This version of the page http://oblrada.cv.ua/ (77.123.134.200) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-10. The original page over time could change.
Чернівецька обласна рада | Офіційний сайт органу місцевого самоврядування
Чернівецька
 обласна рада
 
Склад ради
 
Документи ради
 
Прес-центр
 
Діяльність ради
 
Область
 
Online-приймальня

  Відео

left
  • 3-тє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний медичний діагностичний центр»
  • 2-ге засідання конкурсної комісії з питань конкурсного добору на посаду директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею
  • 1-ше засідання конкурсної комісії з питань конкурсного добору на посаду генерального директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею
  • 3-тє засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Буковинський клінічний онкологічний центр»
  • 2-ге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Буковинський клінічний онкологічний центр»
right

  Фоторепортажі

left
  • Формування керівного складу облради завершилось обранням заступником голови Віталія Мельничука
  • Першим заступником голови облради обрали Інгу Маковецьку
  • На 2-му засіданні першої сесії вібдулось голосування за заступників голови облради
  • Найстарший депутат обласної ради 7-го скликання Василь Телешман
  • 2-ге пленарне засідання 1-ї сесії облради
right
Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

29.10.2020 10:15
Чернівецька обласна рада


    оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького обласного краєзнавчого музею
детальніше
Всі оголошення...
 

  Карта сайту

Електронні петиції до Чернівецької обласної ради

  Корисні посилання

інші посилання...

30.10.2020 09:16 Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга      22.10.2020 16:04 Учасники виборів до Чернівецької обласної ради звітують щодо джерел формування своїх виборчих фондів     01.10.2020 13:50 З нагоди Дня працівників освіти     

ГОЛОВНЕ

Проекти рішень

Проекти регуляторних актів

Доступ до публічної інформації

Перелік відкритих наборів даних

Запобігання проявам корупції

Обласний бюджет на 2020 рік

ЗВІТ про виконання обласного бюджету за 2018 рік
 
Програма економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2020 рік

Перелік земельних масивів, які можуть бути придатні для реалізації учасниками АТО своїх прав

Перспективний план формування територій громад Чернівецької області

Новини

30.10.2020 09:16

Світлій пам'яті про колегу,товариша,друга  |  Слово на спомин

Керівництво, колегія, депутатський корпус, фракція "Аграрної партії України" та виконавчий апарат Чернівецької обласної ради з глибоким сумом сповіщають, що передчасно відійшов у Вічність депутат Чернівецької обласної ради VII-го скликання, член депутатської фракції Аграрної партії України Михайло Олесійович БАБІЙ.

детальніше...



22.10.2020 16:04

Учасники виборів до Чернівецької обласної ради звітують щодо джерел формування своїх виборчих фондів  |  Повідомляє Чернівецька обласна територіальна виборча комісія

Відповідно до п.3 ч.4 ст.23 Виборчого кодексу України, на прохання Чернівецької обласної територіальної виборчої комісії публікуємо звіти про формування виборчого фонду зареєстрованих партій та кандидатів в депутати Чернівецької обласної ради на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року
детальніше...



01.10.2020 13:50

З нагоди Дня працівників освіти  |  День для святкування

Сьогодні перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на урочистостях з нагоди Дня працівників освіти, які відбулись у приміщенні Чернівецького обласного художнього музею.
«Цей святковий день, який у народі звично іменується Днем учителя, є воістину загальнонаціональним святом. Адже саме натхненна праця педагогів відкрила, відкриває та завжди відкриватиме широкий шлях у незвіданий світ нових відкриттів та можливостей сотням тисяч молодих людей. Особливо важливої ролі ця почесна праця набуває у наш буремний час, коли перед Україною та українським народом стоїть низка складних проблем воістину державницької ваги та доленосного значення», - зазначила у своєму вітальному слові Інга Маковецька.
детальніше...



29.09.2020 15:30

Про жеребкування з визначення номерів організацій політичних партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені з виборів депутатів Чернівецької обласної ради 25 жовтня 2020 року  |  Повідомляє Чернівецька обласна територіальна виборча комісія

30 вересня 2020 року о 17-00 за адресою: м.Чернівці, вул. М.Грушевського, 1, каб. 301 відбудеться чергове засідання Чернівецької обласної територіальної виборчої комісії. Одним з питань порядку денного зазначеного засідання буде жеребкування з визначення номерів організацій політичних партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені з виборів депутатів Чернівецької обласної ради 25 жовтня 2020 року.
детальніше...



