This version of the page http://www.0372.ua/expert (104.18.40.191) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-20. The original page over time could change.
Топ експертів нашого міста - 0372.ua
0 Увійти

Топ експертів нашого міста

Сортувати:
Як потрапити до цього списку?
Спеціаліст
Николай Ранчу
Активність: 18 лист. 2020 р.
Написано у "ОДІСЕЯ-ТУР, туристичне бюро в м.Чернівці":
Якість і надійність підібраних варіантів - це те в чому ви можете бути впевнені, так як кожен із співробітників "Одіссея Тур" має багатий досвід у своїй сфері діяльності. Командний дух дозволяє діяти, як єдине ціле і бути максимально ефективними, незважаючи на те, що кожен менеджер є ЕКСПЕРТ в своїй області. Ви будете в курсі останньої інформації про самі популярні курорти, так як фахівці компанії постійно підвищують рівень своєї кваліфікації. В компанії говорять: «Наші туристи - це найцінніше, що є у компанії. Заслужити їхню довіру - це наше основне завдання. Тому що саме значуще, що є в бізнесі - це репутація та довіра клієнтів!»
Підписатися
Спеціаліст
Ольга Гончаренко
Активність: 7 жовт. 2020 р.
Написано у "Буріння свердловин (скважин) Копаємо криниці буровою машиною в Чернівцях":
професіонали хлопці
Підписатися
Новачок
Ilona Klevets
Активність: 29 лип. 2019 р.
Написано у "Lift-truck, продаж, оренда, сервісне обслуговування спецтехніки в Чернівцях":
шукав запчастини,  тільки в них знайшов те що потрібно!
Підписатися
Новачок
[email protected]
Активність: 6 черв. 2019 р.
Написано у "Каменецька Х.Д., адвокат":
Спасибо за помощь. Рекомендую. Желаю побольше положительных решений и благодарных клиентов.
Підписатися
Новачок
Енні
Активність: 6 черв. 2019 р.
Написано у " Пасажирські перевезення ТДВ "Денисівка"":
Просто жахливе ставлення і відношення до пасажирів. Мала необережність їхати автобусом даного перевізника з Києва 02.06.19.(автобус СЕ 8842 ВК, який їхав за маршрутом Харків-Сучава). Не буду придиратися до зовнішнього виглялу водіїв, до самого водіння та не зрозумілих зупинок посеред траси, це ще можна якось зрозуміти. Але найгірше те, що зупившись близько 5 год. ранку на звичайній зупинці (не на автовокзалі) у м. Кам'янець-Подільський водії сказали, щоб усі пасажири вийшли, пояснивши, що далі поїдемо іншим автобусом. Нас залишилося 8 пасажирів, які їхали у напрямку Чернівців. Сонна, так як мене розбудили, я не одразу зрозуміла що сталося. Десь за хвилин 15 під'їхав автобус сполученням Київ-Чернівці, теж перевізника "Денисівка" (номерний знак не запам'ятала, на лобовому склі напис "Гелік") і водії нашого автобусу стали домовлятися з своїми колегами про те, щоб ті забрали пасажирів. Вони погодилися, але відповідь мене вразила: "У нас місць немає, стоячи поїдуть". У обуренні я звернулася до водіїв із з'ясуванням причини пересадки і відповідь була геніальною: "Ми взяли замовлення звідси, з Кам'янця-Подільського, нам в гаражі сказали так зробити! Ми ж не будемо їхати у Чернівці і там 8 год. чекати." На мої зауваження, що я заплатила і чому маю їхати стоячи відповіли, що то всього 1,5 год.!!!! Ні вибачення, ні спроби вирішити ситуацію по іншому не було. І це міжнародний рейс Харків-Сучава, квиток з Києва до Чернівців коштував 410 грн. Вбиває такий сервіс і байдужість оточення, бо окрім мене ніхто! з інших пасажирів жодного зауваження не зробив. Жалкую про те, що не зреагувала одразу та не викликала поліцію. Настрій і самопочуття зіпсовані на цілий день. З таким відношенням до своїх обов'язків, нам завжди буде винен хтось інший! Ще зрозуміла, що для даного перевізника, така рокировка є нормальною, бо у іншому автобусі в салоні навіть є табуретки для таких "переселенців". Просто "шикарний" сервіс. Хочеться хоча б елементарних вибачень від перевізника і пояснення ситуації, бо у мене логічного пояснення цьому немає. Як можна так безвідповідально відноситися до своєї роботи і до людей взагалі. Дійсно забуваємо, що відповідальність починається з кожного з нас.
