This version of the page http://www.ligazakon.ua/?syst20/ (193.17.46.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-10. The original page over time could change.
Компанія ЛІГА:ЗАКОН
З А В А Н Т А Ж Е Н Н Я

Дилерська мережа

Приєднуйтесь до мережі регіональних партнерів по всій Україні або оберіть партнера у своєму регіоні

ЛІГА:ЗАКОН – інноваційна українська компанія, яка 25 років здійснює повноцінну правову підтримку бізнесу, влади, суспільства. Найбільший в країні розробник інформаційно-правових та сервісних рішень.

 

Цього року ринку була презентована нова інформаційно-правова та комунікаційна платформа для бізнесу LIGA:ZAKON

 

Ми віримо, що розвиток бізнесу та підприємництва – ключовий важіль розвитку України. І в цьому нас підтримають наші Партнери.

Наші партнери

Ми відкриті до співробітництва та шукаємо партнерів для реалізації цікавих проектів

Українська

Русский

English

© Інформаційне агентство "ЛІГА:ЗАКОН" 2010. © ТОВ "ЛІГА ЗАКОН", 2007. © ТОВ "Інформаційно-аналітичний центр "ЛІГА ", 1991. Всі права на матеріали, розміщені на www.ligazakon.ua, охороняються законодавством України. Повне або часткове передрукування матеріалів, розміщених на сайті www.ligazakon.ua, можливо тільки з письмового дозволу ТОВ «ЛІГА:ЗАКОН», при цьому гіперпосилання (hyperlink) на www.ligazakon.ua є обов'язковим. Для ілюстрування матеріалів і при створенні рекламних макетів використовуються фотозображення і ілюстрації Getty Images