This version of the page http://www.adamson.ua/company/news/ (185.68.16.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-26. The original page over time could change.
Новини енергозберігаючої компанії Адамсон

Новини

14 вересня 2020
Енергосервісна компанія ADAMSON – титульний партнер Футбольної Академії Прикарпаття!
Днями виконавчий директор Футбольної Академії Прикарпаття Роман Будункевич презентував директору компанії ADAMSON Ярославу Свідраку новеньку ігрову форму, де відтепер красуватиметься логотип ADAMSON - титульного партнера Футбольної Академії Прикарпаття.
09 вересня 2020
Що потрібно знати про теплу підлогу: зважуємо «за» і «проти»
Професійно змонтована тепла підлога дозволяє економити до 30% енергії в порівнянні з радіаторами, не порушує цілісність інтер'єру, добре працює з «автоматикою». У цій статті ми зважили плюси і мінуси системи, а також зібрали цікаві факти і корисні поради по темі.
27 серпня 2020
Святкуємо в гарному колективі
Завершення комплексної термомодернізації у ДНЗ Бджілка
09 липня 2020
Енергосервісна компанія «Адамсон» підписала угоду про співпрацю з ІФНТУНГ
Компанія «Адамсон» поповнила список галузевих компаній, з якими співпрацює Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та є потенційними роботодавцями і базою для проходження практики.
02 липня 2020
Робочі зустрічі у м. Канів.
У м. Канів відбулася спільна зустріч з представниками міської влади та навчальних закладів, на чолі з міським головою Ігорем Ренькасом, та представником корпорації НЕФКО. Безпосередньо на місці проведення робіт обговорили різні технічні моменти, зокрема про заміну аварійних ділянок на покрівлі дитсадка "Теремок", зміну кольорової гами фасаду школи №6, ремонту запасних виходів тощо .
01 липня 2020
Вітаємо з Днем Архітектури!
Фактури і форми, які відображені чіткими лініями креслень, поєднання творчості і точної науки, які втілюються у комфорт... Сьогодні з Днем Архітектури вітаємо наш проєктний відділ та всіх архітекторів України, бажаємо натхнення і радості від роботи!
23 червня 2020
Завершили монтаж теплих підлог в ЖК "Липська Вежа".
Жителям комплексу «Липська вежа», від компанії Ярковиця, буде комфортно та зручно у своїх квартирах Ми турбуємось про довговічність і використовуємо тільки якісний теплоізоляційний матеріал і тільки надійну систему трубопроводів, а також дотримуємося правильного кроку укладки та інших технологічних вимог.
11 червня 2020
Діткам Івано-Франківська буде тепло.
Виконали роботи з утеплення перекриття, модернізували систему вентиляції і приступили до утеплення фасаду у дитячому садочку "Калинонька" по вул. Вовчинецька, 1. Це вже 5-й дитячий садочок Івано-Франківська, в якому наша компанія втілює заходи по термомодернізації за програмою НЕФКО, Завершення робіт у "Калиноньці" плануємо у липні цього року.
Відгуки Клієнтів:
01.07.2020
Ганна Геник 
Ганна Геник 

В день професійного свята бажаємо творчого натхнення та сповнення задумів.


читати далі
22.08.2019
Оксана Іванюк, голова ОСББ «Китайська стіна»
Оксана Іванюк, голова ОСББ «Китайська стіна»

Наше ОСББ оголосило такий собі тендер на проведення робіт по утепленню наших будинків. Пропозиції надали 6 фірм. Працівники Адамсон…


читати далі
05.08.2019
Светлана Слободянюк
Светлана Слободянюк

Дякуємо за професійний, якісний аудит нашої домівки!!


читати далі
Усі відгуки