This version of the page http://www.mediaport.ua/news (51.15.147.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-19. The original page over time could change.
Новини | MediaPort

Новини

Вибори до Харківської облради: троє обранців відмовились від мандатів

Харківська обласна територіальна виборча комісія повідомила про відмову від мандатів трьох обраних депутатів. Замість них визнали обраними наступних за списками партій.

В Україні — найбільша кількість померлих з COVID за добу

У Міністерстві охорони здоров'я звітували про найбільшу за півтора тижні кількість померлих пацієнтів з коронавірусною хворобою та понад 12 тисяч нових випадків.

Харківському податківцю загрожує до 10 років в'язниці за щомісячні хабарі

Співробітника Головного управління Державної фіскальної служби в Харківській області підозрюють у систематичному вимаганні хабарів — 100 тис. грн щомісяця.

Рада не скасувала карантин вихідного дня: як голосували нардепи з Харківщини

Відновлення роботи ресторанів, барів, кафе, розважальних та спортивних закладів у вихідні дні підтримали двоє з чотирнадцяти мажоритарників Харківської області.

Апеляційний суд визнав законною реєстрацію Кернеса міським головою

Другий апеляційний адміністративний суд дійшов висновку, що Харківська міська територіальна виборча комісія законно зареєструвала Геннадія Кернеса за заявою з електронним підписом. 

Харківська міська ТВК після рішення суду вдруге оприлюднила список обраних депутатів міськради

Харківська міська територіальна виборча комісія повторно опублікувала список депутатів, обраних до Харківської міської ради за підсумками виборів 25 жовтня.

У Харкові професор університету мистецтв помер після вуличного нападу

Режисер і педагог Леонід Садовський помер у лікарні після нападу невідомого. Поліція порушила кримінальну справу.

Дорожники розповіли, як впоралися з першим снігом на Харківщині

Сніг, що розпочався у Харківській області 15 листопада, не завадив проїзду транспорту, стверждують у регіональній Службі автодоріг. Проте водіїв попередили, що найближчими днями можлива ожеледиця.

Другий тур виборів: середня явка у семи містах становила 24%

Під час голосування на повторних виборах міських голів у семи містах України явка виявилася нижчою, ніж у першому турі 25 жовтня.

Перші карантинні вихідні: кого штрафували за порушення на Харківщині

Від початку карантину вихідного дня, 14-15 листопада, у Харківській області правоохоронці склали 100 адміністративних протоколів за порушення санітарних обмежень.
  • більше
Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке автору, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Вы также можете отправить свой комментарий.