Підписатися
Новачок
[email protected]
Активність: 1 груд. 2018 р.
Написано у "Магазин техніки «Smart Technics» Чернівці":
НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Придбав донечці планшет, через півроку з'явився дефект, у вигляді повздовжньої плями на панелі сенсора. Звісно приняли по гарантії, і в результаті відмовили та ще й ГІРШЕ - почав сам виключатись!!! Думав що батарея, але після того як вони протестували виявилось що здохла материнка. Пообіцяли поремонтувати, але попередили що є проблема з поставками материнських плат і потрібно зачекати! Думаю що відмовлять у зв'язку з проср****ю гарантії, або ще щось викинуть! ОБХОДІТЬ СТОРОНОЮ СМАРТ, особливо на Стасюка!!!
Підписатися
Новачок
Саньок Ольчік
Активність: 21 жовт. 2020 р.
Написано у "Шведсько-український медичний центр “Angelholm” м.Чернівці":
Були у лікаря на прийомі на першому поверсу у ортопеда,проблема зі спиною., один позвонок в грудному відділку задавлений і скривленний хр**** вісімкою, це видно неозброєнним оком, супер доктор сказав нагніться і розігніться після того сказав я нічого не бачу, на НАШЕ запитання меже потрібно зробити МРТ він відповів ( НУ ЯК ЩО ХОЧЕТЕ ТО ЗРОБІТЬ ) це вся відповідь доктора!!!!!!  Але гроші в касу заплатити ОБОВЯЗКОВО!!!  А НЕ ЯК ХОЧЕТЕ !!!!
Підписатися
Новачок
Ірина
Активність: 18 серп. 2020 р.
Написано у "ШоШо, піцерія в Чернівцях":
Тут дуже круто! Класно оновили все!
Підписатися
Новачок
Klavdiа
Активність: 17 лип. 2020 р.
Написано у "":
Підписатися
Новачок
Сніжана
Активність: 6 лип. 2020 р.
Написано у "Synevo (Сінево), медична лабораторія":
Після держ полікліннік ви, як промінчик світла у цьому сіромі світі постсовкової медицини! Дякую.
Підписатися
Новачок
Вячеслав Мизуно
Активність: 26 черв. 2020 р.
Написано у "":
ТДСПОРТ ( http://tdsport.com.ua/ ) найкращий спортивний інтернет-магазин, Mizuno - Asics - Mikasa👍
Підписатися
Новачок
barbos1
Активність: 7 квіт. 2020 р.
Написано у "Barbos.com.ua інтернет-магазин зоотоварів":
Багато акційних товарів https://barbos.com.ua/chernovcy/shares/ Рекомендую!
Підписатися
Новачок
Анастасия Стратулат
Активність: 10 бер. 2020 р.
Написано у "Центр естетичної медицини "Грація", м.Чернівці":
👍
Підписатися
Новачок
Julia Bereznyakova
Активність: 12 лют. 2020 р.
Написано у "Аква Сапоне, магазин побутової хімії":
Ужасное обслуживание в магазине.Продали брак(разбитую парфюмерию)менять отказались.Никакого уважения к постоянным клиентам и ответственности за свой товар!Если и делайте покупки в этой»шарашкиной конторе», сразу открывайте упаковку и проверяйте на качество,если выйдете из магазина,ничего не докажите. Очень возмущена поведением наглой продавщицы и странное отношение к престижу своего магазина у директора.Все мои знакомые возмущены инцидентом,никому не советую»бракованые» покупке в этом магазине!!!!!
Підписатися
Новачок
СТО Альбатрос
Активність: 4 груд. 2019 р.
Написано у "Смотрич, центр правового захисту":
Якісно виконують свої обов`язки.
