Наша мережа 4G найбільша в Україні

12 мільйонів абонентів вже перейшли з 3G на 4G. Якщо ви досі не перевірили, чи підтримують 4G ваш смартфон та SIM, саме час це зробити.

Перевірити

Заміна SIM-карти є безкоштовною

Заміна не вплине на ваші номери, тарифний план, абонентський стаж та підключені послуги. Завдяки SIM-карті нового покоління ви будете захищені від клонування і підключення до «піратської» мережі.

Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна у будь-якому з 450+ фірмових магазинів Київстар або ~6000 магазинів наших партнерів.

Замовте безкоштовну доставку 4G SIM Укрпоштою та самостійно замініть SIM-карту не виходячи з дому. Деталі на сторінці.

Введіть номер телефону

та дізнайтесь, чи підтримує ваша SIM-карта та мобільний телефон 4G (LTE).

Ми невпинно розширюємо мережу 4G

Якщо хочете дізнатися, чи працює 4G/LTE у вашому населеному пункті, подивіться на карту покриття. Якщо не знайшли свій населений пункт – це тимчасово, оскільки покриття постійно розширюється.

Карта покриття Київстар
Щоб подивитися карту, натисніть на кнопку нижче

Забудьте про те, що інтернет може гальмувати

У чому різниця між 3G і 4G? Переваги 4G у порівнянні з 3G:
Стабільне з’єднання
Навіть в місцях масового скупчення людей (стадіонах, концертах тощо), ви легко підключитеся до мережі і якість інтернету не зміниться.
Якісний інтернет, навіть коли ви у русі
Якість 4G не змінюється, навіть коли ви рухаєтесь (їдете в транспорті, займаєтесь спортом тощо.
У 2,5 рази менший пінг
Пінг — це затримка в завантаженні фото, відео, онлайн-ігор тощо.
Дивіться
Завантажуйте
Діліться
3G
4G

Дивіться
HD-відео

Переглядайте відео в HD-якості без жодних затримок.
3G
4G

Завантажуйте
додатки

Будь-які ігри та їх оновлення більше не змусять шукати Wi-Fi.
3G
4G

Діліться враженнями

Миттєво покажіть друзям, що цікавого з вами трапилось.

Слушні запитання про 4G (LTE)

Що таке 4G (LTE)?
4G (LTE) — мобільний інтернет четвертого покоління, наступник 3G та 2G. Це стандарт мобільної ультрашвидкої передачі даних для ваших пристроїв — смартфонів, планшетів або модемів. 4G-мережа забезпечує швидкість завантаження даних до 700 Мбіт/с та передавання — до 90 Мбіт/с.
Чим 4G (LTE) краще 3G?
Переваги 4G (LTE) перед 3G передусім у більш високій швидкості передачі даних, новому поколінні SIM-карт, у більш стабільному з’єднанні та у більш високій ємності мережі.
Чи правда, що з 4G (LTE) батарея буде розряджатися швидше, ніж з 3G?
В 4G-смартфонах зазвичай використовуються батареї більш високої ємності та більш низький рівень енергоспоживання, тому час користування 4G-інтернетом майже не зміниться.
Скільки коштує 4G-інтернет?
4G-інтернет тарифікується як звичайний мобільний інтернет за умовами вашого тарифного плану. Наші безлім тарифи дозволять вам насолоджуватися всіма перевагами 4G.
Який тариф вибрати, щоб користуватися 4G?
Ви можете користуватися 4G-інтернетом за наявності 4G-покриття та якщо ваша SIM-карта і телефон підтримують 4G (LTE). Наші безлім тарифи дозволять вам насолоджуватися всіма перевагами 4G.
Що таке ємність мережі
Ви напевне помічали, що в місцях масового скупчення людей (на стадіонах, концертах тощо) спостерігались проблеми з мережею — наприклад, ви намагались відправити відео або фото через месенджер, але воно не завантажувалося. Завдяки використанню найсучасніших технологічних рішень, така ситуація в 4G (LTE) практично неможлива.
Як підключити 4G (LTE)?
Як правило, якщо ваш смартфон підтримує 4G (LTE), підключення відбувається автоматично. Якщо цього не відбулося, активуйте режим 4G (LTE) в налаштуваннях мобільного пристрою.
Які переваги USIM-карт у порівнянні з простими SIM-картами?
USIM-картка — це «сімка» нового покоління, яка підтримує технологію LTE. Крім цього, USIM-карти дуже добре захищені від клонування і злому, а також підключення до «піратської» мережі, за рахунок використання сучасного і більш складного (захищеного) алгоритму аутентифікації SIM-карти в мережі.
Чи потрібно налаштовувати телефон, щоб користуватись 4G (LTE)?
Так, необхідно в налаштуваннях мережі вибрати опцію 3G/4G (LTE) або 2G/3G/4G (LTE). Детальніша інструкція про те як налаштувати 4G у вашому пристрої за посиланням.
На що слід звернути увагу, коли ви обираєте 4G-смартфон?

На характеристику LTE Cat (Категорія LTE). LTE Cat — це максимальна швидкість завантаження та передавання даних, яку підтримує смартфон. Наприклад, iPhone 6 підтримує LTE Cat.4, тому швидкість завантаження може складати усього до 150 Мбіт/с, передавання — до 50 Мбіт/с, а Samsung A8 — LTE Cat.11, це значить, що теоретично максимальна швидкість завантаження складе 800 Мбіт/с, передавання — 75 Мбіт/с. Також зверніть увагу, що характеристики однієї тієї ж моделі смартфона в різних країнах та регіонах може відрізнятися. Точну інформацію ви можете отримати в службі підтримки виробника вашого смартфона або в інструкції до нього.

Якщо ваш телефон не підтримує 4G (LTE), ви можете обрати новенький 4G-смартфон в інтернет-магазині Київстар.

Як дізнатися, чи буде 4G (LTE) у моєму місті?
Ви можете подивитися на цій сторінці, чи є 4G у вашому місті. Також усі нові населені пункти, в яких ми запускаємо мережу, одразу з’являтимуться на карті.
Як перенести контакти після заміни SIM?
Ми підготували для вас детальну інструкцію. Ви можете ознайомитися з нею на цій сторінці.
Чoму при виключеній в налаштуваннях смартфона передачі даних інколи генерується незначний трафік?
Деякі смартфони через специфічні налаштування в операційній системі виробника та особливості реєстрації у мережі 4G можуть генерувати дата-трафік, навіть якщо ця послуга відключена у мобільному телефоні. Щоб мінімізувати неочікувані списання з балансу, пропонуємо тарифи з достатнім обсягом включеного трафіку. Якщо ви не плануєте користуватись послугою мобільного інтернету і хочете відключити його у смартфоні, оберіть в налаштуваннях мережу 3G/2G.
  • 4G
  • як дзвонити за кордон з київстару
  • мобільний інтернет
  • київстар роумінг
  • киівстар тарифи
  • як дзвонити в польщу
  • звонки в Беларусь из Украины
  • как звонить в США
  • карта покриття Київстар
  • 4G LTE что это
  • LTE или 3G что лучше
  • роуминг киевстар грузия
  • роуминг киевстар испания
  • роуминг в Израиле