This version of the page http://mvs.gov.ua/ua/polls/ (104.22.50.73) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-19. The original page over time could change.
МВС | Анкетування
Анкета

Анкета для проведення анонімного опитування осіб, які взаємодіяли з Міністерством внутрішніх справ, щодо наявності корупційних ризиків в діяльності Міністерства

Просимо звернути увагу, що зазначене опитування стосується діяльності Міністерства внутрішніх справ, а саме: апарату МВС та його територіальних органів з надання сервісних послуг, закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС.

1. Чи стикались Ви з корупційними проявами в діяльності МВС? Якщо «так», у яких сферах діяльності? (Зазначте не більше 3-х позицій)

2. Оцініть наявний рівень корупції в діяльності МВС

3. Як, на Ваш погляд, змінився рівень корупції в діяльності МВС за останні три роки:

4. Чи відомі Вам випадки отримання неправомірної вигоди працівниками територіальних органів з надання сервісних послуг МВС упродовж останніх трьох років? Якщо так, то за яку послугу? (Зазначте не більше 3-х позицій)

5. Чи доводилося Вам чи Вашим знайомим упродовж останніх трьох років стикатися з випадками отримання неправомірної вигоди працівниками закладів освіти, що належать до сфери управління МВС? Якщо так, то у яких випадках? (Зазначте не більше 3-х позицій)

6. Чи доводилося Вам чи Вашим знайомим упродовж останніх трьох років стикатися з випадками отримання неправомірної вигоди працівниками медичних закладів системи МВС? (Зазначте не більше 3-х позицій)

7. Чи стикалися Ви чи Ваші знайомі упродовж останніх трьох років з випадками отримання неправомірної вигоди працівниками МВС за вирішення кадрових питань? (Зазначте не більше 3-х позицій)

8. Які, на Вашу думку, основні причини корупційних проявів у діяльності МВС? (Зазначте не більше 5-ти позицій)

9. Чи зверталися Ви до МВС з повідомленнями про факти корупційних проявів у діяльності МВС або з пропозиціями стосовно протидії корупції за останні 3 роки? Якщо Ви не зверталися до МВС з повідомленнями про факти корупційних проявів в діяльності МВС або з пропозиціями стосовно протидії корупції, то через які причини?

10. Які, на Вашу думку, необхідно удосконалити (скасувати) нормативно-правові акти з метою мінімізації виникнення корупційних ризиків у діяльності МВС /самостійного структурного підрозділу МВС, з яким Ви контактуєте у службових (особистих) справах безпосередньо. Надати конкретні пропозиції:

Заповніть, будь ласка, усі поля форми

Дякуємо за участь в опитуванні!
Ваші відповіді будуть використані при оцінюванні корупційних ризиків у
діяльності МВС у зв’язку з підготовкою проекту
Антикорупційної програми МВС на 2020-2022 роки

ІНФОРМАЦІЯ
Органи МВС
Національна поліція України
Державна прикордонна служба України
Державна служба України з надзвичайних ситуацій
Національна гвардія України
Державна міграційна служба України
Головний сервісний центр МВС України