This version of the page http://vogue.ua/ua/events (104.18.60.128) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-29. The original page over time could change.
Модні заходи і події України та світу: фотозвіти
logo
RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь
27 жовтня 2020 Як пройшла презентація нової колекції Reserved Re.Design

Польський fashion-ритейлер Reserved представив у Києві свою нову колекцію Reserved Re.Design, що уособлює сприйняття нової жіночності. Колекція привертає увагу продуманими до дрібниць деталями, широкою лінійкою базових, але ненудних речей, а також якістю їхнього виготовлення. Ключовою тут стала естетика 1990-х, що передбачає зосередження на лініях і крої, а не зовнішній сухозлітці. Якщо захочеться додати несподіваний акцент в образ, то для цього дизайнери Reserved підготували помітні прикраси. Першими ознайомитися з колекцією змогли fashion-редактори, стилісти й блогери, серед яких були Аліна Френдій, Віолетта Федорова, Євген Примаченко і Ярослава Зоря.

12 жовтня 2020 Відкриття оновленого бутика Tod's у Києві

Після реконструкції в Києві відкрився оновлений бутик Tod's. Він залишився на тому ж місці, у самому центрі Пасажу, але водночас постав абсолютно оновленим — став світлішим і просторішим, щоб ще вигідніше представити нову колекцію взуття й аксесуарів. Бренд відомий своїми майстерністю й увагою до дрібниць у виборі висококласних матеріалів. Гітом вечірки у форматі T-Timeless стали жіночі сумки, які й визначили настроєву атмосферу вечора. Крім того, гості змогли заново познайомитися з іншими гітами бренду — осіння колекція приваблювала не тільки звичною італійською якістю, а й різноманітністю моделей, які відібрала нова команда баєрів компанії Best Collection. Одними з перших познайомитися з новою осінньою колекцією змогли Єлизавета Гордійчук, Оксана Берг, Тетяна Богдан і Юлія Єрмолаєва.

6 жовтня 2020 Презентація першої лінійки ароматів GASANOVA

2 жовтня у Fairmont Grand Hotel Kyiv пройшла презентація першої лінійки ароматів GASANOVA parfum, яку дизайнерка Ельвіра Гасанова присвятила своїй родині. «Мені хотілося, щоб наші клієнти вирізнялися не тільки яскравими образами, які ми для них створюємо, а й незабутніми ароматами», — пояснює свою ідею Ельвіра Гасанова. Парфумерна лінійка містить п’ять ароматів — власне Ельвірі, батькам і двом сестрам. Створив їх відомий італійський парфумер Луїджі Натто, а в Україні куратором проєкту був колекціонер ароматів Дмитро Мілютін. Одними з перших познайомитися із цими темпераментними й запам’ятними ароматами змогли Алла Костромічова, Катерина Осадча, Lida Lee та інші гості.

23 вересня 2020 Як пройшли літературні читання в Cuba Camp

Домашнє насилля — одна з ключових проблем сучасного українського суспільства, для розв’язання якої потрібно об’єднувати зусилля. Зробили це бізнес-леді Єлизавета Юрушева, почесний посол ООН в Україні Маша Єфросиніна та ведуча «95 кварталу» Олена Кравець, які влаштували на території Cuba Camp благодійний вечір. У межах заходу Олена Кравець читала оповідання про кохання. У підсумку організатори акції зібрали понад 100 000 гривень, які спрямують на облаштування квартир для жертв насилля.

11 вересня 2020 Презентація спільної колекції JUL x ЦУМ

10 вересня в київському ЦУМі відбулася презентація спільної колекції з брендом JUL, що започаткувала колаборації найбільшого універмагу країни з українськими дизайнерами. Колекція JUL x ЦУМ розповідає про осінь у великому місті: від теплого періоду до наближення зимових холодів. Ознайомитися з нею прийшли Валерія Гузема, Маргарита Мурадова, Віолетта Федорова, Тетяна Немченко та багато інших.

8 вересня 2020 Як минув камерний вечір L'ÉTÉ PAR CARTIER в Одесі

Одеський художній музей на один вечір перетворився на найпривабливіше місце в місті — 5 вересня тут відбувся камерний коктейль L'ÉTÉ PAR CARTIER. Друзів і гостей Дому зустрічали груми Cartier, запрошуючи зробити пам’ятне фото на чарівній каруселі, каліграф створював для кожного персональні підписи й побажання на листівках авторства Жоржа Барб’є, а джазово-танцювальний перформанс у виконанні Тетяни Амірової занурив в атмосферу Парижа початку XX століття. Також всі гості вечора, серед яких були Інеса Лефі, Олена Щекатурова, Ліда Петрова, Діана Ставніцер, Серж Смолін, Олександра Ковальчук, Анна Кауфман, Тоня Ноябрьова й Діана Шерман, змогли познайомитися з історією Дому завдяки серії колажів художника Сержа Пає.

