This version of the page http://www.intalev.ua/ua/company/ (116.203.247.212) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-12. The original page over time could change.
Про компанію «ІНТАЛЄВ»
+38 (044) 537-74-11
Безкоштовна експрес-
діагностика вашого бізнесу Замовити дзвінок

Про компанію

ІНТАЛЄВ - група компаній, що спеціалізується на розробці методології та автоматизації систем управління фінансами: бюджетне планування, консолідований управлінський облік і звітність, МСФЗ, платіжний календар, система електронного документообігу

Компанія є одним з лідерів ринку консалтингу та автоматизації в галузі стратегічного, фінансового та процесного управління. ГК «ІНТАЛЄВ» займає 3 місце серед сотні кращих IT-компаній України за версією дослідницького центру «ТОП-100» в рейтингу «В2В. Рішення для бізнесу ». Компанія щорічно отримує високі оцінки в професійних рейтингах («Рейтинг DSS Consulting», «Експерт», «Коммерсант», «ТОП-100 Рейтинг» видавництва «Економіка»). 

За 23 роки експерти «ІНТАЛЄВ» успішно виконали більше 1500 проектів з упровадження й автоматизації систем управління. Ми маємо досвід роботи з компаніями в усіх галузях бізнесу: агробізнес, будівництво, девелопмент, HoReCa, оптова і роздрібна торгівля, фармацевтичне виробництво, дистрибуція, енергетика, харчове виробництво, металургія, текстиль, перевезення, телекомунікація, засоби масової інформації, охорону здоров'я, туризм, сфера послуг та інші.


Наша місія - інноваційні управлінські технології для підвищення ефективності бізнесу

Наші цінності

Гнучкість

Проактивність

Довіра

Відкритість

Чесність

Відповідальність

Свобода

Почуття гумору

Драйв

Наша команда

Хочете стати частиною команди ІНТАЛЄВ? Приєднуйтесь прямо зараз!

Приєднатися до команди

Наші клієнти

Підпишіться та отримайте
свіжі новини і заходи.