Проектори наступного покоління

Проеціюйте яскраві зображення з більшим впливом на аудиторію й меншим впливом на довкілля. Лазерні проектори від Sony зручні у використанні, майже не потребують обслуговування, працюють максимально ефективно й без затримок.

Проекція майбутнього

Для Sony виняткові характеристики виробів – результат ретельного підходу до розробки. Лазерне джерело світла, що майже не потребує обслуговування, мінімізує витрату ресурсів, а миттєвий запуск системи 3LCD заощаджує час і енергію.

[1] Модель зі звичайною лампою [2] Лазерні моделі Sony [3] Час

Заміна ламп уже в минулому 

Ці практичні та економні проектори обладнані лазерними джерелами світла, розрахованими до 20 000 годин роботи, тож не потребують заміни ламп. Ефективність лазерних джерел світла полягає в зменшеному використанні ресурсів, а оскільки замінювати лампи не потрібно, такі проектори краще підходять для кріплення на стелі тощо.

Швидкий запуск – економія часу та енергії

Завдяки лазерному джерелу світла Sony Z-Phosphor™ проектор запускається за лічені секунди та миттєво вимикається. Це економить час і енергію. Режим автозатемнення заощаджує енергію ще більше (до 95% повної потужності), зменшуючи інтенсивність світла, коли проектор увімкнутий, але не використовується. Режим автозображення регулює необхідну кількість світла.

[1] Яскравість [2] Час
[3] Лазерні моделі Sony [4] Модель зі звичайною лампою

Лазерне джерело світла без ртуті

На відміну від звичайних ламп потужних проекторів, що підлягають заміні та належній утилізації, лазерні джерела світла Sony Z-Phosphor™ не містять ртуті. Ці проектори забезпечують виняткову якість зображення, вони прості в користуванні та менше шкодять довкіллю.

Найновіше покоління лазерних проекторів

Сучасні лазерні проектори Sony з технологією 3LCD забезпечують такі ж яскравість і якість зображення, як і звичайні проектори з UHP-лампами. Але їхні лампи служать довше, вони легше обслуговуються та швидше вмикаються й вимикаються.

Технологія лазерного проектування

Простими словами, лазерне джерело світла блакитним лазером активує фосфорний матеріал, що формує повноспектральне світло. Це забезпечує постійне передавання яскравих кольорів RGB.

Нова яскрава ера лазерного проектування

Розроблена компанією Sony LCD-панель нового покоління BrightEra™ розрахована на 20 000 годин роботи.

Дизайн майбутнього

Цунехару Номура

Головний інженер джерел світла, конструктор проекторів

У звичайних потужних проекторах для бізнесу роками використовували ртутні лампи. На відміну від них, напівпровідникові лазерні джерела світла вмикаються швидко та працюють довго.
Під час розробки я завжди керуюся нашим ключовим орієнтиром "Що потрібно користувачам?". Ми мусимо не тільки враховувати їхні побажання, наприклад "щоб не потрібно було міняти лампи" або "щоб швидко запускався", а й думати про довкілля. У результаті ми втілюємо в життя потаємні очікування користувачів.
Розробки нових технологій і виробів не буває без перешкод. Та оскільки лазерні проектори дедалі більше відповідають очікуванням користувачів, мені хочеться підходити до створення моделей із думкою про довкілля.

Проектори 3LCD з лазерним джерелом світла

Дізнайтеся більше про технології Sony