This version of the page http://rud.ua/tenders/ (194.247.13.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-07. The original page over time could change.
Тендерні закупівлі в компанії «Рудь»
РусEN
Укр
Стати партнером
РусEN
Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Стати партнером

Тендерні закупівлі

Компанія «Рудь» завжди прагне до розвитку, запроваджуючи нові технології та інноваційні рішення.

Із серпня 2015 року компанія «Рудь» переходить до організації тендерних закупівель з використанням механізмів відкритих конкурсів. Для реалізації прозорості та конкурентності тендерних закупівель, а також для забезпечення об'єктивності прийнятих рішень, наша компанія запровадила автоматизовану систему електронних закупівель.

Ми цінуємо наших постачальників і партнерів, з якими працюємо, а також готові до співпраці з новими постачальниками, які зможуть нам запропонувати: високу якість товарів, робіт чи послуг, дотримання термінів поставок, прийнятний рівень цін та гнучкі умови оплати.

Для участі у конкурсах, які проводить компанія «Рудь», усім потенційним партнерам необхідно пройти реєстрацію у системі.

Зареєструватись

Ми запрошуємо вас до участі в наших конкурсах і сподіваємося на взаємовигідну співпрацю. Будь ласка, ознайомтеся з інформацією про конкурси, що готуються до проведення та вже завершились, на вказаній вище сторінці електронної системи закупівель.

© Компанія «Рудь», 2016
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72
Дзвінки безкоштовні на всій території України (крім дзвінків з мобільних телефонів)
Підпишіться на розсилку

Дізнавайтеся першими про події з життя компанії, а також цікаві акції, смачні новинки, корисні статті та рецепти.