15.09.2020 12:24

Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року  |  Повідомляє Чернівецька обласна територіальна виборча комісія

Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
детальніше...



10.09.2020 13:37

В ім’я примноження славних спортивних здобутків та перемог  |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Сьогодні, 10 вересня 2020 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька щиро та сердечно привітала кращих спортсменів, тренерів, керівників спортивних закладів краю, ентузіастів фізкультурного руху, організаторів спортивно-масової роботи Чернівецької області, поважних ветеранів буковинського спорту з нагоди області професійного свята – Дня фізичної культури та спорту!
«Щороку цієї вересневої пори мільйони прихильників здорового способу життя, представників масового та професійного спорту відзначають цей воістину всенародний празник фізичної досконалості, мудрості та міцного козацького духу!», - зауважила посадовець у своєму вітальному слові.
детальніше...



08.09.2020 09:13

У Чернівецькій області утворено 8 територіальних округів для проведення виборів депутатів обласної ради  |  Вибори

Чернівецька обласна виборча комісія прийняла постанову «Про утворення територіальних виборчих округів з чергових виборів депутатів Чернівецької обласної ради 25 жовтня 2020 року» №5 від 06 вересня 2020 року.
детальніше...



01.09.2020 15:34

Депутати обласної ради відвідали ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця»  |  Діяльність депутатів обласної ради

Сьогодні, 1 вересня 2020 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з депутатами крайового парламенту - представниками профільних постійних комісій Чернівецької обласної ради та журналістами відвідала обласне комунальне підприємство «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» з робочим візитом. Поїздку було організовано на запрошення трудового колективу цього комунального підприємства з метою предметного вивчення нагальних проблем, що наразі заважають санаторію ефективно функціонувати та визначення оптимальних шляхів оперативного вирішення цих проблем.
детальніше...



31.08.2020 13:38

На запрошення трудового колективу ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця»  |  АНОНС

На запрошення трудового колективу ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» 1 вересня 2020 року перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька разом з представниками профільних постійних комісій Чернівецької обласної ради відвідає це комунальне підприємство з робочим візитом. Під час візиту відбудеться зустріч з керівництвом та трудовим колективом ЧОКП «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» з метою визначення нагальних проблем в діяльності цього підприємства та надання необхідної допомоги задля їх невідкладного розв’язання.
детальніше...



25.08.2020 20:02

Депутати Чернівецької обласної ради звернулися до Кабінету Міністрів з вимогою послабити карантинні обмеження в області  |  Діяльність депутатів обласної ради

Враховуючи високий рівень соціальної напруги в області, звернення підприємців, думку громади області, депутати Чернівецької обласної ради підтримали звернення до Кабінету Міністрів України з вимогою послабити карантинні обмеження в червоній зоні, чим розблокувати можливість працювати малому і середньому бізнесу зі збереженням посилених заходів особистої безпеки
детальніше...



усі новини

  Від першої особи

Територіальні громади
Чернівецької області

Трибуна депутата

  Привітання

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня міста Чернівці

Шановні чернівчани! Дорогі земляки!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання щиро вітають жителів столиці Буковинського краю та численних гостей міста над Прутом з нагоди 612-ї річниці від дня першої письмової згадки про місто Чернівці! Щороку цієї жовтневої пори нас об’єднує щемливе відчуття причетності до славної минувшини, сьогодення та майбуття нашого дивовижного міста. Тож нехай сьогодні і завжди цей піднесений настрій храмового святкового дійства супроводжує усіх, кому насправді дорогі та милі серцю наші неповторні Чернівці!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ з нагоди Дня Конституції України

