This version of the page http://rstcars.com/autonews/ (77.120.120.231) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-04. The original page over time could change.
Автоновини на RST. новинки авто, огляд автомобілів, каталог новин авто по маркам. №1
  • Увійти до кабінету

    змінити ціну, оновити дату

    видалити після продажу

  • + Розмістити оголошення

    безкоштовно, без реєстрації

Автоновини на RST

Останні автоновини на RST

Renault презентував оновлений Trafic

Renault переходить від слів до справи менш ніж за 24 години: тільки вчора французи вперше натякнули на серію модернізацій для Trafic, а вже сьогодні він готовий до показу. І це всього через рік після попередніх оновлень.

Toyota зробила Crown більш технологічним

Toyota Crown не часто зустрінеш в Європі, але в Японії цей автомобіль люблять і цінують: модель на конвеєрі вже 65 років, за які вона встигла дістатися до свого 15 покоління. Нову генерацію японці поки презентувати не готові, а от оновлення нинішньої – будь ласка.

Компанія BMW анонсувала 3 прем'єри в листопаді

У BMW вже багато розповіли про iNext, але ось підходить час знайомитися з серійною машиною, що намічено на 11 листопада. Це хороша новина. Але є і погана: це не буде повноцінна прем'єра, оскільки баварці лише розкриють дизайн автомобіля.

На честь 28-річчя АІС знижує ціни на авто з США до 28 000 грн

Торгово-сервісна мережа АІС святкує 28 років і оголошує про акційний розпродаж б/в автомобілів, імпортованих з США, з вигодою до 28 000 грн.*

Renault готується до оновлення Trafic

Компанія Renault у себе в Twitter опублікувала перше зображення нового Trafic. Правда, про те, що мова йде саме про цю модель, французи прямо не говорять, але натякають досить прозоро.

Hamann попрацював над зовнішністю BMW X6

Крос-купе, можливо, подобаються не всім, але вони безумовно користуються попитом і у них є своя ніша на ринку. Часто за них беруться і представники тюнінг-індустрії. Наприклад, відоме німецьке ательє Hamann.

Lexus RC отримав особливу версію Emotional Ash

Недавній Lexus LC Aviation – не єдине спеціальне купе від люксового бренду Toyota, представлене в Японії. Тепер до нього в Японії приєднався Lexus RC Emotional Ash («Емоційний ясен») з рядом поліпшень для RC350, RC300h і RC300 F Sport.

Правила безпечного водіння в осінній сезон від Nokian Tyres

Різкі перепади температури, холодні дощі і мокре листя під колесами, восени є джерелом підвищеної небезпеки на дорозі. Тому водіям в жовтні і листопаді варто бути особливо обережними, а слідування декільком простим правилам допоможе зробити поїздку безпечнішою.

Jeep презентував спеціальне виконання Gladiator – Willys

Компанія Jeep представила новий варіант Gladiator – Willys. Цей автомобіль повинен нагадати нам про знаменитого Willys MB – американський армійський позашляховик підвищеної прохідності часів Другої світової війни.

Відкрито вакансію офіційного дилера Ford у Хмельницькому

Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», імпортер автомобілів бренду Ford в Україні, відкриває вакансію офіційного дилера Ford в місті Хмельницький.

12345678910>

Поточні параметри пошуку:

-
-

Додатково:

-
- скинути налаштування
  • всього вживаних авто — 267235
  • додано сьогодні — 117

Реклама на RST

Автоновини по маркам авто на RST

Акції автодилерів на RST
«Пежо Сітроен Україна»: Популярні моделі Citroen доступні за персональними цінами

З 1 по 30 листопада діє програма «Генератор комфортних ціни від Citroen», в рамках якої клієнти можуть придбати автомобілі-бестселери бренду з максимальною вигодою для себе.

«АвтоКапітал»: Перший повністю електричний Mercedes-Benz вже можна замовити в Україні
«Віннер Імпортс Україна, Лтд»: Porsche оголошує ціни на нові моделі Panamera потужністю до 700 к.с.
«АвтоКапітал»: В Україні презентували оновлений Mercedes-Benz E-Class

Каталог автосалонів

всі автосалони України