This version of the page http://dds.edu.ua/ (195.201.39.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-07. The original page over time could change.
... Дрогобицька Духовна Семінарія - УГКЦ

Нові видання ДДС

Фотогалерея

Підтримайте/Support Us

Перекласти на...

Нові матеріали

  • 29/10 Семінаристи ДДС прослухали місійний курс
  • 27/10 Вийшов відеокліп на вокальну композицію квартету студентів Дрогобицької духовної семінарії [ВІДЕО]
  • 21/10 Вийшов друком 83-ий номер часопису Дрогобицької семінарії«Слово»
  • 17/10 «У здоровому тілі здоровий дух» [ФОТО]
  • 16/10 Діва днесь предстоїть у церкві [ФОТО]

Нові електронні книги

Найпопулярніше

  • ЕФФАТА ДДС: Митрополит Андрей Шептицький: праведник чи безпринциповий чоловік? (№17) [ВІДЕО]

Останні прокоментовані

  • усе поза молитвою- політика! 1. Рим і Москва дозво...
  • По-перше, дещо дивує і навіть насторожує отака реа...
  • І чи не здається вам,що фраза "розпалювання ворожн...
  • Одна жіночка,колишня вірна УГКЦ,яка за дозволом Ап...
  • Ви пишете про "ворожнечу між вами,і нами".От я,про...

АРХІВ СТАТЕЙ

< листопада 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

РОЗДІЛИ САЙТУ



НОВИНИ ІСТОРІЯ священномученики випускники ректорат викладачі ХОР БРАТСТВО мас-медія QUO VADIS МАЛА СЕМІНАРІЯ ПІДГОТОВЧІ КУРСИ пам'ятка вступникові ЧАСОПИС "СЛОВО" ДИПЛОМНІ РОБОТИ новини братства новини хору новини малої семінарії АКТУАЛЬНІСТЬ Проект "ОЦИФРОВАНА ТРАДИЦІЯ" Електронні книги

Наші відвідувачі

 
 
Семінаристи ДДС прослухали місійний курс
Новини ДДС

29 жовтня 2020 р.Б. спільнота Дрогобицької духовної семінарії приймала співробітників Пасторально-міграційного відділу Патріаршої курії УГКЦ, які провели для студентів 6-го року навчання спецкурс про місійне служіння. В рамках заходу семінаристи ознайомилися з теоретичними та практичними аспектами служіння УГКЦ мігрантам. По завершенні курсу учасники отримали сертифікати про участь у ньому. 

 
Вийшов відеокліп на вокальну композицію квартету студентів Дрогобицької духовної семінарії [ВІДЕО]
Новини ДДС

На мережевих ресурсах набирає популярності черговий відеокліп, над яким працювала спільнота Дрогобицької духовної семінарії. Це – вокальна композиція «Не боюся я», яка є кавером на пісню Skin (автор: Rag'n'Bone Man) у виконанні квартету семінаристів. Відеокліп побачив світ завдяки команді ентузіастів семінарії та Молодіжного телебачення, яке діє при Комісії у справах молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.

 
Вийшов друком 83-ий номер часопису Дрогобицької семінарії«Слово»
Новини ДДС

Опубліковано черговий номер релігійно-суспільного часопису Дрогобицької духовної семінарії «Слово». Цей 83-ий випуск присвячений християнському погляду на працю. Головний редактор часопису, пояснюючи такий вибір тематики, зокрема, пише: «Не зважаючи на політичні перипетії, черговий номер семінарійного релігійно-суспільного часопису «Слово» ми таки присвятили не політиці, а роздумам над тим, яке місце в житті людини відіграє праця. Це, на перший погляд, може видаватися дивним, адже у сьогоденні, напевне, знайдеться й багато інших актуальних проблем і викликів, які потребують нашої уваги. Водночас за тих кілька весняних і літніх місяців 2020 р. Б., коли закриті у власних домівках українці внаслідок непрофесійних дій владоможців перебували у вимушених відпустках, багато з нас вкотре усвідомили, наскільки важливою для нас є праця. І не лише тому, що вона забезпечує нам засоби на проживання, але й тому, що це важливий середник самореалізації людської особистості».

 
«У здоровому тілі здоровий дух» [ФОТО]
Новини ДДС

15 жовтня 2020 року Божого в семінарійній спільноті відбулися Покровські забави. Свято провели брати ІІ курсу. До складу судів ввійшли: о. Василь Чава, проректор з виховної частини, о. Михайло Коліщак, духівник, о. Богдан Хом’як, о. Роман Копач, префекти. У заході взяли участь семінаристи І, III-VI курсів.

 
Діва днесь предстоїть у церкві [ФОТО]
Новини ДДС

13 жовтня 2020 року Божого в семінарійній «цитаделі» відправилась Велика Вечірня з Литією та Утреня з нагоди празника Покрови Пресвятої Богородиці. Богослуження очолив проректор з навчальної частини о. Роман Андрійовський, якому спіслужили о. Богдан Хом’як та о. Роман Копач, префекти семінарії. На Утрені під час какону відбулося святкове мирування.

 
З'явився перший відеокліп за репертуаром хору ДДС "Оранта" [ВІДЕО]
Новини ДДС

8 жовтня 2020 р.Б. в актовому залі Дрогобицької духовної семінарії відбувся перегляд першого кліпу з запланованої серії відеокомпозицій за репертуаром хору ДДС "Оранта" (регент - о. Андрій Бунь) та інших творчих колективів семінарії. Це запис чудового зразка візантійської літургійної гімнографії - Степенної 1-го гласу (соліст – бр. Володимир Литвин, студент 6-го курсу), здійснений в семінарійному храмі.

 
Величаємо Тебе, святий апостоле Йоане [ФОТО]
Новини ДДС

8 жовтня 2020 року Божого в семінарійному храмі відбулась Велика Вечірня з Литією напередодні свята Переставлення св. ап. і євангелиста Йоана Богослова. Богослужіння очолив префект семінарії о. Богдан Хом’як у співслужінні префекта о. Романа Копача та о. Михайла Коліщака, духівника семінарії. По завершенні богослужінь відбулось святкове мирування.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL