This version of the page http://www.kvitkapolonyny.com/vidhuky/ (95.217.166.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-15. The original page over time could change.
ВІДГУКИ - Квітка полонини Skip to content
ГАРЯЧІ НОМЕРИ
-20% - -30%

Бронювати

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ
+38 (050) 963 06 95
+38 (097) 461 36 65
ВІДГУКИadmin2017-10-23T18:51:20+03:00

ВІДГУКИ

Сім’я Пригорян, м. Миколаїв

16.10.19

Дуже хочеться подякувати працівникам санаторія, які за бюветом на вулиці готують різні страви. Це дуже смачно!!! Добродушні, привітні та комунікабельні молоді люди. Успіхів їм в їх смачних справах!!!

Єремич Т.І. м. Київ

04.09.2019

Відпочиваю вже п’ятий рік. Мені дуже подобається. Хочу висловити подяку всьому колективу санаторія «Квітка полонини». Бажаю розвитку, процвітання та удосконалювання. Бажаю здоров’я та наснаги. Обов’язково пораджу Ваш санаторій друзям та знайомим.

Успіхів Вам!

Вдячні відпочиваючі з міста Біла Церква

28.07.19

Сьогодні 28.07.19 в санаторії «Квітка полонини» було гарно організовано похід на «гору кохання». Це звичайно був незабутній день. Організатори цього заходу створили неймовірне свято для нас. Це був чудовий відпочинок, що об’єднує відпочиваючих, та залишає позитивні спогади. Стомлені, але дуже задоволені, ми повернулись з цього походу.

Подяка Вам Олександр, Надійка, Василь та Олександр. Ви справжні майстри своєї справи.

Відпочиваючі кім. №311

27.07.2019

На території санаторію гарно запахло димком, і ми з подругами потягнулись на димок і не пошкодували. Це було свято – день «Закарпатської кухні». Організатори санаторія «Квітка полонини» готували «бограч». Люди все підходили і підходили і вишикувалась чимала черга за цією стравою. Люди знайомились, спілкувались, а тоді разом за столиком , в гармонії з природою, насолоджувались спілкуванням та цією неймовірною, пахучою, смачною стравою. Через декілька днів, ми смакували плов, який теж був дуже смачний та приготований на вогні з «димком».

Щиро дякуємо організаторам таких заходів. Вашу роботу ми оцінили дуже високо. Ви просто молодці!

Гостя з Москви – Ганна Юріївна Пішпек. Викладач МДУ – Московського університету ім. Ломоносова, почесний член «Русского Географического Общества».

 

17.07.2019

Висловлюємо глибоку повагу всьому колективу санаторія! Окреме спасибі керівнику закладу Ганинцю Павлу Павловичу та комерційному директору – Агнесі Іванівні Кеменяш. Все дуже сподобалось: культура людей, послуги, організація активного відпочинку та лікування, унікальне оформлення території санаторію з точки зору рекреаційного ландшафту і біологічного різноманіття. Колектив має стратегію європейського напрямку та «зелених стандартів». Надзвичайна цінність – мінеральна вода!!!

Спасибі Вам за все та успіху в подальшому розвитку санаторію!

Ковалевы

06.04.19 

Мы приезжаем в этот уютный уголок Закарпатья уже в восьмой раз. На наших глазах был построен великолепный лечебный корпус, капитально отремонтированы комнаты в корпусе «Сузирья», благоустраивается территория санатория. Если возникали за этот период, какие либо проблемы по вопросам жилищно-бытовых условий или питания, то их решали оперативно  и качественно. Все это способствовало нашему желанию многократно возвращаться в санаторий «Квитка полонини». В этот приезд мы были поражены теми изменениями, которые произошли всего лишь за год. Построена набережная с прекрасными смотровыми площадками. Сколько выдумки и умения вложено в скульптурную композицию «Паросток», и как великолепно преобразилась территория перед входом в корпус «Квитка полонини»! Поразительно, что такой объем работы выполнен всего за год и дальнейшая реконструкция территории санатория продолжается на наших глазах.

Постарались и работники столовой: установлены емкости с полезными напитками у входа в столовую, организованы столики с разнообразными специями, ассортимент и качество различных блюд значительно улучшилось (много зелени, салатов).

Большое спасибо всему коллективу санатория за приятный отдых.  Надеемся, что мы еще встретимся в дальнейшем. Всем крепкого здоровья  и успехов в благородном труде.

Мітряєва Світлана

15.05.19 

Хочу висловити сердечну подяку за професіоналізм лікарям: головному лікарю Сарканичу О.В., лікарям Чекану Любомиру, Гештень С.І., Макарі Ю.В..

Особливо хочу відзначити роботу середнього медперсоналу, а саме: Ігнатко Ольги, Господар Христини, Сабов М.Й., Палей Моріки. Окремо відзначу роботу покоївки Наталії Сметанкіної (3-ій поверх).

Злагоджена робота лікарів та обслуговуючого персоналу, постійна робота керівництва санаторію над покращенням території і створенням найкращих умов для відпочиваючих наближає санаторій  до європейських стандартів і дійсно робить його європейською візитівкою краю.

