтернеті, закінчуючи розробкою чат-ботів та автоворонок продажів.
Популярність онлайн
ВПІЗНАВАНІСТЬ БРЕНДУ
Ми допомагаємо бізнесу розвивати свій бренд онлайн. Це дозволить Вам не тільки залучити нових клієнтів, але і стати впізнаваними серед конкурентів, існуючих на вашому ринку.
Рішення для вашого бізнесу
ІНДИВИДУАЛЬНИЙ ПІДХІД
Ми вивчаємо бізнес клієнта і пропонуємо онлайн-інструменти, які дадуть найкращий ефект в конкретному бізнес-середовищі. Розробимо маркетингову стратегію для максимального прибутку.
Щоб краще дізнатися нас, дізнайтеся про наші роботи
Історії успіху наших
клієнтів
Розробка інтернет-магазин ювелірних прикрас
Інтернет-магазин ювелірних прикрас
Інтернет магазин ювелірних прикрас Zbird - це вже сталий і досить відомий в Україні бренд, який має в своєму асортименті обручки, кільця для заручин, браслети, сережки і кулони і колекції ексклюзивних прикрас. На сайті реалізовано зручний функціонал підбору діаманта для прикраси і створення прикраси по своєму смаку.
Дивитися портфоліо
Обираючи нас, як партнера по розвитку Вашого бізнесу в інтернеті
ВИ ОТРИМУЄТЕ ГАРАНТІЇ
ЩО ЗАБЕЗПЕЧАТЬ ВАМ УСПІХ
Довгострокове співробітництво
ПІДТРИМКА І СУПРОВІД ПРОЕКТІВ
Наша веб-студія дорожить своєю репутацією та своїми клієнтами. Ми налаштовані на довгострокові відносини та комплексний підхід. Тому завжди готові надати технічну, консультаційну, маркетингову допомогу.


80% наших клієнтів є постійними. Вони повертаються до нас з новими проектами і завданнями, які ми успішно реалізуємо спільними зусиллями. Забезпечимо вам підтримку у вирішенні неординарних завдань.
200+ успішних проектів
ДОСВІД ТА ПРОФЕСІОНАЛІЗМ
Наша команда складається з професіоналів, у яких за спиною більше 200 успішних проектів. Ми пропонуємо тільки ті рішення, які гарантують результат конкретно для вашого бізнесу.
Можливість контролю
РЕГУЛЯРНА ЗВІТНІСТЬ
Хочете бути в курсі того, як проходить робота над вашим проектом? Ми регулярно надаємо всі звіти і детально роз'яснюємо їх зміст. Ви зможете контролювати роботу над вашим проектом.
Відкритість до діалогу
ПРОЗОРЕ СПІВРОБІТНИЦТВО
Наше завдання - допомогти вам у розвитку бізнесу, пропонуючи тільки ефективні рішення. У разі, якщо якийсь варіант не дасть вам гарантованого результату - ми чесно скажемо вам про це.
Наша мета - успішні та якісні проекти
ПОСЛУГИ ВЕБ-СТУДІЇ
ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ

Веб студія «Ідейне Рішення» (креативне digital агентство), послуги веб-студії в Києві, Україні

Присутність в інтернеті – одна з пріоритетних стратегій у роботі більшості компаній. Таке зміщення активностей в онлайн середу обумовлено активним переходом аудиторії в пошукові системи для вибору товарів або послуг. Створення сайтів, їх просування – обов'язкова умова для досягнення поставлених цілей. Розробити проект, запустити його в роботу, запровадити комплекс заходів для компанії будь-якого напрямку діяльності допоможе веб-студія «Ідейне».

 

Переваги ведення бізнесу в інтернеті

Щоб бути успішним гравцем в інтернет середовищі, зовсім не обов'язково бути великою компанією. Тут важливо знати правила роботи пошукових систем і підійти відповідально до питання розробки свого сайту.

Онлайн бізнес має ряд переваг, які вказують на те, що працювати в цій сфері для багатьох компаній буде вигідніше, ніж офлайн:

  1. Широка аудиторія

Потенційними клієнтами є велика частина користувачів мережі, головне – правильно налаштувати з ними взаємодію.

