This version of the page http://klo.ua/ua-- (89.184.79.18) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-01. The original page over time could change.
KLO – столичная сеть автозапровочных станций | KLO
0 800 301 555

Услуги

На автозаправочных комплексах KLO мы предлагаем не только топливо, но и стараемся удовлетворить все больше ваших потребностей – от горячего обеда в «Борщ-кафе» или полноценного перекуса на KAWABAR до мойки автомобиля. В стремлении экономить ваше время мы предлагаем самые свежие продукты к вашему столу из VILLA MARKET.

Пальне
  • Газ
  • 92 Shebel
  • F100
  • 95 Shebel
  • Euro Diesel
  • Euro 95
  • Ventus Diesel
  • Ventus 95
ДЕТАЛЬНІШЕ
Магазини
  • Villa маркет
  • Подорожник
ДЕТАЛЬНІШЕ
Ресторани
  • Борщ Кафе
  • Kawabar
ДЕТАЛЬНІШЕ
Сервіси
  • Зарядка телефона
  • Зарядка для електромобілів
  • Пилосос
  • Підкачка шин
  • Мийка
  • Страхування
ДЕТАЛЬНІШЕ

АКЦІЇ

Знижка до 60% на якісний фінський інструмент на KLO!
Заправляйте від 20 літрів пального на KLO та отримуйте знижку на інструмент FISKARS
29.09.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Сосиски Mr. Grill для вашого грилю на KLO
Смачні сосиски для вашого пікнику від Mr. Grill на KLO!
20.08.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Замовляй каву або чай на АЗК KLO у ВЛАСНУ чашку замість паперового стаканчика та отримай знижку -3 грн!
Відтепер кожен власник картки ДякуYOU має можливість отримувати знижку на улюблені гарячі напої просто відвідуючи АЗК KLO з власною чашкою! Відмовтесь від одноразових стаканчиків - зберігайте довкілля та заощаджуйте.
26.01.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Більше акцій
ДИВИТИСЯ
Всі акції
Програма
лояльності
Увійти 

Новини

Всі новини
Мережа АЗС KLO відправила батарейки на переробку до Румунії
09.09.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
F100 ‒ нове пальне від KLO для потужних двигунів
22.06.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Нова кава на KLO
02.06.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Всі новини
Социальная ответственность
Корпоративная социальная ответственность должна стать в Украине трендом.
ДЕТАЛЬНІШЕ
Инновации
KLO – первопроходец среди операторов рынка топлива в сфере альтернативных источников энергии.
ДЕТАЛЬНІШЕ

Корисна інформація

БІЛЬШЕ КОРИСНОГО
Допомога від KLO в боротьбі з епідемією коронавірусу

Ми виділили 12500 літрів пального на заправку автомобілів медиків київських опорних лікарень, які зі свого автопарку виділили Верховна рада.

Закупили обладнання для кількох лікарень на загальну суму майже 200 тисяч гривень.

Купили 100 багаторазових медичних костюмів, 100 масок, 100 окулярів-масок та 10 опромінювачів для Головного воєнного госпіталю.

Співробітники компанії власним коштом купили для 13-ї підстанції швидкої допомоги міста Києва, що на 100% зараз працює з викликами на підозри на коронавірус, 50 багаторазових медичних костюмів (до нас таких тут не було), 200 масок, 30 окулярів і пальне. Також співробітники організували день донора і поповнили запаси банку крові.

7 квітня силами мережі кафе «Борщ», що наразі не працює, починаємо щодня готувати гарячі обіди для сотні лікарів київської клінічної лікарні №4. Виділили пальне для Солом`янського соціального центру, що пацює з групами ризику, та волонтерській організації Motohelp, що допомагає при ДТП та здійснює доставку донорської крові.

Загалом на соціальні проекти, пов`язані з боротьбою з коронавірусом вже виділено більше 1 мільйона гривень. При цьому загальні витрати на забезпечення додаткової безпеки персоналу та клієнтів, а також трансфер персоналу на роботу та додому наразі сягають 3,5 мільйонів гривень. Сумарні витрати на коронавірус перевищили 4,5 мільйони гривень.

