This version of the page http://internews.ua/uk/team (185.104.45.29) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-15. The original page over time could change.
Команда | Internews Ukraine
Про нас Наша команда Вакансії Можливості Проекти Контакти
ENG УКР

Костянтин Квурт

Голова Правління

Експертиза: Стратегічні комунікації, Розвиток медіа

Понад 20 років пан Квурт здійснює менеджмент проектів з медіа та комунікації в Україні та інших країнах Східної Європи. Знається на особливостях українського медіаландшафту з 1995 року. Визнаний експерт у сфері глобальних медіатрендів.

Розуміється на шляхах перетворення та розвитку українського суспільства в сучасних умовах. Стратегічний консультант з глибоким знанням проблем медіа, свободи слова, професійної етики та ефективних комунікаційних практик.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр філології

Коледж Grant McEwan Community College, канадсько-українська програма з менеджменту (Київ, Україна)

Thomson Foundation, курс телевізійного менеджменту (Кардіфф, Уельс)

Знання мов

Українська, англійська, французька, російська.

  • kkvurt@internews.ua

Ольга Сушицька

Директорка з комунікацій

Експертиза: Внутрішні та зовнішні комунікації, Зв’язки з громадськістю, Управління проектами

Відповідає за ефективну комунікацію в «Інтерньюз-Україна» (як всередині організації, так і назовні). Координує діяльність комунікаційного відділу у складі чотирьох співробітників. Має понад 10 років досвіду у сфері, пов’язаній з розробкою та впровадженням комунікаційних стратегій, створенням медіакампаній.

Працювала з різними аудиторіями та темами, пов'язаними з ЄС, соціальними питаннями, такими як права жінок та дітей, державні реформи тощо.

Пані Сушицька успішно впроваджувала медіапроекти, профінансовані USAID, ЄС, ЮНІСЕФ, ПРООН, Британською Радою, MATRA, SIDA, IFES та іншими міжнародними організаціями. Використовує свій професійний досвід для організації різних типів заходів – від планування і розробки концепції до реалізації та оцінки результатів.

Освіта

Київський національний лінгвістичний університет, спеціаліст з перекладу (англійська, німецька)

Знання мов

Українська, російська, англійська, німецька.

  • osushytska@internews.ua

Володимир Єрмоленко

Директор з аналітики

Експертиза: Міжнародні відносини (зокрема, відносини з ЄС), Журналістика, Медіаграмотність (протидія пропаганді та дезінформації)

Реалізував понад 20 комунікаційних проектів, пов’язаних з ЄС, відносинами Україна–ЄС, реформами в Україні, українським медіадискурсом, боротьбою проти дезінформації та війною на Донбасі. Головний редактор онлайн-платформи UkraineWorld, яка доносить міжнародній аудиторії правдиву інформацію про Україну. Був одним із ініціаторів проекту «Голос війни. Історії ветеранів» та головним редактором публікації «Слова та війни: Україна в боротьбі з кремлівською пропагандою».

Володимир Єрмоленко є відомим журналістом. Автор численних статей про Україну, Європу та світові процеси (hromadske.ua, gazeta.ua, ukraineworld.org, Le Monde, Atlantic Council, Financial Times, Newsweek, EUObserver, Euractiv, Die Welt). Часто коментує українські події міжнародній пресі (The Economist, Le Monde, Radio France International, France 24, Suedeutsche Zeitung, La Croix, Mediapart та ін.).

Член Наглядової ради Українського інституту при МЗС України, Українського PEN-центру та Експертної ради Українського Інституту книги.

ОСВІТА

École des hautes études en sciences sociales, EHESS (Париж, Франція), PhD політичних наук

Central European University (Будапешт, Угорщина), магістр міжнародних відносин та європейських студій

Національний університет «Києво-Могилянська академія» (Київ, Україна), магістр філософії

Знання мов

Українська, англійська, французька, російська, німецька, польська.

  • vyermolenko@internews.ua

Костянтин Ромашко

Керівник аналітичного відділу

Експертиза: Медіа менеджмент, Виробництво контенту

Пан Ромашко здійснює управління онлайн-платформою для міжнародної аудиторії UkraineWorld, де надається аналіз найважливіших подій і процесів всередині та довкола України. Успішно впроваджує інновації у виробництві цифрового контенту, створюючи нові формати для веб-ресурсів та соціальних мереж (відео, інфографіка, тексти, подкасти).

Має значний досвід роботи (понад 9 років) у сфері, пов’язаній з медіа та відносинами Україна–ЄС. Обіймав посади аналітика та менеджера у різних проектах, зокрема: підтримка Представництва ЄС в Україні у роботі з медіа, Будуймо Європу в Україні, Сильніші Разом.

Освіта

Friedrich-Schiller University (Єна, Німеччина), магістр політичних наук

Національний університет «Києво-Могилянська академія», магістр політичних наук

Знання мов

Українська, російська, англійська, німецька.

  • kromashko@internews.ua

Наталя Педченко

Виконавча директорка

Експертиза: Бізнес-адміністрування, Фінанси, Правила та процедури міжнародних донорських організацій

Топ-менеджер з 11-річним досвідом управління та розвитку однієї з найбільших ГО з медіа та комунікацій в Україні. Керує організацією з понад 50 співробітниками та річним фінансовим оборотом близько 1,5 млн доларів.

