This version of the page http://www.mediaport.ua/articles (51.15.147.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-20. The original page over time could change.
Публікації | MediaPort

Публікації

Вибори мера Харкова: шанс для консолідації

На центральному майдані Харкова вже другий місяць поспіль в форматі відкритого мікрофону відбуваються зустрічі з майбутніми кандидатами в мери. Намет «Все для перемоги» давно став не тільки символом спротиву російській агресії в регіоні, волонтерським центром й місцем акцій. За шість років існування він перетворився у точку тяжіння суспільно-політичного життя. Аналог українського гайдпарку — проєкт «Діалоги у намету» — не тільки знайомить містян з потенційними претендентами на мерське крісло, але й ставить перед собою амбіційну задачу поговорити про найголовніше — місію Харкова. 

Увічнені і… загублені: загадки червоних мерців

Таємниче зникнення Колі Руднєва з-під могильної плити у грудні 2017-го стало харківською сенсацією. Такої капості від покійника не чекав ніхто — ані його палкі прихильники, ані затяті декомунізатори.

Оцінка медзакладів: як зустрічає «первинка» на півдні Харківщини

В серпні експерти громадської організації «Станція Харків» продовжили оціночні візити до закладів охорони здоров’я Харківської області, які надають первинну медичну допомогу. Цього разу громадські експерти відвідали медичні установи на південь від Харкова.

На Харківщині обстріляли автобус з прихильниками ОПЗЖ: що відомо

Поблизу міста Люботин на Харківщині 27 серпня група людей зі стрільбою заблокувала і розтрощила мікроавтобус з представниками організації, пов'язаною з політичною партією «Опозиційна платформа — За життя». У лікарні — четверо людей. 

На Харківщині зросла захворюваність на COVID: що відбувається

Більше тижня Харківщина перебуває на перших позиціях за кількістю хворих на COVID-19 за добу. В регіоні все частіше реєструється понад 200 випадків. Які причини збільшення захворюваності називають епідеміологи? Як посилюватимуть заклади охорони здоров'я? І яка ситуація в обласній інфекційній лікарні? 

Розваги на гробах: як це починалося

Тихо і непомітно промайнув минулого тижня знаковий для Харкова ювілей — 85 років тому урочисто відкрили Червонозаводський парк. На місці колишнього Кирило-Мефодіївського цвинтаря.

У Харкові виходять на підтримку білорусів. Яка ситуація у Мінську — подкаст

Хто протестує в Мінську та інших містах Білорусі після президентських виборів? Що таке «хапун»? І що можна зробити для білорусів з-за кордону? Як жыве Беларусь у ці дні — інтерв'ю з жителькою Мінська Ладою і хроніка останніх подій в республіці — у суботньому подкасті. 

Шоу із продовженням: сумні пригоди галичанина у Харкові

11 серпня 1920 року у великій залі Громадської бібліотеки відкрилося перше засідання Найвищого революційного трибуналу УСРР. Не громом оркестру, але урочисто — вітальною промовою голови ВУЦВК Григорія Петровського. 

ХАЦики и Светличная, или Утраченные иллюзии

Харьковские активисты-антикоррупционеры Игорь Черняк и Дмитрий Булах заявили о том, что идут на выборы с командой экс-главы ХОГА Юлии Светличной. Вы удивлены? Я — нет.

Липень-1917: як харківські більшовики через свого вождя постраждали

На думку українських мовознавців, назва найспекотнішого місяця походить від іменника «липа». Бо саме о цій порі вона цвіте.
  • більше
Орфографическая ошибка в тексте:
Чтобы сообщить об ошибке автору, нажмите кнопку "Отправить сообщение об ошибке". Вы также можете отправить свой комментарий.