This version of the page http://media.mabila.ua/ua/reviews/lg_kf510/ (195.206.238.21) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-22. The original page over time could change.
Огляд LG KF510: «рідкий метал» / Мабіла.Медіа
Мабіла Мабіла.Маркет Мабіла.Медіа Мабіла.Форум Мабіла.Софт Мабіла.Енциклопедія Мабіла.MMS Мабіла.Пошта
Четвер, 22 жовтня 2020 Русскоязычная версия |  Україномовна версія 

Мабіла.Медіа / Огляди / Огляд LG KF510: «рідкий метал»

Новини


Статті


Огляди


Мобільні телефони
Смартфони
Комунікатори
GPS-навігатори
Bluetooth-гарнітури
Цифрові фото-відеокамери
Інші пристрої
Відеоогляди
RSS
Підписка на новини
Червень, 2008 р.
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Огляд LG KF510: «рідкий метал»

Этот материал на русском языке
Коментарі 12.06.2008
Зміст:
  • «Шоколадний» дизайн
  • Чутливий з лиця
  • Можливості
  • Технічні характеристики
  • Приклади фотографій
  • Відеоогляд
  • Загальні враження
  • Ціни на апарат

Тонкі й стильні іміджеві телефони у форм-факторі слайдера стають обличчям мобільного підрозділу LG. Ще один впевнений крок на второваному шляху — LG KF510, що поєднує досягнення «шоколадної» серії з інтерактивною панеллю KF600.Сенсорне керування й тонкий корпус — от головні «фішки» цього чудо-слайдера. Враховуючи те, що й функціональність апарата дуже непогана, його ціна сприймається як справжній сюрприз.

«Шоколадний» дизайн

Телефон відмінно почувається в руці, матеріал корпуса зроблений в основному з металу й дуже приємний на дотик. Варто все-таки відзначити, що він дещо слизький — ризик впустити його через це досить високий. І ще тривожить його маркість — не даремно в комплекті з телефоном поставляється серветка для екрана. Колір корпуса темно-сірий, майже чорний. Колір градієнтний, за останнім писком моди. Є й інший варіант оформлення — червоний. Судячи з фотографій, виглядає він ще краще, ніж темний, на практиці перевірити не вдалося. Очевидно, яскравий варіант орієнтований на жіночу частину аудиторії, а темний — на чоловічу. Градієнтний колір дійсно вражає, телефон дуже ефектний.

Цифрові клавіші великі й дуже зручні. Хоча вони не відділені одна від одної прорізами, це не викликає ніяких незручностей — натискання відбувається легко й невимушено, цьому додатково сприяє вигравірувана сітка із дрібних квадратиків. Невеликий відступ верхніх клавіш від краю корпуса доповнить відчуття повного комфорту при використанні цифрових клавіш.

Чутливий з лиця
до змісту

Лицева панель зустрічає нас мінімальною кількістю елементів. З першого погляду видно великий екран, динамік й індикатор світла, а от далі, якщо відкрити слайдер, апарат миттєво змінюється — погляд моментально приковується до вогників, розташованих нижче екрана.

Це сенсорна навігаційна панель керування InteractPad, і вона є головною особливістю пристрою. Так само називалася сенсорна панель в LG KF600, тільки в тому телефоні це був фактично додатковий нижній дисплей, а тут вона виконана у вигляді сітки з 16 світлодіодів.

Із самого початку роботи із цією сенсорною панеллю виникає справжнє відчуття свободи. Вогники-світлодіоди горять і переливаються, випливаючи за вашим пальцем, немов керовані зірки в нічному небі. Керувати можна як за допомогою скролінга, так й одинарним натисканням, але тільки на певних чутливих зонах. Перше дуже зручно для гортання списків, руху в меню, контактів. Дії супроводжуються легкою вібрацією (вона виходить із верхньої частини апарата, хоча більше логічною була б вібрація біля цифрових клавіш). У стандартному стані «зірки» утворюють віртуальну п’ятипозиційну клавішу – кнопки «прийом», «скасування» і софт-клавіші. Кнопка відбою винесена на правий торець телефону дуже нестандартне рішення. Втім, подібна реалізація виявилася цілком життєздатною й досить зручною для використання.

До сенсорного керування за допомогою панелі InteractPad звикнути непросто. Щоб виконувати правильні натискання, потрібно постійно дивитися на це «зоряне небо», добре, що дизайн сам постійно приковує погляд до апарата й панелі керування. Спочатку, напевно, будуть помилкові натискання. Але час лікує не тільки рани — адаптація відбувається досить швидко й вас починає відвідувати думка: як ви обходилися без цього відчуття під час експлуатації мобільного телефону раніше.

Екран також викликає тільки приємні емоції. Він великий, барвистий, з роздільною здатністю 240x320 пікселів. При прямому сонячному світлі трохи блякне, але загалом залишається читабельним. Під дисплеєм розташована срібляста вставка, що допомагає відкривати апарат. У верхній частині правого торця розташоване гніздо для навушників і USB-кабелю, нижче вже згадана кнопка відбою, а також клавіша активації камери, що за сумісництвом служить ще й для запуску й згортання плеєра у фоновий режим.

