This version of the page http://agtech.com.ua/hack-2017/ (185.237.206.6) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-16. The original page over time could change.
AgTech Ukraine запрошує на Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2017 - AgTech Ukraine AgTech Ukraine запрошує на Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2017 - AgTech Ukraine

AgTech Ukraine запрошує на Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2017

24-26 березня в київському офісі Microsoft Ukraine відбудеться найбільший хакатон, присвячений технологічним інноваціям у агросекторі – Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2017.

Цієї весни уже втретє прогресивні аграрії, молоді ентузіасти, досвідчені бізнесмени, програмісти, дизайнери, маркетологи, інженери та інші аграрні інноватори зберуться разом, щоб показати що нового та цікавого можуть запропонувати для агросектору високі технології.

Досвідчені ментори з різносторонньою експертизою будуть допомагати, критикувати, підказувати, ділитися досвідом і відповідати на запитання учасників, щоб вони змогли презентувати найкрутіші проекти і голосно заявити про себе на всю Україну.

Для переможців передбачені грошові винагороди, призи від партнерів та маркетингова і консультаційна підтримка від асоціації AgTech Ukraine.

«Для агрокомпаній, що долучаться до хакатону, це хороший шанс “захантити” собі в команду справді ініціативних спеціалістів, які допоможуть створювати та впроваджувати інноваційні технологічні рішення», — каже голова асоціації AgTech Ukraine Юрій Петрук.

Попередні учасники хакатону отримали вагомий поштовх у світ бізнесу та високих технологій, а також можливість брати участь  у найрізноманітніших конференціях, виставках та інших публічних заходах. Про них пишуть, про них говорять, ними цікавляться. Хакатон – це перша сходинка у велике життя для молодих команд, цікавих проектів, амбітних ідей та перспективних стартапів, тому не проґавте свій шанс і починайте готуватися уже сьогодні!

«Ми знаємо гравців ринку; знаємо, кого може зацікавити цей продукт; допомагаємо початківцям вийти на ринок; радимо інвесторів», – зазначає співзасновник асоціації AgTech Ukraine Артем Бєлєнков.

ДО РЕЧІ, минулий хакатон зібрав 150 учасників, 23 ментори, а до фінальних презентацій дійшло аж 25 проектів, більшість яких активно розвиваються дотепер. Команди, які посіли перші три місця за результатами голосування суддів, отримали грошові призи на загальну суму 50 000 гривень. Крім того, обрані учасники відвідали Кремнієву Долину у рамках туру TRACTION Camp AgTech USA, де мали змогу познайомитися з топовими agtech компаніями та інвесторами. Ще три стартапи отримали можливість пройти інкубаційну програму в лабораторії-акселераторі Інтернету речей IoT HUB Kyiv.

Участь у Всеукраїнському Хакатоні Аграрних Інновацій 2017 безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Підписуйтеся на новини асоціації AgTech Ukraine у Facebook.

Сторінка події у Facebook.

Всеукраїнський Хакатон Аграрних Інновацій 2016

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of
© 2015 - 2018, AgTech Ukraine. All rights reserved.
wpDiscuz