This version of the page http://www.yakaboo.ua/ua/ (172.64.173.26) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-14. The original page over time could change.
Yakaboo — Інтернет-магазин книг, подарунків і дитячих товарів. Купити книги та подарунки по найкращим в Україні цінами.

Yakaboo усім відомий як найбільший книжковий інтернет-магазин України. У нас представлені книги всіх жанрів і напрямків. Кожен покупець знайде серед широкого асортименту магазину літературу собі до вподоби: художні, навчальні, дитячі, подарункові книги, твори про хобі, подорожі, мистецтво, науку, а також усі новинки та класику мотиваційної та бізнес-літератури. Усе це і багато іншого вже другий десяток років знаходять вдячні читачі у великому книжковому інтернет-магазині yakaboo.ua.

Асортимент книжкового онлайн-магазину Yakaboo

Вибір книг на нашому сайті здивує навіть найвибагливішого літературного гурмана. У нас представлені паперові та електронні видання, література усіх відомих письменників і видавництв. А з 2016 року ми відкрили власне видавництво Yakaboo Publishing, у якому випускаємо твори затребуваних жанрів, у тому числі документальну прозу українських і зарубіжних авторів.

У нашому магазині ви можете замовити книги онлайн таких жанрів і напрямів:

Завдяки такому різноманітному асортименту творів можна сміливо назвати Yakaboo сайтом продажу книг №1 в Україні.

Які ще товари є у головному книжковому інтернет-магазині України?

Наш магазин намагається робити все для того, щоб покупки улюблених клієнтів були ще більш зручними. Ви можете не тільки купити книги в інтернет-магазині yakaboo.ua, але і багато інших корисних і супутніх товарів. Ми зробили акцент на подарунки, адже книга — найкращий подарунок, а також на дитячих товарах, оскільки розуміємо, що інтернет-магазини з доставкою поштою або кур’єром по Україні для постійно зайнятих мам — справжній порятунок.

У нас представлена величезна кількість товарів для дітей та молодих мам: засоби для догляду та гігієни; білизна для жінок, що годують; іграшки, набори для творчості та розвитку; дитячий одяг і аксесуари. Також у нашому магазині ви знайдете все, що потрібно для цікавого проведення спільного дозвілля з дитиною: настільні ігри, товари для малювання та творчості, блокноти, артбуки, скетчбуки, пазли, диски з музикою. Знайшлося місце на нашому сайті також товарам для школярів: канцелярія, портфелі, пенали, ланчбокси, термоси і навіть термосумки — все для того, щоб ваші діти почували себе на уроках та перервах комфортно, як вдома.

Книголюби знайдуть на сайті безліч приємних дрібниць: лампи та ліхтарики для читання під ковдрою або при слабкому освітленні, закладки, утримувачі для книг та інші цікаві аксесуари.

Чому краще замовляти книги через інтернет

Робити покупки на нашому сайті швидко і зручно. Для простого пошуку в кожному розділі передбачені фільтри, застосувавши які ви швидко знайдете потрібну вам літературу. Наприклад, художні твори поділені за типами, країнам написання, часовими періодами, мовами, видавництвами, авторами та серіями. Якщо ви бажаєте придбати конкретне видання, то можете скористатися пошуковим рядком на сайті.

Якщо ви вирішили купити книги онлайн у Києві, то неодмінно оціните швидкість нашої доставки. Кур’єр може привезти ваше замовлення вже в день здійснення покупки. Мешканцям інших міст України ми надсилаємо замовлення поштою.

Ми цінуємо наших клієнтів, тому в онлайн-магазині книг з доставкою Yakaboo постійно діють вигідні акційні пропозиції — гарні знижки від звичайної ціни. А зареєстрованим клієнтам нараховуються бонуси, якими можна скористатися під час здійснення наступного замовлення. Ну а для того, щоб ви завжди були в курсі усіх новинок книжкового світу і знали, що почитати на дозвіллі, ми ведемо дуже інформативний і цікавий блог.

  • Акції
  • Про магазин
  • Доставка
  • Оплата
  • Контакти
  • Блог
RU UA
Бажані
Переможець премії E-awards 2018: вибір клієнтів в номінації

«Найкращий книжковий інтернет-магазин»

 

Працюємо 7 днів на тиждень
з 8:00 до 21:00

 

Безкоштовна доставка
від 1000 грн

 

Київ: доставка за 3 години
кожного дня без вихідних

 

Повернення книжок 30 днів
без запитань і проблем

Усі хіти продажу
Усі хіти продажу
Всі новинки
Всі новинки
Весь розпродаж
Вгору