This version of the page http://onu.edu.ua/uk/fakultety (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-15. The original page over time could change.
Факультети

Програма та розклад роботи експертної групи при акредитації ОП Туризм

Тема: Відкрита зустріч з експертами ID 31726 ОНУ імені І. І. Мечникова ОП "Туризм"
Дата: 8 жов 2020 14.00 Київ
Підключитися до конференції Zoom: Підключитися
Ідентифиікатор конференції: 797 3439 2498
Код доступу: 3333

Програма

Детальніше...

з 5 по 7 жовтня 2020 р. включно, проводиться акредитаційна експертиза

В Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова з 5 по 7 жовтня 2020 р. включно, згідно з наказом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 28 вересня 2020 р. № 1378-Е, проводиться акредитаційна експертиза із використанням технічних засобів відеозв’язку освітньої програми «Мікробіологія і вірусологія» (ID у ЄДЕБО 31839)

Детальніше...

Вітаємо Адобовську Марію Володимирівну

Адміністрація та співробітники Геолого-географічного факультету вітають Адобовську Марію Володимирівну з присвоєнням наукового ступеню кандидата педагогічних наук.

Детальніше...

Семінар з біоінформатики

16.09.2020 у 27 авдиторії Біологічного факультету у 13.00 відбудеться лекція к.б.н., докторанта, ст. н. с. відділу інженерії та біоінформатики Інституту молекулярної біології і генетики НАН України Савицького Олександра В’ячеславовича на тему «Обчислювальна структурна біологія: методи та прикладні задачі». Запрошуються усі бажаючі

Детальніше...

Науково-методична Інтернет-конференція

Вельмишановні науковці, викладачі закладів вищої освіти, аспіранти, докторанти, вчителі загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів, студенти!!!

Запрошуємо Вас взяти участь
у ІІ Всеукраїнській науково-методичній Інтернет-конференції
«ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ПРИРОДНИЧИХ НАУК У КОНТЕКСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ СЕРЕДНЬОЇ ТА ВИЩОЇ ШКОЛИ»,
яка присвячена 155-річчю Одеського національного університету
імені І. І. Мечникова
і відбудеться 15-16 жовтня 2020 р.

Основні тематичні напрями роботи конференції:

1. Теоретико-методичні засади підготовки фахівців природничих наук у закладах вищої освіти;
2. Актуальні проблеми підготовки майбутніх учителів біології, географії, фізики, хімії, природознавства у закладах вищої освіти;
3. Інноваційні технології навчання природничих дисциплін у загальноосвітній школі;
4. Сучасні підходи до створення здоров'язбережувального освітнього середовища у закладах освіти;
5. Досвід навчання природничих дисциплін у закладах освіти країн зарубіжжя.

Форма участі у конференції (15-16 жовтня 2020 р.) – дистанційна, яка передбачає розміщення тез, статей; перегляд матеріалів та обговорення на сайті конференції (Facebook)

Детальніше...

Обрання декана біологічного факультету

10.09.2020 в результаті таємного голосування трудового колективу біологічного факультету на посаду декана біологічного факультету було обрано кандидата біологічних наук, доцента кафедри гідробіології та загальної екології Заморова Веніаміна Веніаміновича, 1963 р.н.

Детальніше...

Підсумки роботи біологічної секції Гамовської конференції (13 серпня 2020 р.)

13.08.2020 у межах ХХ Міжнародної Гамовської конференції-школи, що мала назву «Астрономія та за її межами: астрофізика, космологія та гравітація, фізика високих енергій, фізика астрочастинок, радіоастрономія та астробіологія» й проходила з 9 по 16 серпня 2020 р. у Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова (м. Одеса, Україна), відбулася робота Біологічної секції: «Важливість ідей Г. Гамова для біології 21-ого століття».

Детальніше...

Міжнародна мобільність у рамках проєкту Erasmus +

У рамках проєкту «Erasmus+. Key Action 1 – Mobility for learners and staff – Higher Education Student and Staff Mobility», напрям інтернаціоналізація освіти, доценти кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Русакова М.Ю. та Зінченко О.Ю. отримали грант на відрядження до Університету Умео, Швеція, у жовтні 2020 р. Студентка 1 курсу магістратури Зимовець Валерія отримала грант для навчання протягом осіннього семестру 2020/2021 навчального року.

Детальніше...

Фаховий семінар з метою апробації дисертації Байрачноі Оксани Костянтинівни.

28 серпня 2020 р. о 14:00 годині
в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова
(за адресою: Французький бульвар, 24/26, ауд. 202, м. Одеса)

відбудеться фаховий семінар з метою апробації дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософський наук зі спеціальності 073 «Менеджмент»
Байрачноі Оксани Костянтинівни.

Назва дисертаційної роботи: МЕХАНІЗМ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ПІДГОТОВКИ УПРАВЛІНСЬКОГО ПЕРСОНАЛУ В УКРАЇНІ.

Науковий керівник: доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту та інновації Кузнєцов Едуард Анатолійович.

Детальніше...

Вступ до факультету журналістики, реклами та видавничої справи

Факультет журналістики, реклами та видавничої справи: 061 ЖУРНАЛІСТИКА

Здобувай найпрестижнішу професію інформаційного суспільства

Приймальна комісія
тел.: (048)268-18-58
(048)268-12-84
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Адреса: Французький б-р, 24/26

Детальніше...

Міжнародні проєкти на біологічному факультеті

На біологічному факультеті ОНУ тривають наступні міжнародні проєкти:

Проєкт з інтернаціоналізації освіти «High Five», в якому координатором виступає Університет Умео (Umeå Universitet), Швеція. Головна мета проєкту – інтеграція України у європейський освітній простір.
Термін дії проекту: 1.01.2019 – 30.11.2020.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Стратегічні пріоритети соціально-економічного розвитку в умовах інституційних перетворень глобального середовища» – 25 вересня 2020 року

Шановні науковці, викладачі ЗВО, аспіранти, представники бізнесу, урядових та громадських структур!

Детальніше...

Вступ у магістратуру 014 Середня освіта (Біологія та здоров'я людини)

Шановні вступники до магістратури! Якщо Ви не встигли зареєструватись на ЄФІ з іноземної мови або отримали погані результати, ця інформація для ВАС!

Детальніше...

Вітаємо із перемогою в кейс-чемпіонаті від Національного банку України 

1-го липня відбувся фінал Кейс для студентів: "Коронакріза: НБУ завдає удар у відповідь". Тема в цьому році була обрана найактуальніша – коронакриза.

Детальніше...

Cвітові стандарти фінансової освіти «CFA Institute» в ОНУ

У червні 2020 Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, 631 у світі, четвертий в Україні та перший в м. Одеса, приєднався до CFA Institute University Affiliation Program. 

Детальніше...

Міжнародна конференція "Моделі міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм: виклики, можливості та варіанти впровадження».

25-26 червня в ОНУ імені І.І.Мечникова відбулась Міжнародна конференція "Моделі міждисциплінарних та міжгалузевих освітніх та освітньо-наукових програм: виклики, можливості та варіанти впровадження». В конференції прийняли участь представники наукової спільноти, провідних закладів вищої освіти, які представили кращі практики реалізації міждисциплінарних освітніх програм. Наукові доповіді були присвячені аналізу кращих міжнародних та вітчизняних практик створення та реалізації міждисциплінарних, крос- та трансдисциплінарних освітніх та освітньо-наукових програм. Організатормами конференції були: Одеський національний університет імені І.І.Мечникова, МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», Факультет Artes Liberales Варшавського університету, Громадська організація «Інноваційний університет».

Детальніше...

Будувати кар'єру чи навчатися під час кризи?

Студентки економіко-правового факультету спеціальності «Економіка» та «Менеджмент» Яна Кесарь, Крістіна Погосян, Марія Філатова, Вікторія Кротна, Діана Стемблер – разом з кращими студентами України 27 травня 2020 року взяли участь в Мотиваційному сніданку «Будувати кар'єру чи навчатися під час кризи?»

Детальніше...

Кафедра ОНУ отримала статус партнера Німецької служби академічних обмінів DAAD на 2020-2021 навчальний рік

 

Завдяки плідної співпраці з Інститутом Східної Європи Вільного університету Берліну кафедра міжнародних економічних відносин Факультету міжнародних відносин, політології та соціології була відібрана Німецькою службою академічних обмінів (Deutscher Akademischer Austausch Dienst, DAAD) для підтримки у рамках програми Leonhard-Euler на 2020-2021 навчальний рік.

Детальніше...

Реєстрація на єдиний вступний іспит із іноземної мови

До уваги вступників для здобуття освітнього ступеня магістра!

12 травня розпочалась реєстрація на єдиний вступний іспит із іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне  випробування (ЄФВВ), яка у зв’язку з карантином проходить онлайн.

Реєстрація на ЄВІ та ЄФВВ триватиме до 5 червня 2020 року включно. 

Вступники на магістратуру можуть надіслати пакет документів на електронну скриньку приймальної комісії факультету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або на офіційну електронну скриньку приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Повний перелік документів, скан-копії, що мають надсилати вступники для реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ:

Детальніше...

Шановні абітурієнти! Запрошуємо до вступу на освітню програму «Економіка та правове регулювання бізнесу» (спеціальність 051 «Економіка»)

Економіко-правовий факультет запрошує абітурієнтів у 2020 році до вступу на перший (бакалаврський) рівень освіти на новітню освітньо-професійну програму «Економіка та правове регулювання бізнесу» на основі спеціальності 051 «Економіка».

Детальніше...

Привітання з ювілеєм Рачинську Аллу Леонідівну

Шановна Алла Леонідівна,

Вчена Рада факультету Математики, Фізики і Інформаційних Технологій щиро вітає Вас з Першим Справжнім Ювілеєм!

Від щирого серця прийміть наші побажання здоров'я, успіхів і багатьох років активного творчого життя, наповненого щастям, любов'ю, світлою надією і постійної удачею.

Нехай Вашу душевну рівновагу забезпечують ідеальні стаціонарні в'язі, які накладені на Вашу систему просторово-часового буття, а Ваша життєва енергія з запасом нейтралізує дію всяких дисипативних сил і цілком забезпечує гармонію викладацької та наукової діяльності!

Детальніше...

VIII Наукові читання пам'яті професора А. І. Уйомова

Організаційний комітет ухвалив рішення щодо перенесення VIII Наукових читань пам'яті професора А. І. Уйомова на 29 травня 2020 року. Це означає, що термін подання тез доповідей, текстів спогадів і заявок на участь у Читаннях до 18 травня 2020 року.

Детальніше...

Перемоги студентів-економістів у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт 2020

І в цьому році продовжуємо традиції успішної участі наших студентів у конкурсах наукових робіт! Карантин – не завада науковій роботі та розвитку наших студентів!

Вітаємо студентів економіко-правового факультету Яну Кесарь, Марину Мамуненко, Артема Гусєва та їх наукових керівників з перемогами у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт 2020!

Детальніше...

Перемога студентки ФМВПС у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Вітаємо студентку ФМВПС спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Деренько Валерію із перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом».

Детальніше...

Захист курсових робіт економістів-міжнародників в онлайн-форматі

22 квітня стартував захист курсових робіт економістів-міжнародників першого року навчання. Студенти та наукові керівники кафедри міжнародних економічних відносин плідно співпрацювали протягом семестру, у результаті чого відбувся блискучий захист та в такому незвичному форматі - SKYPE-конференції, але як виявилося, дуже продуктивному. Майже 2 години цікавих презентацій та дискусій … далі буде!

Детальніше...
Сторінка 1 із 11

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top