This version of the page http://procreditbank.com.ua/ratespage/ (3.120.60.235) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-03. The original page over time could change.
Індекси ставок для кредитів FLIR | ПроКредит Банк
Головна Індекси ставок для кредитів FLIR

Індекси ставок для кредитів FLIR

Індекси ставок для кредитів FLIR (Архів)

Листопад
2020
  • UIRD - 8.88
  • LIBOR - 0.33
  • EURIBOR - -0.48


UIRD (Ukrainian Index of Retail Deposit Rates) – український індекс ставок за депозитами фізичних осіб - індикативна ставка, що розраховується в системі Thomson Reuters* кожного банківського дня о 15:00 за київським часом. Основою для визначення індексу є номінальні ставки по строкових депозитах фізичних осіб у гривні на строк у 12 місяців, з виплатою процентів після закінчення строку дії депозитного договору, що діють в 20-ти найбільших українських банках за розміром депозитного портфелю фізичних осіб.
Список банків, які оголошують ставки, формується на підставі даних про портфель депозитів фізичних осіб, що публікуються на сайті Національного Банку України щоквартально.

LIBOR (London Interbank Offered Rate) – це середньозважена відсоткова ставка за міжбанківськими депозитами,  що приймаються банками на лондонському міжбанківському ринку. За цією ставкою найбільші банки світу готові приймати депозити від інших великих банків на Лондонській міжбанківській біржі.
Ставка фіксується Британською банківською асоціацією. В Україні LIBOR використовується для розрахунку кредитів у доларах США. Розраховується компанією Thomson Reuters*.

EURIBOR (Euro Interbank Offered Rate) – це визнаний в усьому світі індикатор вартості фінансових ресурсів у валюті Євро, який розраховується на основі відсоткових ставок за міжбанківськими депозитами. За цією ставкою найбільші банки Єврозони готові приймати депозити від інших великих банків. В Україні EURIBOR використовується для розрахунку кредитів у Євро. Розраховується компанією Thomson Reuters*.

* Компанія Thomson Reuters з 1986 року розраховує та оприлюднює фіксінг Лондонських міжбанківських ставок LIBOR. Діяльність, спрямовану на розвиток фінансового ринку України, Thomson Reuters здійснює з 1995 року. На сьогодні Thomson Reuters розраховує чи/та оприлюднює понад 250 подібних фіксингів, зокрема таких: EONIA, EURIBOR, MOWIBOR, KIEVPRIME, MOSPRIME, EMTA UAH FIX та інших.

Додаткову інформацією можна дізнатися на офіційних інтернет сайтах:

UIRD (Ukrainian Index of Retail Deposit Rates) - http://www.bank.gov.ua/files/UIRD.xls
USD LIBOR (London Interbank Offered Rate) - http://www.bbalibor.com
EURIBOR (Euro Interbank Offered Rate) - http://www.euribor-ebf.eu

  • Інфо-Центр
  • Запитання та відповіді
  • Умови використання
  • Інформація щодо банківських послуг
Оновлено 30.10.2020 13:16:12
e-Bankingx
Для приватних клієнтів
Для бізнес клієнтів