  1. Демократичні витрати на обслуговування бізнесу

Електронна комерція не потребує витрат на оренду великих торгових площ, пошуку місця розміщення з активним трафіком, витрат на охорону, продавців та ін. фінансові витрати. Зекономлений бюджет можна направити на рекламу і просування.

  1. Режим роботи

Працювати онлайн можна 24\7, оскільки сайт працює цілодобово, і клієнти можуть оформити замовлення в будь-який зручний для себе час.

  1. Мінімальний бюджет для старту

Почати працювати в інтернеті може практично кожен. Для цього не потрібно серйозні капіталовкладення, без яких в офлайн бізнесі не обійтися.

  1. розширення

Глобальна мережа не обмежує бізнес регіональними кордонами, в будь-який момент компанія може вийти на новий рівень, переорієнтуватися на іншу аудиторію або внести зміни з урахуванням сучасних тенденцій. Мобільність інтернет компаній, її можливостей, набагато ширше.

  1. Зручність для клієнта

Вибір необхідної інформації або продуктів для користувача в інтернеті став значно простіше і зручніше, ніж офлайн. Пропрацювавши всі «болі» свого клієнта і задовольнивши їх, використовуючи свій сервіс як інструмент, можна домогтися популярності і затребуваності свого бізнесу.

  1. Маркетингові активності

Для сайтів відкриті широкі можливості digital маркетингу, який вже встиг напрацювати досвід у впровадженні ефективних заходів щодо впливу на клієнтів, їх залучення та збільшення показників продажів.

 

Сайт вже давно перестав бути розкішшю для компаній і став просто незамінним ресурсом для ведення справ. Він виконує ряд основних функцій:

    • зміцнення і зростання іміджу, підвищення лояльності до бренду
    • проведення маркетингових заходів
    • прямі продажі товарів та послуг через інтернет

Клієнт, зі свого боку, при взаємодії з сайтом компанії, отримує можливість вибору необхідного товару в зручний для вас час, з вивченням усіх переваг та іншої корисної інформації, зручними формами оплати та іншими «плюшками», недоступними у форматі офлайн взаємодії. Саме тому користувачів онлайн ресурсів стає все більше, і не скористатися таким положенням речей для будь-якого бізнесу –значить втратити значну частину своєї потенційної аудиторії і віддати її більш активним конкурентам.

 

Послуги веб-студії

Можливості інтернет ресурсів постійно зростають. Щоб скористатися ними по повній програмі, оптимально скористатися послугами професіоналів.

Digital агентство «Ідейне» пропонує послуги різних напрямків:

  1. Розробка сайту

Платформа для успішного розвитку бізнесу – правильно підібраний вигляд сайту і його якісна реалізація. Пропонуємо розробку таких ресурсів, як:

  • інтернет-магазин
  • лендінг
  • корпоративний ресурс
  • дошка оголошень
  • портал, тощо
  1. Просування

Реалізація сайту – тільки перші кроки його життя. Щоб він став впізнаваним популярним ресурсом, займав Топові позиції у видачі, над ним потрібно працювати. Ми пропонуємо:

  • вивчення і аналіз конкурентів
  • формування стратегії
  • розробка брендбука
  • розробка фірмового стилю
  • робота з SEO
  • просування в соціальних мережах, SMM
  • крауд маркетинг
  1. Реклама

Ознайомити потенційних клієнтів зі своєю пропозицією, сформувати ефективні рекламні кампанії, вибрати канали для запуску реклами – завдання, яке під силу нашим фахівцям. Займаємося такими напрямками, як:

  • розробка маркетингової стратегії
  • контекстна реклама
  • просування в соціальних мережах
  • комплексні рекламні заходи онлайн
  1. Пропозиції для бізнесу

Крім створення сайту і його просування, компанії потребують розробки і впровадження супутніх сучасних програм, які допомагають збільшувати продажі. До них належить:

  • розробка мобільних пропозицій
  • створення чат-ботів
  • формування автоворонки
  • розробка CRM-системи
  • створення лого та дизайну

Перелічені послуги веб-студії – далеко не весь перелік можливостей. Пропонуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та розробляємо комплекс робіт у відповідності з отриманими запитами.

 

Переваги комплексної роботи зі студією

Приймаючи рішення про вихід бізнесу в онлайн сегмент, необхідно врахувати, що для продуктивної роботи знадобиться допомога фахівців різних напрямів. Над створенням повноцінного ресурсу та його постійного зростання і вдосконалення працюють програмісти, дизайнери, маркетологи, копірайтери, фахівці SEO та SMM. Коли вони працюють злагоджено, в тісній зв'язці один з одним, результат буде досягнутий швидше. Крім того, комплексна робота над проектом дозволить:

  • розробити повноцінну стратегію з застосуванням певних методик просування
  • задіяти одразу кілька фахівців для роботи над завданнями
  • своєчасно аналізувати проведену роботу і оперативно вносити виправлення для отримання максимальної ефективності

Проводити заходи в тісній взаємодії з професіоналами різних напрямків – оптимальне рішення для тих, хто прагне отримати видимий результат в максимально короткі терміни.

 

Критерії вибору веб-студії для партнерства

Підбираючи підрядника важливо звернути увагу на такі критерії:

  • сайт веб-студії

По тому, як оформлений ресурс самої компанії, можна судити і про рівень надання їх послуг своїм клієнтам. Варто перейти на їхній сайт і вивчити його наповнення.

  • портфоліо робіт

Для розуміння того, наскільки підходить рівень надання послуг, стиль вже готових сайтів, можна вивчити портфоліо агентства. Як правило, в ньому компанії розміщують свої найкращі роботи. Якщо запропоновані рішення відповідають очікуванням – можна обговорювати умови співпраці.

  • перелік послуг

Звертаючись за допомогою, оптимально вибрати підрядника, який надає комплекс послуг. В такому разі не доведеться шукати кілька компаній, щоб закривати окремо питання з розробки та просування.

  • ціноутворення

Зрозумілий відкритий цінник, конкурентна вартість послуг – ще один важливий фактор, на який слід звернути увагу. Якщо ціна послуг дуже низька і не відповідає ринковій для даного сегмента, це привід замислитися над якістю виконання поставлених завдань.

Партнерство з веб-студією - можливість отримати комплекс послуг, головне – взяти до уваги всі критерії і зупинитися на пропозиції, максимально їм відповідне.

 

Наші переваги

Кращі веб-студії – ті, які призвели проекти своїх клієнтів до успіху.

Діджитал-агентства «Ідейне» Україна, Київ пропонує послуги, які розробляються і впроваджуються індивідуально під кожен проект, з урахуванням всіх його особливостей і проведення попереднього аналізу ніші і конкурентів.

Наші переваги:

  • комплекс послуг з фахівцями по кожному напрямку
  • більше 10 років досвіду роботи на ринку та більше 200 успішних проектів
  • рекомендації від клієнтів
  • прозоре співробітництво
  • регулярні розгорнуті звіти

Надаємо якісні послуги, надаємо підтримку та супровід своїх проектів. Ми завжди готові надати допомогу своїм клієнтам – технічну, консультаційну та маркетингову. Наша команда – професіонали своєї справи, які використовують сучасні методи роботи і знають, як досягти поставлених цілей. Звертайтеся, ми зробимо ваш бізнес успішним!

Блог
21.03.2017
15 Цитат Білла Гейтса
Вільям Генрі Гейтс III, більш відомий як Білл Гейтс - американський підприємець і громадський діяч, філантроп, один з творців і найбільший акціонер компанії Microsoft.
16.05.2019
Як повинен змінитися ваш сайт відповідно до мовного закону 2019
Розглядати так званий «мовний» закон розпочали ще минулого року. Тоді здавалося, що до його прийняття ще досить багато часу і особливої уваги на нього ніхто не звернув. Були лише передбачення та обговорення. Проте, 25 квітня 2019 року Верховна рада у першому читанні прийняла цей законопроект і його вступ у дію вже не за горами. Україна серйозно почала готуватись до змін і торкнуться вони багатьох сфер, в тому числі онлайн-простору. Яким чином закон вплине на веб-сайти і які зміни необхідно впровадити в першу чергу? Давайте розбиратися.
27.05.2018
Адаптивна верстка чи мобільна версія
Адаптивний дизайн досить економний засіб для того, щоб зробити сайт зручним для користувачів. Щоб адаптувати сайт під мобільні пристрої потрібно оптимізувати розміри сторінок і елементи сайту під розміри конкретного пристрою.
Детальніше
Продовжуючи переглядати ideyne.com, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся на використання файлів cookie