This version of the page http://www.sushiya.ua/gunkans (51.83.168.85) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-24. The original page over time could change.
Доставка суші Київ ᐉ Замовити суші додому з безкоштовною доставкою (Сушия)

Суші

Магазин по
  1. Суші лосось
    39 ₴
    /30 г
  2. Суші вугор
    49 ₴
    /30 г
  3. Суші креветка
    39 ₴
    /20 г
  4. Суші тунець
    39 ₴
    /30 г

Київ: де замовити суші?

Суші - традиційна страва з японської національної кухні. Японська кухня - найпопулярніша в Україні серед іноземних. Японські страви настільки поширилися в нашому суспільстві, що назвати японську кухню екзотичної вже складно. Зараз суші на Шулявці або Троєщині - це такий же варіант для обіду або вечері, як паста або вареники. Замовити суші в Києві ви можете в "Сушия": пообідайте в ресторані або замовте доставку.

Які бувають суші в "Сушия"

У нашій країні найпопулярнішими видами суші є роли і нігірі, тому коли ми говоримо про суші, то найчастіше маємо на увазі нігірі. Це зазвичай двокомпонентна страва, що складається з рису і начинки (риби або морепродукту). У ресторані "Сушия" ви можете замовити суші з такими начинками:

  • креветка;
  • тунець;
  • лосось;
  • вугор.

У суші додають також невелику кількість васабі, щоб смак риби був більш виразним.

Замовити суші в Києві

Замовити суші та інші страви наші клієнти можуть через сайт або зателефонувавши по одному з номерів: +380 (97) 722 5555, +38 (066) 525 5555, +38 (063) 722 55 55. Служба доставки приймає і обробляє замовлення з 11.00 до 00.00. Якщо ви живете у Голосіївському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом'янському Шевченківському (правий берег) або в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському (лівий берег), то мінімальна сума вашого замовлення повинна складатися 150 грн. Якщо ви замовляєте суші за межі міста, то мінімальна сума буде вище - 500 грн. 

Способи оплати

При замовленні суші до дому в Києві, ви можете оплатити замовлення будь-яким способом за своїм вибором:

  • карта Mastercard;
  • карта VISA;
  • через Приват24;
  • через платіжний сервіс LiqPay;
  • готівкою кур'єру або при самовивозі.

Доставка суші до дому в Києві

Ваші суші готуватимуться в найближчому до вашого пункту доставки ресторану, тому ви отримаєте замовлення в стислі терміни. Доставка в Китаєво, Жуляни, Борщагівку, Кинь-Грусть, Виноградар, Липки, Лук'янівку, Позняки, Березняки, Вигурівщину займе 60 хвилин. Також доставка можлива в Зазим'я, Погреби, Ірпінь, Білогородка, Княжичі, Бровари, Вишгород, Чабани, Чайка, Петровське, Гатне, Пуща-Водиця, Бортничі, Проліски, Чапаєвка, Новосілки, Новобіличі, Коцюбинське і Щасливе та забере у середньому 90 хвилин. Якщо ми не встигнемо в зазначений час, то на наступне замовлення ми компенсуємо цю неприємність смачним бонусом Київ: суші самовивозом

Ресторан "Сушия" з 1 травня по 31 грудня 2019 року проводить зручну та вигідну акцію для нових і постійних клієнтів. Замовте суші на винос в Києві, заберіть в найближчому пункті самовивозу і отримайте знижку в розмірі 10%. У Києві акція на суші проводиться у всіх ресторанах "Сушия", де є пункт самовивозу. Ресторани, в яких не можна забрати готове замовлення, можна подивитися тут.

Хочете спробувати ще що-небудь?

Крім нігірі та ролів ви можете замовити в нашому ресторані і інші блюда з японської кухні. Якщо ви замовляєте суші, то спробуйте урізноманітнити їх смак за допомогою соусів. Якщо васабі вам здається занадто гострим, то замовте разом нього соус "васабі" від нашого кухаря. До суші відмінно підходять напої, алкогольні чи безалкогольні вирішувати вам.