Шановні краяни!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради щиро та сердечно вітають вас з нагоди знаменної дати - Дня Конституції України! Це загальнодержавне свято народовладдя щороку налаштовує громадян України на осмислення пройденого шляху та спонукає до втілення нових, відповідальних задумів та державотворчих рішень, спрямованих на збереження, зміцнення та забезпечення поступального розвитку громадянського суспільства, в ім’я відновлення порозуміння, миру та спокою на благословенній українській землі. День Конституції дає нам привід замислитись над глибинною сутністю громадянських прав та конституційних обов’язків, вшанувати життєвий подвиг сотень тисяч наших співвітчизників, які самовіддано боронять Україну та український народ від ворожої навали на сході нашої держави, рішуче протидіють поширенню суспільно небезпечної епідемії COVID-19, спільними зусиллями ліквідовують руйнівні наслідки катастрофічної повені. Від імені крайової представницької влади щиросердно зичимо усім жителям Чернівецької області міцного здоров’я, життєдайної Божої ласки, щастя, добробуту, миру та процвітання! Зі святом, дорогі земляки! З Днем Конституції України!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ЗВЕРНЕННЯ щодо проведення загальнообласної толоки з метою усунення руйнівних наслідків катастрофічної повені у червні 2020 року

Шановні краяни!

    Керівництво, колегія та депутати Чернівецької обласної ради VII скликання з тривогою та хвилюванням сприйняли скрутну ситуацію, що склалася у багатьох населених пунктах Кіцманського, Путильського, Сторожинецького, Вижницького, Новоселицького районів області внаслідок руйнівного впливу катастрофічної червневої повені. Територіальні громади, мешканці багатьох сіл, селищ та міст Чернівецької області, сотні домогосподарств, суб’єктів господарської діяльності усіх форм власності, установ, організацій та закладів соціально-культурного призначення, автомобільних та залізничних шляхів, мостів та комунікацій, мереж енерго- та газопостачання зазнали суттєвих ушкоджень та значних матеріальних збитків. Органи центральної, регіональної та місцевої влади, підрозділи правоохоронних органів, рятувальники, громадський актив докладають усіх зусиль з метою ліквідації шкоди, завданої стихією. Разом з тим, масштаб та значні обсяги рятувально-відновлювальних робіт у жорстких умовах, пов’язаних з необхідністю неухильного дотримання суворих карантинних вимог, вимагають від нас залучення широких кіл громадськості для виконання невідкладних відновлюваних робіт та профілактичних заходів, спрямованих унеможливити повторення подібних негативних явищ. Закликаємо усі політичні сили, громадські об’єднання, самоврядні організації, релігійні громади, волонтерську спільноту краю долучитися до загальнообласної толоки 27 – 29 червня 2020 року! Спільною працею на благо буковинської громади маємо у черговий раз підтвердити здавна притаманні нам кращі людські риси та християнські чесноти! Допоможімо нашим землякам подолати руйнівні наслідки підступної стихії!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ЗВЕРНЕННЯ з нагоди Дня пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні ветерани та інваліди Другої світової війни, учасники національних визвольних змагань українського народу! Дорогі краяни!

    8 - 9 травня український народ разом з іншими народами цивілізованого світу відзначає День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 75 років тому відлунали останні залпи найжахливішої війни в історії людства. Але, незалежно від часової відстані, світлий спомин про величний подвиг синів і доньок нашої Батьківщини, які звільнили народи Європи від нацистського ярма, завжди житиме в серцях людей. Цей святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю. Бажаємо всім захисникам Вітчизни міцного здоров’я на довгі літа, щастя, злагоди та мирного неба над головою вам і вашим родинам. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни. Робімо все для того, щоби страхіття війни ніколи більше не повернулися на нашу благословенну землю! Честь і шана українському народові – переможцю, воїну, звитяжному борцю з нацизмом! Слава Ісусу Христу! Слава Україні!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ з нагоди світлого Христового Воскресіння

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання від щирого серця, з глибокою повагою та християнською любов’ю вітають вас та ваших близьких з нагоди величного свята – світлого Воскресіння Господнього!

    Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання від щирого серця, з глибокою повагою та християнською любов’ю вітають вас та ваших близьких з нагоди величного свята – світлого Воскресіння Господнього! Настає благословенна пора Пасхального розговіння, коли усі ми у дружньому родинному колі з радістю у серці зустрічаємо Великдень – світле свято Божественного провидіння, правдивого торжества правди, добра та всеперемагаючої християнської любові. Ми щиро віримо, що життєдайне сяйво Господньої благодаті, непоборна сила всеперемагаючої віри, згуртованість та відповідальність допоможуть нам разом з усім благословенним українським народом, європейською та світовою спільнотами спільними зусиллями подолати труднощі та негаразди сьогодення. Щиросердно бажаємо усім насамперед міцного здоров’я, Божої ласки, духовної сили, миру та порозуміння, добробуту, нових успіхів та здобутків в житті та праці на благо України та Буковинського краю, на славу Господу нашому Христу Спасителю! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ з нагоди свята Великодня за західним обрядом

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання щиро та сердечно вітають усіх, хто святкує Великдень за західним обрядом, з нагоди величного християнського свята - пресвітлого Воскресіння Христового!

     Шановні краяни! Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради сьомого скликання щиро та сердечно вітають усіх, хто святкує Великдень за західним обрядом, з нагоди величного християнського свята - пресвітлого Воскресіння Христового! Цієї благословенної пори, що знаменує собою перемогу добра над злом, торжество правди над кривдою, усі ми маємо бути свідомими та згуртованими задля досягнення спільної мети – подолання нищівної пандемії та відновлення нормальної життєдіяльності Української держави та суспільства, нашої Вітчизни. Нехай Господь, Який в день Воскресіння привітав своїх учнів словами «Мир вам» (Євангеліє від Йоана 20, 19-21), благоволить обдарувати нас єдністю та миром. Нехай пасхальна радість досягне кожної домівки, кожної сім’ї! Бажаємо вам рясних Господніх щедрот, веселого Пасхального розговіння, піднесеного святкового настрою, здійснення заповітних мрій та благородних намірів! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

Депутати Чернівецької обласної ради

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Дня Соборності України.

Від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиросердно вітаю з Днем Соборності України.

    Від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто щиросердно вітаю з Днем Соборності України. Намагаймося бути одним цілим у наших думках і діях в ім’я розвитку та процвітання неподільної та соборної України! Бажаю нам усім мудрості, сили Духу, Віри! Складаємо шану усім землякам, що віддали свої життя та військовослужбовцям, які захищають кордони нашої держави нині Нехай над нашими головами врешті буде мирне небо, а Україна переможе! Зі святом! З Днем Соборності, Днем Єдності нашого народу!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Нового 2020 року та світлого Різдва Христового

Шановні краяни!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю вас з Новим 2020 роком та світлим Різдвом Христовим! Новорічно-різдвяні свята віддавна є найбільш очікуваними та жаданими для усіх та кожного з нас. Тож цієї святкової пори у кожній домівці пануватимуть мир та злагода, добробут та порозуміння, веселощі та піднесений настрій! Нехай життєдайна милість Господня нагородить усіх добрих людей, наш благословенний Буковинський край та матінку - Україну жаданим миром, щастям, добром та достатком! Хай Божественне світло Віфлеємської зорі повсякчас осяває обраний нашим народом шлях до вершин духовності, прогресу та добробуту! Зі святами вас, дорогі друзі! З Новим роком та світлим Різдвом Христовим! Слава Ісусу Христу! Хай живе Україна!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

ПРИВІТАННЯ Голови Чернівецької обласної ради Івана МУНТЯНА з нагоди Різдва Христового за західним обрядом

Шановні краяни!

    Від імені крайової представницької влади, від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю усіх, хто святкує світле Різдво Христове за західним обрядом! Хай святкові Різдвяні дзвони наповнять ваші оселі щастям та радістю, вірою та благочестям, миром та злагодою, добром та любов’ю! Подібно до того, як життєдайне світло Віфлеємської зорі здолало пітьму, нехай цілюща Божа благодать стане запорукою добробуту та процвітання буковинської громади та українського народу! Бажаю усім вам смачної куті, веселих свят, втілення заповітних мрій та світлих сподівань! Христос Рождаєтьсz! Славімо його!

З повагою

Голова обласної ради
Іван МУНТЯН

Склад ради
Документи ради
Прес-центр
Діяльність ради
Область
Online-приймальня
Розробник -