This version of the page http://www.vetcontrol.org/ (195.191.24.48) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-13. The original page over time could change.
Південно-Західна регіональна служба державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті
  Головна сторінка     Карта сайту  
 Меню
 Вхiд до системи
Iм'я:
Пароль:
№ підрозділу:
      

Цілодобова гаряча телефонна лінія, що здійснює прийом звернень громадян з питань, які відносяться до компетенції Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів:
044-364-77-80, 050-230-04-28

    УВАГА! Для всіх відвідувачів сайту відкрито доступ до системи «Ветконтроль»
Ви маєте можливість оперативно отримувати наступну інформацію по країнам світу:
  • інформацію МЕБ
  • перелік заборон
  • погоджені форми ветеринарних сертифікатів
  • список проінспектованих підприємств, продукція яких дозволена до ввезення в Україну.

Інструкція "Порядок використання інформації у "Персональному кабінеті суб’єкта""


Шановні колеги, партнери, друзі!
Щиро вітаємо зі святом! Бажаємо, щоб у вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, любові, привітань, вірних надійних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості, морального та духовного задоволення!!! Нових вам успіхів та досягнень, нових ідей та бажань, нових прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення!!!

24.07.2020
    До уваги власників тварин!
    Отримані роз’яснення Канадського агентства з інспекції продовольства (CFIA) щодо комерційних цілей, якими вважаються: - племінне розведення, не для безпосереднього роздрібного продажу; - проходження навчання спеціального призначення; - служба; - перепродаж (включно з подальшою адопцією та/або передаванням організації захисту/порятунку тварин); - наукове використання (дослідження); - участь у виставці чи шоу. Окремо, CFIA зауважили, що кішки, особисті собаки-улюбленці та комерційні собаки старші 8 місяців можуть і надалі завозитись з України за умови дотримання вимог щодо імпорту та гуманного транспортування.

15.07.2020
    Інформація для власників щодо ввезення домашніх тварин до Канади.
    За результатами проведених консультацій з Канадським агентством з інспекції продовольства повідомляємо, що заборона на ввезення домашніх тварин (собак та котів) до Канади з України не поширюється на домашніх тварин, які ввозяться не з метою продажу, участі в шоу, виставці або наукових дослідженнях, розведення та супроводжуються власниками, які є резидентами Канади. Просимо врахувати зазначену інформацію під час планування подорожей з домашніми тваринами до Канади.

03.07.2020

    До уваги власників тварин
Відповідно до офіційного повідомлення Канадського агентства з інспекції продовольства від 24.06.2020 стосовно загибелі домашніх тварин, що перевозились 13.06.2020 авіарейсом № 1241 Київ-Торонто, з 06.07.2020 канадською стороною буде заборонено ввезення домашніх тварин (собак та котів) до Канади з України, а також призупинено дію раніше виданих та видачу нових дозволів на їх ввезення. Просимо врахувати зазначену інформацію під час планування подорожей з домашніми тваринами до Канади.

05.03.2020
    З метою підведення підсумків виконання завдань у 2019 році, визначення порядку подальшої реалізації заходів спрямованих на забезпечення епізоотичного благополуччя запланованих на 2020 рік, 5 березня 2020 року, на базі Шепетівського прикордонного інспекційного пункту ветеринарної медицини в місті Ізяслав, Хмельницької області, відбулася підсумкова виробнича нарада Південно-Західної регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті.
     Докладніше

15.05.2020
    Проект наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України "Про затверджені форми міжнародних сертифікатів"

20.01.2020
    Закон України "Про безпечність та гігієну кормів"

• Епізоотична ситуація. Оновлення   10.11.2020
• Реєстр потужностей ухвалених Європейською комісією для країн ЄС (продукти харчування)

• Реєстр потужностей ухвалених Європейською комісією для третіх країн світу (продукти харчування)

• Реєстр потужностей ухвалених Європейською комісією (побічні продукти тваринного походження)

• Інформація про умови експорту до країн ЄС

• МІЖНАРОДНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПО СТАНДАРТИЗАЦІЇ

• Затверджені серологічні лабораторії на сказ

• Зразки ветеринарних сертифікатів

• Перелік товарів, які підлягають заходам офіційного контролю
•  ПЕРЕЛІК МІСЦЬ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ

Структура Служби Нормативні документи До відома суб'єктів Консультаці Лінки Архів Напишіть листа
ПП Бриль С.М.
"АБРИС-Ком"