This version of the page http://www.sushiya.ua/akcii (78.47.181.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-29. The original page over time could change.
Самовивіз ᐈ акція від Сушія | Забери замовлення сам і отримай Знижку

Самовивіз - це вигідно!

Робіть замовлення на сайті, вибирайте функцію “самовивіз” з будь-якого ресторану та отримуйте знижку -20%* на меню ресторанів.

В ресторанах "Сушия" діє зручна та вигідна акція. При бажанні ви можете забрати роли  в одному з пунктів самовивозу (будь-якому ресторані мережі) і отримати знижку в розмірі 20%* на меню ресторанів.

* Зверніть увагу,  знижки не сумуються з іншими знижками, акціями та спеціальними пропозиціями. Акція діє на ВСІ позиції меню, крім додаткового набору (соєвий соус, імбир та васабі), добавок та пропозицій за зниженою ціною (бізнес ланчі, акційні набори з комбо меню, товарів з розділу "Сушия маркет", алкоголю тощо). Зверніть увагу на те, що до кожного ролу додається один безкоштовний комплект (імбир, васабі, соєвий соус). До всіх наборів суші - 3 комплекти. До суші (нігірі, гункани) безкоштовний комплект (імбир, васабі, соєвий соус) не додається.