З вираженням високої поваги та найкращими побажаннями, Світлана Мітряєва.

Заслужений діяч науки та техніки України, Повний Кавалер Ордена Княгині Ольги (III, II, I ступеня).

Симонова Т. Слуцкий Ю.

24.05.2019

Отдыхаем с мужем не первый год на этом курорте в «Сузіря» и каждый год, отдых здесь идет на пользу и на здоровье.

Нравится территория, благотворно влияет на организм минеральная вода. Хочется с благодарностью отметить внимание и квалификацию терапевтов, гастроэнтерологов, которые следили за нашим самочувствием и назначением процедур. Это в 2018 году – Остиан Татьяна, в 2019 году – Попович Лилия.

Особую благодарность хочется выразить профессиональному мастерству и ощутимому облегчению в проблемах спины, это массажисту в каб. № 15 Фегер Святославу. Как много значит, когда в короткое время пребывания в санатории – получаешь помощь и все полученные услуги для здоровья  – на продлении жизни и улучшеного самочувствия.

Спасибо руководству большого санаторного комплекса за отличную организацию во всех сферах. За чистоту в номерах, за питание. Желаем процветания.

В’ячеслав Радіон

Жовтень 2018

Квітка полонини

Знаменна «Квітка полонини»

Лиш в Закарпатті розцвіла

Й дає здоров’я для людини

Цей санаторій як бджола.

Де кожен старанно працює,

Й нектар несе весь колектив

І гул цих «бджіл» кругом панує

Та в тілі робить диво-див!

«Поляна квасова» й «Лужанська»,

(Це чудо мінеральних вод)

Ефект приносить не зненацька,-

Веде недільний хоровод.

Підводні масажі й всіх видів

(Цю працю «бджілочок трудяг)

Полюблять всі хто ненавидів

Й носив запеклу біль в грудях.

Офіціантів рій великий

Приносить славу поварів,

Що заміняє часто ліки

І множить велич лікарів.

Багато бджілочок не видно,

Та вулик цінить працю їх

Їх мед «годує» ситно

Та лічить добреньких та злих.

Всі бджілки, – зірочки «Сузір’я»,

Яскраво світять для людей

І люди йдуть на це подвір’я

Черпати силу цих ідей.

Хай Бог поможе вам у всьому

Й примножить велич гір Карпат,

Щоб всі спішили, як додому

До тебе стріне рідний брат!

Людмила и Виктор. Россия,  Якутия (Саха)

06.08.2018

Выражаем благодарность и сердечную признательность всему коллективу санатория. «Квітка полонини» ТОВ «Сузір’я» за корректное, теплое и профессиональное отношение. Огромное спасибо медперсоналу лечебного корпуса, а также горничным и работникам столовой.

Надеемся, что расстояние и жизненные обстоятельства позволят нам приезжать сюда вновь и вновь.

Спасибо Вам!

Капустина Любовь и Богдашевская Анастасия.

28.08.2018

Мы впервые у Вас отдыхали. Очень все понравилось. Персонал приветливый, уборка отличная, питание просто чудесное. Мы благодарны медперсоналу за их доброту, внимание и ответственность. Отдельное спасибо врачам за правильный подход к пациентам. Очень всем благодарны!!! Обязательно вернемся в Ваш санаторий.

г. Харьков

 

С уважением, семья Красиных.

12.07.2018

Любому человеку, работающему с людьми, всегда важна обратная связь. Вот поэтому решили написать. Прежде всего, как всегда, огромное спасибо всем работникам санатория, которые делают все, чтобы люди действительно отдыхали и оздоравливались. В санатории все работает слажено. Мы очень благодарны врачам за профессионализм, чуткое и доброе отношение. Спасибо всему медперсоналу лечебного корпуса.

 

Романовская Н.В.

01.05.2018

Хочу выразить огромную благодарность медсестрам за чуткое внимание, хорошие ласковые слова, за медицинский профессионализм и радушие. Всегда поднимут настроение и успокоят.

За восьмилетний отдых в этом санатории я остаюсь очень довольна этим санаторием. Счастья и здоровья всему коллективу.

Луганская обл.

 

Клименко Н.В Клименко В.М.

29.03.2018

У вашому санаторії вперше. Нам дуже сподобалось. Хочемо виявити вдячність всьому персоналу санаторію.

м. Київ

Чегунинская Е.А.

18.03.2018

Хочу выразить огромную благодарность всем работникам санатория за радушие, всегда теплый прием. Очередной раз уезжаю и возвращаюсь с удовольствием. Отдельная благодарность за дополнительные возможности: аквааэробика, йога. Замечательный тренер преподает с душой. Спасибо всем!

Отдохнувшая и оздоровившаяся.

Група відпочиваючих з Кіровоградщини

24.02.2018

Група відпочиваючих з Кіровоградщини щиро вдячна адміністрації санаторію «Квітка полонини», медичному персоналу. Особливі слова вдячності хочемо виразити лікарям. Нам дуже приємно було бачити милі посмішки жінок ванного відділення.

Щиро вдячні за приємний відпочинок.

Go to Top