У лівій частині торця розташовані кнопки регулювання звуку. При розкритті слайдера видно тримегапіксельну камеру із дзеркальцем для автопортрета й спалахом, одночасно із цим праворуч відкривається можливість швидко змінити карту пам'яті.

SIM-карта перебуває під батареєю, і її заміна викличе певні труднощі — необхідно витягти маленький пластиковий паз (виглядає він неміцним), причому він намагається засунутися назад ще до того, як SIM-карта стане на своє місце. Та й для того, щоб змінити карту, необхідно нігтем піддягати її куточок й акуратно піднімати, що не завжди вдається з першого разу.

Можливості
до змісту

Натисканням на ліву софт-клавішу або на центральну частину сенсорної зони навігаційної панелі можна зайти в основне меню телефону, що складається із чотирьох рядів по три гарних анімованих іконки в кожному. У параметрах можна задати відображення меню у вигляді списку, але навряд чи комусь захочеться дивитися позаторішнє меню на екрані сучасного телефону. Саме тут повною мірою можна відчути зручність сенсорного керування телефоном простим водінням пальцем по інтерактивній панелі для гортання пунктів меню. Варто відзначити, що все це супроводжується відмінною анімацією. У налаштуваннях можна вибрати одну із трьох запропонованих цікавих тем.

Входячи в меню контактів, ми безпосередньо не переходимо до самих контактів, а потрапляємо до меню, де можемо створити новий контакт, швидкий набір, візитку, номери сервісних служб, вибрати групи, вивести інформацію про власний номер телефону, визначити, відображати чи ні контакти із зображенням. У групах на вибір даються такі варіанти: сім'я, друзі, колеги, VIP, група 1, група 2. Створити нову групу чомусь не можна, зате можна перейменувати існуючу, а також привласнити їй мелодію або значок. І тільки натиснувши на «пошук» ми потрапляємо до списку контактів. Всього є 1000 записів для контактів, із простим пошуком за першими буквами.

Незважаючи на іміджеве позиціювання апарата, окрему увага варто приділити тримегапіксельній пікселів, крім того, вона дозволяє знімати відео з роздільною здатністю QVGA (320x240 пікселів). Знімки виходять дійсно якісні – численні налаштування допомагають у створенні якісного кадру. Є можливість вибору з п'яти різних роздільних здатностей (2048х1536, 1600х1200, 1280х960, 640х480, 320х240 пікселів) і якостей (нормальна, гарна, відмінна). Цікаво те, що користувач відразу бачить кількість фотографій, які ще можна зняти в певній якості й роздільній здатності. Крім того, є можливість увімкнути сітку на екрані, вибрати один із трьох варіантів звуку замка або взагалі вимкнути його, увімкнути/вимкнути спалах (у т.ч.  функцію зменшення ефекту «червоних очей»), таймер автоспуску, зробити серію знімків, налаштувати баланс білого (авто, нічне, денне світло, розжарення, хмарно, флуоресцент), додати ефект кольору (сепія, чорно-білий, негатив). Автофокус доповнює розмаїтість налаштувань камери. Якщо не ставити завищених вимог, то камерою ви будете повністю задоволені.

Апарат не обмежений і в музичних можливостях. У плеєрі є 10 режимів еквалайзера (загальний, концерт, 3D, джаз, поп, рок, танець, живий звук, бас, кантрі), вибір за жанрами, альбомами, виконавцями, обраними й останніми пісням. Також є можливість створювати власні списки. Плеєр відображає всю необхідну інформацію, до того ж, його успішно можна згорнути й використовувати у фоновому режимі. Звук цілком якісний і чистий. Щоб повноцінно використовувати його як плеєр, потрібно буде докуповувати карту пам'яті (максимальний об’єм — 4 ГБ), тому що 16 МБ убудованої пам'яті телефону явно не вистачить. До всього іншого, у телефоні є радіоприймач, що працює тільки при підключеній гарнітурі, а також диктофон, календар, замітки, веб-браузер, будильник, калькулятор, секундомір, конвертор валют. Претензій до їхнього функціонування немає, все працює без проблем.

Дуже цікавою, рідкісною і корисною (для людей з неідеальним зором) є функція зміни шрифтів у налаштуваннях дисплея. За умовчанням в апарату шрифт значиться як «маленький», але його легко можна змінити на «нормальний» й «великий». Окремо можна вибрати, де саме змінювати шрифти: у меню, під час набору повідомлення або при його перегляді.