Пані Педченко сприяє практичній реалізації місії ГО «Інтерньюз-Україна», ефективній комунікації, дотриманню вимог законодавства та залученню коштів. Окрім цього, забезпечує організаційну та фінансову стабільність організації. Має успішний досвід контролю за виконанням проектів ( у середньому 25 на рік).

Освіта

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, магістр фінансів

Міжнародний християнський університет (Київ, Україна), бакалавр з бізнес-адміністрування

Знання мов

Українська, російська, англійська, французька.

  • npedchenko@internews.ua

Наталя Руденко

Старша менеджерка

Експертиза: Управління проектами, Управління персоналом

Компетентна в організаційному розвитку, операційному управлінні та HR. Пані Руденко успішно працює з командою організації: ефективно оптимізує людські ресурси та сприяє розвитку здібностей кожного співробітника. Мотивує працівників через навчання та перспективи професійного росту, а також ретельно слідкує за якістю виконуваних робіт.

Окрім цього, впроваджує найкращі практики для вдосконалення бізнес-процесів ГО «Інтерньюз-Україна». Пані Руденко встановлює ключові показники для точного визначення компетенцій і навичок, необхідних для кожної посади/департаменту. Також допомагає колегам правильно планувати персональні KPIs та досягати їх.

Спеціаліст з міжнародних зв'язків та комунікацій з 4-річним досвідом, включаючи зв'язки з громадськістю та ЗМІ у громадському та неурядовому секторі.

Освіта

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, магістр міжнародних комунікацій

Варшавський університет (Варшава, Польща), PgD з адміністрування урядових та неурядових організацій

Знання мов

Українська, російська, англійська, польська.

  • nrudenko@internews.ua

Віталій Мороз

Керівник програм нових медіа

Експертиза: Цифрові права та адвокація, розвиток медіа, нові медіа та кібербезпека

Відповідає за стратегічний розвиток та впровадження нових технологій для медіапроектів. Сьогодні пан Мороз керує програмами цифрової грамотності та кібербезпеки для журналістів і громадянського суспільства (Digital Security School 380). Окрім цього, реалізує проекти зі свободи інтернету та дотримання цифрових прав (netfreedom.org.ua).

Освіта

Emerson College, США, магістр журналістики

Національний університет «Києво-Могилянська академія», магістр політології

Знання мов

Українська, англійська, російська, польська.

  • vmoroz@internews.ua

Павло Моісеєв

Директор з правових питань

Експертиза: Медіаправо, Відносини з владними структурами

Має більш ніж 20-річний досвід юридичного супроводу медіапроектів та GR-менеджменту. Стратегічний консультант з правових питань, зокрема тих, що стосуються лобіювання, відносин з державними органами, розробки та впровадження GR-стратегій.

Член Незалежної медійної ради, Експертної ради при Міністерстві інформаційної політики, Громадської Ради при Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики.

ОСВІТА

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, магістр права

Знання мов

Українська, російська, англійська.

  • moiseev@internews.ua

Андрій Кулаков

Програмний директор

Експертиза: Стратегічні комунікації, Управління проектами

Має 15-річний досвід розробки та реалізації проектів (з бюджетом понад 500 тис. євро) для України, Білорусі, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану та ін., профінансовані ЄС, USAID, Світовим банком, ЮНІСЕФ, ПРООН, MATRA, CIDA, Фондами Посольств представників держав-членів ЄС та інших донорських установ.

А. Кулаков брав активну участь у створенні комунікаційних стратегій для Представництва ЄС в Білорусі, промоції європейської інтеграції в Україні та Реформи державного управління (Кабінет Міністрів України). У 2017 р. розробив і впровадив проект USAID з комунікації Реформ охорони здоров'я та енергетики в Україні.

Експерт зі стратегічних комунікацій (див. його онлайн-курс), адвокації та медіаграмотності. Окрім цього, пан Кулаков є редактором та співавтором кількох навчальних посібників та книг з питань медіа, журналістики і комунікацій, опублікованих «Інтерньюз-Україна».

Освіта

Національний університет «Києво-Могилянська академія», магістр філософії

Знання мов

Українська, російська, англійська, польська.

  • akulakov@internews.ua

Секрет успіху

Наша команда

Професіонали, які знаходять креативні рішення для найскладніших проектів та успішно їх реалізують. Експерти, які навчають інших і щодня вчаться самі. Однодумці, які змінюються відповідно до викликів часу та змінюють світ навколо себе.

Наші експерти

Костянтин Квурт

Голова Правління

Ольга Сушицька

Директорка з комунікацій

Володимир Єрмоленко

Директор з аналітики

Костянтин Ромашко

Керівник аналітичного відділу

Наталя Педченко

Виконавча директорка

Наталя Руденко

Старша менеджерка

Віталій Мороз

Керівник програм нових медіа

Павло Моісеєв

Директор з правових питань

Андрій Кулаков

Програмний директор
І ще щонайменше 40 професіоналів, з якими ми утверджуємо європейські цінності в Україні