Підписатися
Новачок
Danna.mam
Активність: 19 лист. 2019 р.
Написано у "Медичний центр "БазисМед", УЗД, гінекологія, лікування варикозу":
Очень хороший доктор Филимонов. Проходила у него узи при беремености. Всем рекомендую.
Підписатися
Новачок
bebe13
Активність: 11 серп. 2019 р.
Написано у "Футбольна академія "Смартбол" для дітей від 2 років":
👍На тренування ходимо із задоволенням!
Підписатися
Новачок
makarliutyk
Активність: 9 черв. 2019 р.
Написано у "Інтернет-провайдер Опенсвіт":
Рекомендую інтернет-провайдер «Опенсвіт»: хороша швидкість за доступну вартість, техпідтримка працює справно. Інколи бувають вигідні акції.
Підписатися
Новачок
sashavoytsasha
Активність: 9 черв. 2019 р.
Написано у "Опенсвiт, вега-телеком":
Користуюсь інтернетом від Опенсвіт уже 5 лет.  Підключала по акції інтернет + телебачення. Підключили швидко, за два дні, робота на місці також була оперативна. За увесь період інтернет був відсутній лише раз, декілька годин. Заявку в техпідтримці залишила зранку, а в обід вже було готово. Виявилось, що неполадки  були десь на магістралі, яку вранці того ж дня проводили ремонтні роботи. Так що провайдера рекомендую ! Добавлю, що з попереднім провайдером були постійні обриви зв’язку, інтернету не було по декілька днів.
Підписатися
Новачок
Владиславович Ігор
Активність: 23 трав. 2019 р.
Написано у "Шведсько-український медичний центр “Angelholm” м.Чернівці":
8 травня 2019 року головним лікарем Васильчишеним Я.М. мені проведена заміна кульшового суглоба. Високий професіоналізм медичного колективу дозволив мені ,вже за дві години після операції, зробити перші кроки. Раджу дану клініку людям, які мають проблеми із суглобами. Тут якісно, на високому медичному рівні проведуть операцію та дадуть можливість безболісно рухатись по життю.Чи дорого? Не дешево, за якісно поправлене здоров'я треба платити. Не думаю що така операція коштувала б дешевше в державній лікарні де треба платити від лікаря до санітарки. Я знаю як це, після тяжкої ДТП, я перенесла 10 операцій по різних медичних закладах, є з чим порівняти. Професійний підхід до своєї справи, вас не випишуть з лікарні поки не переконаються, що все добре. Відчувається відповідальність лікаря за свою роботу. Честь та хвала головному лікарю, який працює на результат, а не на славу. Окрема подяка Ярославу Миколайовичу за підбір молодих лікарів, які під пильним оком головного лікаря навчаються та оперують. Дана Клініка є прикладом для державних лікарень, яким обладнанням повинна бути оснащена лікарня та палати. Велика подяка сестричкам з реанімації, бігають біля хворих як бджілки. Та ганьба медсестрі, Гордаш Марії, яка 11 травня працювала в реабілітаційному копусі. Людина без любові та співчуття, на звернення не відриваючи очей від комп'ютера відповідає грубим тоном, я не можу допомогти, це не мої обвязки, шукайте когось іншого. Моє прохання допомоги настільки не сподобалось медсестрі Марії ,що вона до ранку склала про мене брехливу легенду , та медсестра яка прийшла на зміну зранку відмовилась ввести укол у вену, поставила у мяз, тому що пані Марія все розповіла про мене персоналу, нібито прошлого року я всім там дошкуляла. Шановна адміністраціє, 08.05.2019року, я перший раз у вас оперована, думаю у вартість операції не входить побрехеньки брехух. Це був шок. Напевно дані красуні не тямлять в якому медичному закладі вони працюють, та яких титанічних зусиль потрібно лікарю, щоб досягти такого рівня. Впевнена, що таких пліткарок  вже не перевиховати, дорого обійдеться. Гоніть цей непотріб з клініки, нехай не позорить честь білого халата. З найкращими побажаннями. Галина Володимирівна. 0507038662.
Підписатися
Завантажити ще