Послуги митного брокера
Митне оформлення вантажів в найкоротші терміни і в усіх режимах, оформлення автотранспортних засобів, попередні декларації.
Свідоцтво надійного партнера
Внесення до Реєстру надійних партнерів підтверджує стабільний фінансовий стан підприємства і є гарантією надійності і довіри
Засвідчення форс-мажорних обставин
Підтвердження форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили)
Центр підтримки експорту
Консультації по всьому спектру питань здійснення експортної діяльності, її юридична, організаційне та документальний супровід
Судово-економічна експертиза
Проведення судових експертиз та експертних досліджень за напрямами: економічна діяльність підприємств і організацій / фінансово-кредитні операції
Більше послуг
Подивитися усі послуги, що надаються Регіональною торгово-промисловою палатою Миколаївської області

Новини

12.08.2020

Щодо закупівлі обладнання в рамках міжнародного проекту

Регіональна торгово-промислова палата Миколаївської області має намір здійснити закупівлю обладнання/техніки для потреб реалізації міжнародного проекту
29.07.2020

Щодо українсько-турецького співробітництва

У контексті розвитку українсько-турецьких торговельно-економічних відносин Мінекономіки здійснюються заходи з підготовки Дванадцятого засідання Міжурядової українсько-турецької комісії з торговельно-економічного співробітництва.
15.06.2020

Щодо спрощеного доступу до біржових торгів в Республіці Білорусь

У рамках діяльності РЕІ повідомляємо, що Посольством України в Республіці Білорусь отримано інформацію від ВАТ «Білоруська універсальна товарна біржа» (БУТБ) щодо запровадження спрощеного доступу до біржових торгів.
20.05.2020

Відкрито конкурс на участь у німецькій стипендіальній програмі

Стипендіальна програма пропонує активним і мотивованим студентам старших курсів унікальну можливість - пройти профільне (!) стажування на провідних підприємствах Німеччини.

Анонси подій

РТПП запрошує на навчання з публічних закупівель (21-25 вересня)

Вважаючи на постійне реформування законодавства у сфері державних закупівель та у зв’язку з вступом у дію Закону «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель»

Запрошення до переговорів з провідними закупiвельниками Kpaїн CНД (вересень 2020)

ТПП України разом з міжнародною компанiєю EXIM ЕХРО органiзовують для українських виробникiв цикл заходiв “онлайн В2В iз закупiвельниками Kpaїн CНД”

Онлайн-форум Україна-Туреччина: нові можливості для співпраці

20 серпня 2020 року о 14:00 відбудеться Онлайн-форум Україна-Туреччина: нові можливості для співпраці.

Запрошуємо до участі у семінарі за темою: «Якість та безпечність харчової продукції. Впровадження Систем НАССР в сфері громадського харчування»

РТПП Миколаївської області оголошує про набір слухачів на одноденний семінар-навчання (з обов'язковим дотриманням карантинних заходів)