Технические характеристики
до змісту
Стандарт 900/1800/1900 МГц
Розміри 105x50x11 мм
Вага 91 г
Дисплей 2,2", TFT, 240x320 пікселів, 262 тис. кольорів
Акумулятор літій-іонний, 800 мАг
Пам'ять 16 МБ
Карта пам'яті TransFlash, мікро-SD
Камера 3 МП (2048x1536 пікселів), спалах, автофокус, стабілізатор зображення
Відео QVGA (320x240 пікселів)
Інтернет GPRS/EDGE, HTML, E-mail
Комунікації Bluetooth 2.0, USB 2.0
Дополнительно MP3-плеєр, FM-приймач
Комплектація диск із ПЗ, стереогарнітура, USB-кабель, серветка для протирання екрана

Орієнтовна ціна: 2300 грн

Приклади фотографій
до змісту

Приклади знімків відкриваються в новому вікні з максимальним розміром кадру

Видеоогляд
до змісту

HTML для Вашого сайту

Загальні враження
до змісту

Загалом, апарат вийшов дуже вдалим. Унікальний зовнішній вигляд викликає й унікальні відчуття. Якісні корпус і зв'язок, гарна камера, та й всі інші функції — на висоті. Слайдер, вочевидь, призначений для людей, які цінують стиль й якість. Відчуття від використання апарата приємні, це головна його перевага поряд з непоганою реалізацією камери й відмінним дисплеєм.


Ціни на апарат
до змісту

Джерело: Мабіла
Автор: Євгеній Коломієць
Додати коментар
Коментарі
bohdan4ik13 16.06.2008 14:17

мобильный конечно крутецкий, но вопрос совершенно иного характера
ЧТО ВЫ ДЕЛАЛИ С SIM-КАРТАМИ???
или это из мобильного их так сложно доставать)))))))))))


ZmaKly 17.06.2008 11:09

bohdan4ik13, нет, из мобильного их доставать легко)
а эти симки мы истерзали чтоб пофоткать для этого http://media.mabila.ua/ru/articles/instruction_sos_sim/ материала :)


_Oleg_ 22.07.2008 10:00

О нём пока попадались только позитивные коментарии, описание впечатлений и т.п., но есть вот такое мнение, http://price.ua/otzfm65748p1z1494.html - мол быстро постирается краска :( я хочу его на подарок взять, а этот комент закинул сомнения. Кто что может сказать по этому поводу?


Julius 22.12.2008 16:29

Это вы врагу решили LG подарить?


Ви хочете залишити коментар?
Тільки зареєстровані й авторизовані користувачі можуть залишати коментарі
Зареєструйте «Мабіла.Паспорт» або авторизуйтесь, якщо Ви вже зареєстровані.
Этот материал на русском языке Підписатися RSS
Читайте також:
Огляд комунікатора ASUS MyPal P527, 09.06.2008
Огляд Nokia N810: «Це не мобільний телефон», 05.06.2008
Огляд стильного телефону LG KF300, 02.06.2008
Samsung U900 Soul: «Брат за духом», 29.05.2008
Огляд Nokia N82. Досвід експлуатації. Три місяці потому, 26.05.2008
Якщо у вас є зауваження, доповнення, побажання, або ви виявили неточність у цьому матеріалі — повідомте редакцію.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Пошук
+ розширений пошук
 

Останні новини

29.12.2008
«Яндекс.Карти» для абонентів «Київстар»
26.12.2008
Мережа МТС-Україна підготовлена до навантаження в новорічні і різдвяні свята
26.12.2008
Роадмап компанії RIM вказує на нові пристрої
26.12.2008
Флагманський комунікатор Mobinnova ICE
26.12.2008
Додаток Virtua Mouse принесе віртуальний курсор на всі пристрої з Windows Mobile
26.12.2008
Автомобільна Bluetooth-гарнітура Iqua Vizor SUN
26.12.2008
Lenovo OPhone між iPhone й iPhone 3G
26.12.2008
Незабаром у продажу недорога електронна книга eSlick
26.12.2008
Тачфон LG KS660 з підтримкою функції Dual-SIM
Актуальні теми
— Новинки на українському ринку
— Нові тарифи
— Apple iPhone
— Symbian OS
— Windows Mobile & Phone
— Нові акції операторів
— DualSIM телефони
gagadget.com новости:
31.10.2012 14:52
«Умные» разноцветные лампочки Philips Hue (видео)
31.10.2012 13:32
Обновился сервис Smart Кіно для телевизоров Samsung Smart TV
31.10.2012 11:27
Intel работает над 48-ядерным процессором для смартфонов и планшетов
31.10.2012 10:43
Первые результаты синтетических тестов iPad 4
31.10.2012 08:55
Первое видео геймплея Angry Birds Star Wars
31.10.2012 05:00
Обзор Android-планшета Samsung Galaxy Tab 2 7.0
31.10.2012 02:10
ARM Cortex-A57 и Cortex-A53: первые 64-битные процессорные ядра с архитектурой ARMv8

Мабила.Маркет.Рейтинг

Рейтинг мобильных телефонов по версии торговой системы «Мабила.Маркет»

1.

Про проект · Зворотній зв`язок · Експорт новин · Архів новин · Підписка на новини · Правова інформація

Русскоязычная версия |  Україномовна версія 

© «Мабіла», 2006—2011.
Усі права захищено.