This version of the page http://www.adamson.ua/company/mission (185.68.16.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-26. The original page over time could change.
Про енергосервісну компанію | Адамсон

Про компанію

Інструментальний енергоаудит
2000+ проведених енергоаудитів житлових та комерційних приміщень
Теплотехнічне проектування
400+ закінчених об’єктів з професійного проектування традиційних і альтернативних систем опалення
Монтаж енергоефективного обладнання
400+ закінчених об’єктів з монтажу традиційних і альтернативних систем опалення
Професійна теплоізоляція та герметизація
300 000 м²+ теплоізольованих стін у багатоквартирних будинках
400+ приватних будинків теплоізольовано

Енергосервісна компанія «Адамсон» - це комплексний підхід до підвищення енергоефективності вашого житла і комерційного приміщення. Ми знаємо, як грамотно і без нервів досягти економії на комунальних платежах до 70%!

Це означає, що інвестиції в енергоефективність окупаються в середньому вже через 4-5 років, і це при існуючих тарифах. При підвищенні цін на енергоносії термін окупності значно знижується, а масштаби економії здивують навіть найзапеклішого скептика.

Експерти в галузі енергозбереження стверджують, що в будь-якому приміщенні, будь то будинок, квартира, офіс, склад або виробництво, є можливість підвищити рівень енергоефективності за допомогою передових технологій.

Ми пропонуємо:

• ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ЕНЕРГОАУДИТ

• МОНТАЖ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОГО ОБЛАДНАННЯ

• ПРОФЕСІЙНУ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЮ ТА ГЕРМЕТИЗАЦІЮ

• ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧЕ ОСВІТЛЕННЯ

Дізнатися більше можна, відвідавши наш ВЕЛИКИЙ МАГАЗИН енергозберігаючих товарів та рішень в Івано-Франківську 

«Адамсон» - перша компанія в Україні та СНД, фахівці якої навчені в США (професійна сертифікація Building Performance Institute). Наші співробітники використовують німецьке обладнання та сучасне програмне забезпечення.

Комплексні рішення з енергозбереження від «Адамсон» – це розумний підхід до економного комфорту в будинку і на робочому місці.

Історія створення компанії

На створення та назву компанії нас надихнув професор Лундського Університету (Швеція), співавтор концепту пасивного будинку, Бо Адамсон.

В 1988 році спільно з німецьким доктором Вольфгангом Файстом вони запропонували незвичайну схему облаштування цілком буденного будинку. Суть їх новаторської ідеї зводилася до розробки будинків з вищими показниками енергоефективності.


Бо Адамсон і Вольфганг Файст, створюючи технологію підвищення енергоефективності «Пасивний будинок», заклали в її основу 5 базових принципів, яких дотримуються і по теперішній день:

  1. Виключно високий рівень теплоізоляції
  2. Ізольовані віконні рами та потрійне скління (з інертним газом в кожному склопакеті)
  3. Відсутність містків холоду
  4. Герметична конструкція будівлі
  5. Вентиляція з рекуперацією тепла

Іншими словами, вчені поставили перед собою задачу знизити природні втрати тепла, які притаманні всім сучасним будівлям та спорудам, і таким чином спробувати звести до мінімуму витрати на підігрів житлових приміщень, які раніше завжди забирали на себе суттеву частину заробітків домашнього бюджету. Так і побачила світ розробка підвищення енергоефективності «Пасивний будинок».

Пасивний будинок - це будівля, що об’єднує в собі неперевершений комфорт та надзвичайно низьке споживання енергії, а саме потребує лише 15 кВт-год/м2 протягом року, що еквівалентно 1,5 м3 газу.

Цікавий факт:

Ми впроваджуємо комплексні рішення в енергозбереженні домівок та комерційних приміщень, адаптуючи кращі практики з США, Німеччини та Скандинавії.

Відгуки Клієнтів:
01.07.2020
Ганна Геник 
Ганна Геник 

В день професійного свята бажаємо творчого натхнення та сповнення задумів.


читати далі
22.08.2019
Оксана Іванюк, голова ОСББ «Китайська стіна»
Оксана Іванюк, голова ОСББ «Китайська стіна»

Наше ОСББ оголосило такий собі тендер на проведення робіт по утепленню наших будинків. Пропозиції надали 6 фірм. Працівники Адамсон…


читати далі
05.08.2019
Светлана Слободянюк
Светлана Слободянюк

Дякуємо за професійний, якісний аудит нашої домівки!!


читати далі
Усі відгуки