• Мапа
  • Рус
  • Eng
  • Укр
Госпіталізація цілодобово!
Розумна медична допомога
контакт-центр +38 (044) 521-30-03 невідкладна допомога 3003
+38 (044) 521-30-03 3003 невідкладна допомога
Розумна медична допомога
Госпіталізація цілодобово!
  • Головна
  • Направлення
  • Терапія

Терапія

Високий рівень кваліфікації, багаторічний досвід роботи, любов до професії та щире бажання допомогти пацієнту дають можливість нашим терапевтам або лікарям-інтерністам, у перекладі з англійської – лікарям, які лікують хвороби внутрішніх органів, своєчасно та вірно визначати ознаки хвороби , що виникла вперше та найменші прояви загострення хронічного захворювання.

Під час консультації лікар-терапевт детально з’ясовує всі особливості та тонкощі Ваших скарг, поглиблено знайомиться з історією Вашого захворювання, проводить ретельний огляд і надає рекомендації щодо необхідного обсягу обстежень, особливостей перебігу захворювання та лікування.

Головними ознаками нашої клініки є універсальність і розумне ставлення до проблем кожної людини. Універсальність означає можливість лабораторного та інструментального обстеження на найвищому світовому рівні всіх органів та систем організму. Розумне ставлення до цих можливостей та індивідуальних особливостей кожного дозволяє визначити найбільш раціональний та ефективний обсяг обстеження та лікування. Тісна взаємодія лікаря-терапевта з лікарями різних спеціальностей безпосередньо в умовах клініки призводить до швидкого і своєчасного надання пацієнтові консультативної вузькоспеціалізованої допомоги без подальшої втрати часу та можливостей у пошуках необхідного консультанта.

У разі необхідності подальшого нагляду та лікування лікарем-терапевтом, Ви можете отримувати повторні консультації, скористатися послугами денного стаціонару та можливостями стаціонарного лікування в умовах клініки «Оберіг».

За Вашим бажанням, під наглядом Вашого індивідуального лікаря-терапевта, Ви можете пройти розширений комплекс діагностичних досліджень світового рівня за профілактичними програмами, розробленими спеціалістами клініки. Спеціальні річні програми спостереження за станом Вашого здоров’я, що запроваджені в нашій клініці, дозволять Вам ніколи не залишитися наодинці з хворобою, завжди відчувати нашу підтримку та турботу.

Телефонуйте:

(044) 521 30 03

(099) 521 30 03

(073) 521 30 03

Фахівці

Романюк Владислава Павлівна

Лікар-терапевт
2 роки медичного стажу

Сидорова Ангеліна Олегівна

Лікар-терапевт
2 роки медичного стажу

Антонюк Олена Ярославівна

Лікар-терапевт
Лікар-ендокринолог
5 років медичного стажу

Суворкіна Ірина Василівна

Лікар-пульмонолог, терапевт
Кандидат медичних наук
Вища категорія
22 роки медичного стажу

Бараненко Віталій Михайлович

Лікар-терапевт
лікар гастроентеролог
36 років медичного стажу
Заслужений лікар України

Переглянути усіх спеціалістів

Інновації

Новини направлення

  • Ключ до успішного лікування кашлю – встановлення правильного діагнозу15 листопада 2019 р.
  • Дефіцит заліза та надлишкова вага: поширені загрози для здоров’я 18 жовтня 2019 р.
Усі новини направлення

Відео-бібліотека

Харчові отруєння
Усі відеозаписи