27.01.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
KLO віддає частину прибутку від продажу кави дітям фонду «Таблеточки»

Мережа АЗК KLO запустила довгострокову соціальну кампанію на користь підопічних фонду «Таблеточки».

25 копійок від прибутку з кожного гарячого напою мережа АЗК KLO направляє у фонд «Таблеточки». Це закриває щомісячну потребу в ліках онкогематологічного дитячого відділення  Київського обласного онкологічного диспансеру, у якому постійно проходять лікування 40 дітей. Кампанія довгострокова і триватиме з 1 травня 2018 року до 31 травня 2019 року.

«Дитячий рак виліковний. Перемогти його можна спільно, купуючи ліки, оплачуючи лікування, навчаючи медиків. Я вдячна мережі АЗС KLO за системну підтримку дітей-пацієнтів у Київському обласному онкологічному диспансері. Довготривала допомога дає батькам впевненість, що ліки для дітей будуть сьогодні, завтра та за місяць», – основателька фонду «Таблеточки» Ольга Кудиненко.

«Наша мета – допомогти дітям вилікуватись. Чим більше людей усвідомлюватимуть важливість фінансової підтримки дітей, тим швидше вони одужуватимуть. При цьому ми не хотіли обтяжувати наших клієнтів пропозицією купити додатковий товар, заробіток з якого могли би направити на благодійність. Ми вирішили просто віддати частину свого прибутку від найпопулярнішого, після пального, продукту в нашій мережі. Каву та інші гарячі напої п’ють всі, а отже кожен зможе допомогти, не докладаючи додаткових зусиль. Ви п’єте свою звичну ранкову каву, а ми дякуємо вам та віддаємо частину прибутку дітям. Спеціально під кампанію ми замінили стіки з цукром на пакетики і розмістили на них малюнки дітей підопічних фонду, щоб нагадати дорослим, що дитинство – це час для ігор та веселощів, а не для боротьби із захворюваннями», – В’ячеслав Стешенко, співвласник мережі АЗК KLO.


Довідка

«Таблеточки» – благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає медикаментами 13 онковідділенням по всій Україні.

Мережа автозаправних комплексів KLO нараховує 62 АЗК з власними ресторанами, магазинами, кафе, мийками у столичному регіоні. Компаніє є лідером серед операторів паливного ринку у галузі розвитку альтернативних джерел енергії. KLO активно підтримує суспільні організації у питаннях захисту довкілля, розвитку спорту та волонтерських програм.

27.01.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Веземо Європу: Європейське пальне на KLO

Столична мережа АЗК KLO реалізує пальне високої якості від литовського виробника ORLEN Lietuva, що входить до польського концерну ORLEN.

Сучасні потужності литовського ORLEN забезпечують виробництво пального найвищої якості. Продукція концерну ORLEN відповідає жорстким стандартам, завдяки чому добре відома у країнах Європи. Пальним від ORLEN заправляють свої автомобілі водії у Німеччині, Чехії, Польщі та Литві на більше ніж 2000 АЗС.

27.01.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
Альтернативні джерела енергії на АЗС KLO

Сьогодні питання захисту навколишнього середовища стають все більш актуальними. Перш за все, це стосується автомобілів. Відрадно, що в Україні є компанії, що піклуються про здоров’я своїх громадян, що інвестують великі кошти в зелені технології. Серед них в перших рядах – столична мережа АЗС KLO.

27.01.2020
ДЕТАЛЬНІШЕ
БІЛЬШЕ КОРИСНОГО
F 100
27,79 грн
Ventus 95
26,39 грн
Euro 95
25,39 грн
95 Shebel
23,69 грн
92 Shebel
22,69 грн
Ad Blue
12,99 грн
Diesel Euro
22,29 грн
Diesel Ventus
24,99 грн
Газ
12,47 грн
Вгору