This version of the page http://kpi.ua/heroes (77.47.133.211) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-25. The original page over time could change.
Герої України | КПІ ім. Ігоря Сікорського Перейти до основного вмісту
  • Українська
  • Русский
  • English

Герої України

КПІ вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. Данину пам’яті людям, які змінили хід історії України, не пошкодувавши для цього власного життя, віддали і київські політехніки.

"Бранці Кремля": презентація фільму і знайомство з його героями (відео)

22 лютого зі студентами та викладачами ВПІ зустрілися люди, які власним життям довели відданість Україні та її незалежності, – український кримськотатарський політик, беззмінний член Меджлісу кримськотатарського народу з 1991 року, голова Бахчисарайської районної державної адміністрації в 2005–2014 роках Ільмі Умеров та Герой України, український партизан, а нині радник міністра інформаційної політики України з питань національно-патріотичного виховання молоді Володимир Жемчугов.

День Героїв Небесної Сотні: вшанування пам’яті київських політехніків, які віддали життя за Україну

У п’яті роковини найтрагічніших подій, які відбувалися в Києві 18-20 лютого 2014 року, в КПІ ім.Ігоря Сікорського відбулися заходи з вшанування пам’яті київських політехніків, які віддали свої життя під час Революції Гідності та в боях на сході України.

Пам’яті Героїв Небесної Сотні та війни на сході України

20 лютого, в роковини трагічних подій чотирирічної давнини на Майдані Незалежності, в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися заходи зі вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та київських політехніків, які віддали свої життя за волю України.

Відкриття меморіальної дошки на честь Героя України Максима Шаповала

Меморіальну дошку на честь Героя України генерал-майора Максима Шаповала 9 лютого урочисто відкрито на фасаді будівлі його Альма-матер – ІСЗЗІ КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Вшанували пам'ять героїв

З нагоди Дня Гідності та Свободи, що відзначається в Україні 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року), викладачі, співробітники та студенти Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» вшанували пам’ять героїв Майдану та АТО і згадали трагічні події чотирирічної давнини.

Вшанування пам’яті політехніків, які загинули на Майдані та на Сході України

13 жовтня, напередодні Дня захисника України студенти і викладачі КПІ ім. Ігоря Сікорського» вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в боях на Сході України київських політехніків.

Вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні

19 лютого біля пам’ятника Героям Небесної сотні студенти і викладачі КПІ вшанували пам’ять київських політехніків – учасників Революції Гідності та воїнів АТО, які віддали своє життя за свободу і незалежність нашої держави.

Сесія науково-педагогічних працівників: 28.08.2015

28 серпня 2015 р. в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників НТУУ "КПІ".

Вітаємо Віктора Григоровича Бар’яхтара!

За визначні особисті заслуги перед Українською державою у розвитку фізичної науки, виняткові здобутки в організації фундаментальних досліджень, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність 21 серпня 2010 року професору ФМФ, академіку НАН України Віктору Григоровичу Бар’яхтару присвоєно званн

Підписка на Герої України