This version of the page http://www.0312.ua/map (104.31.70.115) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-30. The original page over time could change.
Карта Ужгорода: пошук місця за назвою або адресою на 0312.ua
0 Увійти

Карта Ужгорода: пошук за назвою або адресою

Немає результатів

Карта Ужгорода

Карта Ужгорода – це зручний інформаційно-пошуковий сервіс. За його допомогою ви легко знайдете потрібний об’єкт в будь-якому районі міста, прокладете найкоротший маршрут до потрібної точки, дізнаєтесь яким транспортом дістатися туди буде простіше та швидше за все. Наш сайт 0312.ua допоможе вам пересуватися по місту з максимальним комфортом.
Скориставшись пошуковим рядком, ви легко знайдете потрібну адресу на карті міста. Достатньо зазначити назву вулиці, щоб на карті відобразилося її місцеположення, а також перелік пам'яток, магазинів, банків та інших організацій, розташованих тут.
Рубрикатор товарів та послуг дозволить знайти перелік компаній, зайнятих профільною діяльністю. Всі вони відобразяться на карті Ужгорода.
Незамінним джерелом інформації стане карта Ужгорода для його гостей. Ви знайдете тут пам’ятні місця та музеї, ансамбль Ужгородського замку та старовинні церкви, парки та сквери. Навіть якщо ви вперше в нашому місті, за допомогою цієї карти ви з легкістю зорієнтуєтесь в ньому. Ми зробимо все, щоб ця поїздка запам’яталась вам надовго та залишила тільки найприємніші спогади.

Показати