This version of the page http://internews.ua/?p=1247 (185.104.45.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-17. The original page over time could change.
Internews Ukraine
Про нас Наша команда Вакансії Можливості Проєкти Контакти
ENG УКР
Media&Communication since 1996

Працюємо у трьох напрямах: розвиток медіа, стратегічні комунікації, інформаційна безпека. Непорушні принципи нашої роботи: інновації, професіоналізм, ефективність. Служити українському суспільству – наш незмінний пріоритет з 1996 року.

«Інтерньюз-Україна»

Історії успіху

МЕДІАЗЛІТ: ОНЛАЙН-ШКОЛА

Огранізували літню онлайн-школу для журналістів-початківців. Отримали 350 заявок від учасників. Провели 29 вебінарів загальною тривалістю 65 годин.

Криза як шанс

Розробили та провели онлайн-курс «Криза та робота редакцій». Запропонували медіаспільноті нову візію: побачити у кризі можливості для редакцій, винести з карантину (як і з решти подібних кризових ситуацій) досвід та цінні уроки, а виклики перетворити на можливості для зростання.

Ukrainian Regional Media Guide 2020

Перший англомовний звіт про українські регіональні медіа за 2020-й рік. В основі документу – огляд понад 400 регіональних видань в усіх 24 областях України, включно із тимчасово окупованими територіями.

Україна в історіях та оповідях

Випустили збірку есеїв українських інтелектуалів, серед яких: Юрій Андрухович, Ірена Карпа, Ярослав Грицак, Лариса Денисенко, Андрій Бондар, Гаська Шиян та інші. Щоб зробити Україну зрозумілішою для іноземців, презентували книгу у 9-ти містах Європи.

Пропагандаріум

У легкій та розважальній формі навчили українців розпізнавати фейки та не вестися на кремлівські маніпуляції. Інтерактивну VR-інсталяцію відвідали понад 2300 гостей у 7-х містах України. За результатами проєкту у медіа вийшло 114 матеріалів, у тому числі 17 телесюжетів.

Вмісти життя у валізу

Через мистецькі підходи сприяли порозумінню між українцями з мирних територій та внутрішньо переміщеними особами. Організували три інсталяції у Києві, Львові та Одесі, де побували 976 відвідувачів. За результатами проєкту у медіа вийшов 121 матеріал про інсталяцію та проблеми переселенців.

УКРАЇНА – ЄС

Розробили Стратегію комунікування європейської інтеграції України, яка лягла в основу урядового документу. Разом з регіональними медіа пояснювали суспільству суть Угоди про асоціацію з ЄС.

DSS380

Відкрили першу в Україні Школу цифрової безпеки DSS380 для журналістів та громадських активістів, проводимо цифровий аудит організацій.

UkraineWorld

Створили англомовну онлайн-платформу з матеріалами про Україну для західної аудиторії. Публікуємо статті на українську тематику в провідних світових медіа.

Переглянути всі проєкти