This version of the page http://vn.20minut.ua/Sport (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-15. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Вінниця

Спорт

photo_camera «Здоров’я» відкриють у жовтні, «СКА» — у 2021 році: ремонт спорткомплексів у Вінниці

У Вінниці є два спорткомплекси, які почали ремонтувати з 2018 року — це «Здоров’я», що на Старому Місті, та «СКА» на Замості. Нещодавно стало відомо, що староміський довгобуд відкриють у жовтні цього року. У жовтні збиралися відкрити й оновлений «СКА», але карантин вніс свої корективи. Розказуємо, скільки витратили на ремонт об’єктів та що там буде.

photo_camera Нагороди, грамоти та премії. У Вінниці відзначили понад 80 спортсменів

З професійним святом привітали вінницьких спортсменів. Їх було понад 80 чоловік. Усі розмістилися на стадіоні, дотримувалися дистанції та були у масках.

Вінничани привезли «золото та срібло» з Кубку області з веслувального слалому

Вінничани Валентин Комар, Марія Гвоздєва та Олександр Федоренко привезли «золото» з Кубку області з веслувального слалому

photo_camera «Суботня заруба» у Вінниці: патрульна поліція перемогла професійних спортсменів

Цими вихідними у Вінниці відбулись спортивні змагання із функціонального багатоборства «Суботня заруба».

Декілька фактів про користь спорту для здоров'я (Новини компаній)

Напевно вже всі вінничани знають, що спорт  —  це дуже корисно для здоров'я будь-якої людини. І, можливо, саме не заняття серйозним спортом, а просто бути активним і активно проводити декілька годин на тиждень, щоб в цілому добре себе почувати.

«Спорт – не розкіш. Це здоров’я вінничан» (Пресслужба ГФК Україна)

Днями президент України Володимир Зеленський у Миколаєві показав свої баскетбольні навички у шкільному спортзалі. Ніби дрібниця, але цим самим глава держави звернув увагу не лише на свою фізичну форму, а й на доступність спорту для кожного українця. 

photo_camera «Кубок Дністра» — у Соколова з Дніпра. А росіянин на параплані сів на дах заводу

Завершився 23-й міжнародний турнір з парапланерного спорту «Кубок Дністра-2020». Переможцем став Ігор Соколов з Дніпра, у командному заліку також перемогла його команда. Жоден зі спортсменів не травмувався. Курйозний випадок стався з повітроплавцем з Росії.

Вінничани посіли друге місце на чемпіонаті України з кульової стрільби

З 11 по 17 серпня у Вінниці на базі спорткомплексу «Динамо» відбувся відкритий чемпіонат України з гвинтівки зі стрільби кульової. Спортсмени Вінниччини посіли друге загальнокомандне місце.

Вінничани з чемпіонату України з веслувального слалому привезли «золото»

У селі Мигія Миколаївської області відбувся чемпіонат України з веслувального слалому серед молоді до 23 років. У змаганнях взяли участь спортсмени з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи №2.

За п'ять років у вінницьких школах облаштували понад 20 спортивних майданчиків

Також за цей час звели нові шкільні стадіони. Роботи у цьому напрямку обіцяють продовжувати і надалі.

Свіжий випуск

№ 36 від 9 вересня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up