3 вересня 2020 Церемонія відкриття Венеційського кінофестивалю

Світ поступово оживає після першого шоку від пандемії коронавірусу, тому новини про проведення Венеційського кінофестивалю у звичні терміни стали вдвічі приємнішими. Церемонія відкриття кіноогляду пройшла підкреслено скромно й з дуже обмеженою кількістю запрошених, але серед них були і Тільда Свінтон, і Кейт Бланшетт, і Тейлор Гілл. Ми подивилися, які образи вибрали гості червоної доріжки.

1 вересня 2020 Фінал конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє - 2020"

31 серпня, в перший день Ukrainian Fashion Week, пройшов фінал конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє", який в цьому році відбувся вже в 21-й раз. Серед сотні учасників були обрані 17 фіналістів, роботи яких оцінювали Артем Климчук, Катя Сільченко, Іван Фролов, Лілія Пустовіт, Серж Смолін, Олеся Кононова, Володимир Подолян та Ліля Літковська. Так, на їхню думку кращими стали відразу чотири колекції - Лілія Грищенко (третя премія), Катерина Василега (друга премія), Катерина Гелла і дует Єлизавети Кирилової та Владислава Дзівідзінського (гран-прі). Vogue.ua представляє роботи всіх фіналістів.

1 вересня 2020 No Season Season: гості Ukrainian Fashion Week

Цей рік став складним для всієї світової модної індустрії і українська її частина не стала винятком. Незважаючи на всі виклики оргкомітет Ukrainian Fashion Week вирішив провести черговий раунд показів, але не став обмежувати дизайнерів сезонністю. Так, відкрився fashion-марафон шоу Івана Фролова на головному подіумі, потім нову колекцію представила Олена Буреніна, а Артем Климчук в рамках воркшопу показав як створюється вишивка для його колекції. Завершився день фіналом конкурсу "Погляд у майбутнє", а серед його гостей були Дмитро Монатік, Віра Брежнєва, Єлизавета Юрушева і Тетяна Решетняк.

18 серпня 2020 Як проходить масштабний Garage Sale в київському ЦУМ

13 серпня в київському ЦУМі почався масштабний Garage Sale, знижки на якому сягають 90% на речі й аксесуари з колекцій минулих сезонів. Перші дні заходу викликали такий ажіотаж, що тепер головний розпродаж літа продовжено до 24 серпня. Одними з перших купити ідеальні лодочки Pierre Hardy, оригінальні сумки Nanushka, затишний трикотаж See by Chloe, найромантичніші сукні RED Valentino і безліч різноманітного деніму прийшли співачка Дар’я Астаф’єва, співвласниця мережі G-Bar Сабіна Мусіна, модель і DJ Олімпія Вайтмусташ.

27 липня 2020 Презентація нових сніданків у SWEETBOOK

Затишна тераса кондитерської бібліотеки SWEETBOOK, розміщена в готелі Riviera House, — одне з найкращих і найатмосферніших місць на київському Подолі. Тепер тут можна ще й смачно почати день — наприкінці липня команда SWEETBOOK представила нове меню сніданків. Одними з перших ознайомитися з ними прийшли Катерина Кухар й Олександр Стоянов, Тетяна Богдан й Елла Кандиба, Олімпія Вайтмусташ та Олена Бурба.

12 березня 2020 У раю: відкриття Shoe Heaven Department у київському ЦУМі

У київському ЦУМі відкрився Shoe Heaven Department — справжній рай для шанувальників взуття, у якому представлені бренди Jimmy Choo, Versace, Bally, Sergio Rossi, Aquazzura, Cult Gaia, Rupert Sanderson і багато інших. Із цієї нагоди команда універмагу влаштувала камерне свято, під час якого можна було отримати консультацію від зіркового стиліста — Наталії Гоцій, Валерії Гуземи або Сабіни Мусіної, зібрати собі букет весняних квітів і зробити тимчасове тату із золотистими або срібними веснянками в стилі Instagram-масок. Серед гостей відкриття були Олена Масюткіна, Аліна Бойко, Леонід Мартинчик і Яна Кензіровська.

Показати більше матеріалів